Pufuleti 2010 (49)
Raspunsuri - Pagina 12
Ruxita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris.dogarel am uitat sa zic ieri ca am facut si noi juma de rostogolire de pe burta pe spate; jumate pt ca am lasat-o cu trunkiul pe pilota si picioarele vpe pat, sa nu se mai enerveze; cat m-am intors sa iau ceva din sifonier, hop, am gasit-o cu okii in sus. nu stiam de ce nu mai caraie ca e pe burta in schimb nu reusesc s-o fac sa rada...gadil la ea, ma stramb ca toate cele...doar gura pana la ureki, fara zgomot. hhmm. Cris, mami de Ema (13/01/2010), si Ana(4/4/2003) AMR: 1,5 kile! poze povestea noastra |
Caius rade cu gura mare si cu zgomot, ca-i si zicem "Jurasic Park", azi dimineata "parku" s-a deschis pe la 6.30...
cristies spune:
Eu i-am dat pe fatza cu crema de protectie cu factor 50 de la babylove. Am pus cateva poze din week-end, sa vedeti ca nu v-am mintit si chiar dormea . Mai grav de noi ca nu stim cum sa ne purtam cu el adormit, in poza asta a adormit in timp ce noi mancam si nu stiam ce sa-i facem sa ne putem schimba (trebuia sa urcam doua etaje)...
Nu mai stiu ce vroiam sa zic...
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
ratusca_mica spune:
citat din mesajul lui plateea neata, fetili... fluturim, fluturim si astazi, daaaaa??? ratusca... esti o dulce! andrusca! ce e cu euriborul? ala de cauzeaza crize de nervi omletilor cu credite mari cu dobanda flexibila??? Plateea, fluturas indragostit de viata... www.flickr.com/photos/48923265@N03/" target="_blank">bbTo povestea unei pastai...numita bbTo |
Iegzact!!!
Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010)
AMR 7 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!
cristies spune:
Si nici noi nu radem cu zgomot. A reusit cumnata-mea sa-l faca dar a tras aer fals si s-a innecat. N-a mai repetat...
_
Cresc
ratusca_mica spune:
citat din mesajul lui mamidepuiuti nu va e mila de biata negresa? o purtati atata drum! ma sacrific eu sa am grija de ea... cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010) www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze asa creste Alex |
Ce dragut!!! Chiar ma gandeam ca a ramas orfana saraca, si o ornasem cu atata ciocolataaaa.... mmmmm, a mai ramas?
Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010)
AMR 7 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!
cristies spune:
Acum a adormit pe perna de alaptat... iar nu stiu ce sa-i fac... sa dea naiba daca eu nu sunt fix ca aia: si-asa-i rau si-asa nu-i bine.
Am uitat sa va spun de ce ma bucur azi: au taiat gazonul din fatza blocului si miroase a fan cosit proaspat.
_
Cresc
cristies spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ratusca_mica
Ce dragut!!! Chiar ma gandeam ca a ramas orfana saraca, si o ornasem cu atata ciocolataaaa.... mmmmm, a mai ramas? Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010) AMR 7 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela! |
Vai ce tare m-am distrat dimineata cand a prins din zbor Mamidepuiuti negresa... urat din partea ta Ratusco sa arunci asa pisici...
_
Cresc
cristies spune:
citat din mesajul lui Ruxita Am privit un reportaj despre "umami" - gustul care a ingenunchiat planeta - sarea chinezeasca sau glutamatul de sodiu sau nu mai stiu cum... cica "umami" natural care excita papilele gustative si provoaca senzatia de placere (pe cale orala) s-ar afla si in laptele matern... si aveam urmatoarea dilema, de ce bb-ii hraniti si cu LM si cu LP aleg LP in cele din urma, daca LM contine acel "umami" care da dependenta? LP-ul contine si el un ingredient similar, doar ca sintetic care e mai puternic? (dar asta ar fi deja din teoria conspiratiei, mi-a tecut razant prin minte)... |
Minunatul glutamat se afla in aproape toate produsele semipreparate si in tot ce inseamna condimente amestec. Am vazut si eu reportajul la tv si am sunat-o si pe mama sa vada (intre noi e o mare disputa ca eu gatesc fara delikat - cum gateste bunica, mama ei, din ierburile amestecate).
La intrebarea ta cu laptele praf cred ca prefera lp din cauza gustului dulce (si a comoditatii recipientului ).
_
Cresc
mariucasara spune:
Raportez pui marait taaaare din cauza de dinti. Are gingia rosie si umflata si urlaaaaaaa. Doar dentinox-ul il linisteste pentru scurt timp.
Intreba cineva de recipiente ptr diversificare...noi vom lua asa:
- 2 craticioare cu capac
- pungi ptr stocare lm {pentru stocat piureuri la congelator in caz ca nu am o zi timp sa fac proaspat)
- castronele mici
- lingurite de silicon
- strecuratoare
- blender de mana
- storcator de fructe
- cana cu cioc
Eu ma lupt cu dieta dar nu ma las. Am slabit 3 kg in 6 zile, si mi se pare ok. Nu pun insa AMR pana nu ajunge la o singura cifra. Deocamdata e prea deprimant...
Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)
Eleysa spune:
citat din mesajul lui cristies Revenit... a dormit o ora pe afara... cum opream carutul ochii mari, dar cred ca a dormit. Din amintiri: Elefantica, spa-ul il gasesti aici. Masaj n-am facut ca plecase masagistul (in lumea larga ) dar in rest... ireprosabil. Noi ne-am bucurat ca e aproape de Bucuresti, ca gaza nu prea sta in masina fara urlete si tipete (off topic, stiti ca eu aveam dilema cu scaunele de masina, cu de ce nu sta gaza etc... raspunsul: la 50 de minute trebuie sa scoti copilul din scoica si sa-l intinzi pentru 10 minute (cel putin) ca sa-si revina corpul la pozitia normala. Daca nu faci asta si ajungi sa-l iei de-abia cand plange e mult mai greu de impacat ca il doare deja... la mine e verificata. 2. cel mai important lucru este greutatea copilului. Asadar daca implineste 9 kg si la 5 luni e ok scaunul pentru 9 luni.) Cris.dogarel, a dormit cat nu l-am vazut eu in viata mea... plus ca noaptea manca si adormea brusc, cu manutele ridicate... _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc |
am incercat sa ma uit si nu merge linkul
_
Elena, fericita de Maria Isabela (28.01.2010)
"Alaptatul care starneste furtuni" - o poveste reala de AngeliquedeS, mamica de clopotel de ian- feb 2008
Alaptatul - My Story
Poze mai vechi si mai noi