Pufuleti 2010 (49)
Raspunsuri - Pagina 11
cristies spune:
Cris.dogarel, felicitari pentru AMR! Daca n-ai fi tu m-as baga si eu pe dieta disociata..
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
alexutzzza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rox_y si mai vroiam sa va intreb....de ce plang bebeii cand se trezesc?ca a mea daca doarme pe timp de zi se trezeste plangand 31.12.2009 Roxi de Diana Poze Bebe Diana Poze botez |
si Yannis la fel si chiar daca sunt acolo il iau in bratze etc tot mai suspina cateva minute.... nu am gasit explicatie...uneori mai regurgiteaza sau mai face partz...poate de asta, gazele sau burtica le strica somnul, nu stiu..Viseaza urat?
de Yannis
AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure
cris.dogarel spune:
am uitat sa zic ieri ca am facut si noi juma de rostogolire de pe burta pe spate; jumate pt ca am lasat-o cu trunkiul pe pilota si picioarele vpe pat, sa nu se mai enerveze; cat m-am intors sa iau ceva din sifonier, hop, am gasit-o cu okii in sus. nu stiam de ce nu mai caraie ca e pe burta
in schimb nu reusesc s-o fac sa rada...gadil la ea, ma stramb ca toate cele...doar gura pana la ureki, fara zgomot. hhmm.
Cris, mami de Ema (13/01/2010), si Ana(4/4/2003)
AMR: 1,5 kile!
poze
povestea noastra
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui cristies Aaaa, mi-am adus aminte de carut, fi-miu a descoperit cum poate sa-si traga mainile de sub centuri si e fericit tare! _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc |
Yannis a descoperit treaba asta la scoica!!! si rade nevoie mare, asa incantat e de prostia lui. a inceput prin a studia cuminte centurile, era f cuminte si concentrat si pipaia centurile de sus pana jos le tragea, le studia si intorcea pe toate partile si a culminat dupa ceva zile de "studiu" intens prin a-si trage mainile pe sub centuri!!!
de Yannis
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui cris.dogarel am uitat sa zic ieri ca am facut si noi juma de rostogolire de pe burta pe spate; jumate pt ca am lasat-o cu trunkiul pe pilota si picioarele vpe pat, sa nu se mai enerveze; cat m-am intors sa iau ceva din sifonier, hop, am gasit-o cu okii in sus. nu stiam de ce nu mai caraie ca e pe burta in schimb nu reusesc s-o fac sa rada...gadil la ea, ma stramb ca toate cele...doar gura pana la ureki, fara zgomot. hhmm. Cris, mami de Ema (13/01/2010), si Ana(4/4/2003) AMR: 1,5 kile! poze povestea noastra |
si Yannis la fel, rade "tacut"...treb sa ii facem sa se intalneasca poate incep sa rada
de Yannis
ioana_fota spune:
Buna fetelor am cam disparut zilele astea ca am intrat in butoi nitel dar gata azi am iesit .Am fost la dr pediatru ca bubulinei mele i-au esit niste bubite f urate pe fata gat si ceafa si m-am ingrijorat si kk tot nu face .Avem la 1 luna si 1 sapt 4.200 e f bine si ne-a dat apa termala si crema Exomega Aderma pt bubite si mi-a zis sa-i dau pe stomacu gol ceai de musetel si daca nici asa nu face kk sa-i dau zilnic cate jumade supozitor in rest suntem f bine gata m-am linistit .Citesc din urma si revin.
de Maria Alexandra 26.03.2010
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine
poze
Sa ne descretim fruntile
poze Maria Alexandra
roco1617 spune:
Fetelor ,
In sfirsit am rezolvat problema cu diareea .......yupiiiiii bebe Alex este bine si si-a revenit.
Am schimbat laptele praf cu formula soya si acum e bine.La doctor cand am fost nu neau facut nici o analiza ci doar miau dat pliculete de hidratare .
La noi aici este sarabtoare nationala si astazi adica este toata lumea libera asa ca suntem cu tati acasa si profit si eu de moment..Vremea e urata ploua si cu piatra asa ca in casa la patut.
La multi ani pt toti puiutii nascuti astazi sa va traiasca si sa creasca mari si sanatosi !!!!!!!
rox_y spune:
citat din mesajul lui alexutzzza Roxy f tare bebe cu scoica in carutzu de supermarket! Noi pe Yannis la supermarket il luam in carutzu mare si uite asa impingem la 2 carucuiare, la faza cu scoica nu m-am gandit de Yannis AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure |
io am crezut ca voi fetele asa mergeti la supermaket cu scoica in carutul de la supermarket...nu m-am gandit sa iau carutu nostru..desi abia am mai avut loc si pt cumparaturi
31.12.2009 Roxi de Diana
Poze
Bebe Diana
Poze botez
Ruxita spune:
citat din mesajul lui cristies Ruxita, si eu ma simt cam desperate housewife ca vad tot timpul diverse chestii de facut in casa (lucruri care nu m-ar deranja de principiu) si neputand sa le fac singura cand vine sotul il intampin cu cate-o doleanta de se albeste la fata... Dar mi-am dat seama ca week-end-ul este pentru el timp sa stea si sa se bucure cu noi nu sa-mi stearga mie praful de pe galerie sau alte dileli de femeie casnica, asa ca ii predau pe semnatura copilul si eu imi vad de treburi in liniste. _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc |
foarte tare faz cu predatul copilului pe semnatura... tre sa incerc figura si eu!
cris_mario spune:
gata dormitorul...akm s-a trezit(de la 10 ),ii dau sa pape si recuperez kt pot
pana sa trmt msj a terminat
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...