Pufuleti 2010 (49)
Raspunsuri - Pagina 12

Ruxita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris.dogarel am uitat sa zic ieri ca am facut si noi juma de rostogolire de pe burta pe spate; jumate pt ca am lasat-o cu trunkiul pe pilota si picioarele vpe pat, sa nu se mai enerveze; cat m-am intors sa iau ceva din sifonier, hop, am gasit-o cu okii in sus ![]() ![]() in schimb nu reusesc s-o fac sa rada...gadil la ea, ma stramb ca toate cele...doar gura pana la ureki, fara zgomot. hhmm. Cris, mami de Ema (13/01/2010), si Ana(4/4/2003) AMR: 1,5 kile! ![]() poze povestea noastra |
Caius rade cu gura mare si cu zgomot, ca-i si zicem "Jurasic Park", azi dimineata "parku" s-a deschis pe la 6.30...

cristies spune:
Eu i-am dat pe fatza cu crema de protectie cu factor 50 de la babylove. Am pus cateva poze din week-end, sa vedeti ca nu v-am mintit si chiar dormea . Mai grav de noi ca nu stim cum sa ne purtam cu el adormit, in poza asta a adormit in timp ce noi mancam si nu stiam ce sa-i facem sa ne putem schimba (trebuia sa urcam doua etaje)...
Nu mai stiu ce vroiam sa zic...
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc

ratusca_mica spune:
citat din mesajul lui plateea neata, fetili... fluturim, fluturim si astazi, daaaaa??? ratusca... esti o dulce! ![]() Plateea, ![]() ![]() www.flickr.com/photos/48923265@N03/" target="_blank">bbTo povestea unei pastai...numita bbTo |
Iegzact!!!

Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010)
AMR 7 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!

cristies spune:
Si nici noi nu radem cu zgomot. A reusit cumnata-mea sa-l faca dar a tras aer fals si s-a innecat. N-a mai repetat...
_
Cresc

ratusca_mica spune:
citat din mesajul lui mamidepuiuti nu va e mila de biata negresa? o purtati atata drum! ma sacrific eu sa am grija de ea... ![]() ![]() ![]() cornelia,mami de ![]() ![]() www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze asa creste Alex |
Ce dragut!!! Chiar ma gandeam ca a ramas orfana saraca, si o ornasem cu atata ciocolataaaa.... mmmmm, a mai ramas?

Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010)
AMR 7 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!

cristies spune:
Acum a adormit pe perna de alaptat... iar nu stiu ce sa-i fac... sa dea naiba daca eu nu sunt fix ca aia: si-asa-i rau si-asa nu-i bine.
Am uitat sa va spun de ce ma bucur azi: au taiat gazonul din fatza blocului si miroase a fan cosit proaspat.
_
Cresc

cristies spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ratusca_mica
Ce dragut!!! Chiar ma gandeam ca a ramas orfana saraca, si o ornasem cu atata ciocolataaaa.... mmmmm, a mai ramas? ![]() Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010) AMR 7 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela! |
Vai ce tare m-am distrat dimineata cand a prins din zbor Mamidepuiuti negresa... urat din partea ta Ratusco sa arunci asa pisici...

_
Cristina,

Cresc

cristies spune:
citat din mesajul lui Ruxita Am privit un reportaj despre "umami" - gustul care a ingenunchiat planeta - sarea chinezeasca sau glutamatul de sodiu sau nu mai stiu cum... cica "umami" natural care excita papilele gustative si provoaca senzatia de placere (pe cale orala) s-ar afla si in laptele matern... si aveam urmatoarea dilema, de ce bb-ii hraniti si cu LM si cu LP aleg LP in cele din urma, daca LM contine acel "umami" care da dependenta? LP-ul contine si el un ingredient similar, doar ca sintetic care e mai puternic? (dar asta ar fi deja din teoria conspiratiei, mi-a tecut razant prin minte)... |
Minunatul glutamat se afla in aproape toate produsele semipreparate si in tot ce inseamna condimente amestec. Am vazut si eu reportajul la tv si am sunat-o si pe mama sa vada (intre noi e o mare disputa ca eu gatesc fara delikat - cum gateste bunica, mama ei, din ierburile amestecate).
La intrebarea ta cu laptele praf cred ca prefera lp din cauza gustului dulce (si a comoditatii recipientului

_
Cristina,

Cresc

mariucasara spune:
Raportez pui marait taaaare din cauza de dinti. Are gingia rosie si umflata si urlaaaaaaa. Doar dentinox-ul il linisteste pentru scurt timp.
Intreba cineva de recipiente ptr diversificare...noi vom lua asa:
- 2 craticioare cu capac
- pungi ptr stocare lm {pentru stocat piureuri la congelator in caz ca nu am o zi timp sa fac proaspat)
- castronele mici
- lingurite de silicon
- strecuratoare
- blender de mana
- storcator de fructe
- cana cu cioc
Eu ma lupt cu dieta dar nu ma las. Am slabit 3 kg in 6 zile, si mi se pare ok. Nu pun insa AMR pana nu ajunge la o singura cifra. Deocamdata e prea deprimant...
Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)

Eleysa spune:
citat din mesajul lui cristies Revenit... a dormit o ora pe afara... cum opream carutul ochii mari, dar cred ca a dormit. Din amintiri: Elefantica, spa-ul il gasesti aici. Masaj n-am facut ca plecase masagistul (in lumea larga ![]() Cris.dogarel, a dormit cat nu l-am vazut eu in viata mea... plus ca noaptea manca si adormea brusc, cu manutele ridicate... ![]() _ Cristina, ![]() Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc |
am incercat sa ma uit si nu merge linkul

_
Elena,

"Alaptatul care starneste furtuni" - o poveste reala de AngeliquedeS, mamica de clopotel de ian- feb 2008
Alaptatul - My Story