LMA Novus! Ghiocei de martie-aprilie 2009 !! *202*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Waw, Dyana, nasol momentul, mai ales ca ai parchet... acum cine plateste paguba ???
Stiu ca am inundat si eu o vecina si am vaurit baia, bucatria si holul la nici o sapt.dupa moartea tatalui meu... babornitza, foarte bogata, nu a vrut sa ma pasuiasca cu timpul, in plus nici nu se vedea tare pata, o cutra.
Am fost si eu inundata de 3 ori intr-un an, cunosc sentimentul... odata eram plecata in vacanta in america, ma chemase sotul 10 zile, cand am venit... cosmar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

La multi ani NOVUS, sa ai o viata implinita si fericita alaturi de familia ta minunata. Un buchet mare de si multi

Ieri am umblat toata ziua, am fost la fini, apoi pe plaja unde a fost super si unde Lucian a vrut sa faca o baie in mare dar l-am prins la fix a intrat doar cu adidasii, a mai gustat si ceva nisip. M-am bucurat ca desi era obosit ca nu a vrut deloc sa doarma in carut, nu s-a marait, s-a comportat tare bine.

Am vazut copilasi dragalasi, ii pe toti.

http://picasaweb.google.ro/symona0323/Mai#

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

LA MULTI MULTI ANI! Novusica draga!
Sa fii sanatoasa si fericita si sa ai o viata plina de bucurii alaturi de Alexandra cea frumoasa si tati cel bravisim

Floric, n-o mai baga in seama pe vecina aia, sa-si laude odorul cat vrea si cand te intreaba Rares ce achizitii are, spune-i ca ce face fii-sa + 1, adica "da! alearga prin parc si sare intr-un picior" sau vorbeste in propozitii de 6 cuvinte cu subiect si predicat Dar cel mai bine pentru psihicul tau e sa intrerupi legatura cu respectiva..., parerea mea

Ilinca, Monnvas, voi cum "slabiti in continuare"?, tot cu Montignac? Eu nu faceam nimic spectaculos, cand mi-au spus mai multe fete ca am slabit, nu le-am crezut, abia cand m-am urcat pe un cantar intr-o farmacie am vazut ca am mai dat jos kilograme. Dar la sub 50 nici nu visez sa ajung, aveam 55 inainte de insarcinare, doar in timpul studentiei aveam 47 Kg si-mi cuprindeam talia cu palmele...

Hai sa va mai zic de noi...

I-am luat motul lui Ianis, de pe tava a luat in primul rand pix, calculator si iconita (dupa aceea a mai luat el seringa, ceas, bani), dar pix+calculator mi-am dat eu cu presupusul ca va fi contabil ca bunica-sa (mama mea), iar iconita... ca va crede.

Mi-am pus problema ce fac cu el peste un an, cand va trebui sa reincep serviciul.. Va trebui sa aleg una din 3 variante:
- il duc la cresa, dar nu mai sint locuri
- il las cu soacra-mea, dar nu sint eu de acord cu metodele ei
- il duc la gradinita particulara intensiv germana, dar e mai scumput
Chiar, voi ce faceti cu bebeii cand va veti intoarce la servici?

A facut primii pasi Dar inca ii e frica sa mearga singur pe distante mai lungi

Am fost ieri la gradina zoo cu el, cel mai mult i-au placut orataniile zgomotoase: lebedele, poneii, lupii si cimpanzeii

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06

Asa ca nu pune la suflet. Eu prevad ca Raru isi da drumul la mers zilele astea, asculta la baba de n-o fi asa

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

No, tu baba Pisika, te informez pe aceasta cale ca azi pentru PRIMA-SH DATA IN VIATA RARES SI-A DAT DRUMUL LA MAINI, SINGUR DIN INITIATIVA. Intai se sprijinea de bancutza apoi statea pe picioarele lui, asta pretz de ceva secunde. dar stia clar ca face ceva ce nu a mai facut caci se uita la mine si chiuia a fericire. Ei, apoi inevitabilul s-a produs. O cazatura...cu urme pe obraz si nas.
Asa incep toate, nu?

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Floric asa-i in Br ...asa-i in RO nu te amara

Azi am fost pe plaja la Mamaia unde ne-am intalnit cu Dop-model si mama din dotare.Dop,dop dar mergea pe nisip la inceput un picut nesigur apoi din ce in ce mai stapana pe situatie

Bazar general pe DC

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramona7575

Waw, Dyana, nasol momentul, mai ales ca ai parchet... acum cine plateste paguba ???

pai pana la urma pe pereti e destul de putin, adica sigur ca e nevoie de o mana de vopsea... da' ce sa-i faci, aia e; si sub parchet... oricum nu-l scot, o sa se usuce pana la urma; prosoapele si lenjeriile sunt deja spalate si puse la uscat (de asta s-a ocupat cristi cand a venit)....; nici nu-mi trece prin cap sa-i pun sa plateasca ei ceva.... ca pana la urma ei ce sunt vinovati ca s-a gandit teava sa explodeze??? n-au uitat apa deschisa, ca doar am vazut cu ochii mei cum tasnea din teava sparta... si saracii ce era in casa lor... vai de ei, chiar mi-a fost mila; daca va puteti imagina ca a iesit apa infiltrata pana pe exteriorul blocului, asa rau a fost la ei in casa; si chiar au venit dupa aia la noi sa-si ceara scuze de ce s-a intamplat, sa vada ce s-a stricat si daca pot sa faca ceva.... ceea ce a fost super gest din partea lor (sunt tinerei, la fel ca noi); evident ca discutia a dat in ras si am facut haz de necaz ca o sa umfle salteaua gonflabila la noapte, ca mobila nu prea mai au uscata... si asta a fost tot; si in plus am patit-o si eu cu un vecin in apartamentul vechi, cand mi-a picurat putin o teva si i-a aparut o pata de vreo 5 cm si mi-a facut un scandal monstruos.... si atunci am jurat ca ce e accident, accident sa fie si nu o sa cer niciodata despagubiri in cazul asta; sanatosi sa fim, ca peretii se repara... cand ma gandesc ca ei nu mai au nimic intreg in casa... mi se rupe sufletul

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
UN ANISOOOOOOOOOOOR!!!!
dezMOTZarea
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Fetelor simt ca innebunesc. Nu ma pot culca fara sa va spun si ultima patanie pe seara asta. E clar ca s-au vorbit toate colegele de prin spital sa ma sune. V-ati dat seama inca un episod din serialul "Al meu face, al tau zace".
Ma suna o alta tipa, cu care mai tin legatura ca sta prin zona mea si ne mai intalnim prin piata. E tipa care da usturoi la copil (ca sa il imunizeze), si fasole de pe la 6 luni si cartofi prajiti. Sigur v-am povestit.
Si a inceput cu ce faceti, intrebari "umane". Ei, si veni si momentul al tau face ce face al meu...Dar credeti-ma ca tare nu mi-as dori sa faca ce face al ei.
Ma intreaba daca face rele...Hm, face zic dar d-astea usoare si nu chiar rele (nu stiam exact ce inseamna rele). Acum sa ma laud si eu, in afara faptului ca Rares se mai trezeste noaptea pe la 2 cu chef de joaca sau de vorba si dimineata de la 5 jumate in ultima vreme NU face rau mai mult decat alti copii. Mie mi se pare "raul" facut un necesar al copilului.
Revin...Ea continua...Ei, dar stie sa dea putza la pupat. Eu...am bolovanit niste ochi si zic: "Poftim?????" Ea repeta inca o data ca si cand eu aveam probleme cu auzul...Da, l-am invatat sa dea putza la pupat. Sa vezi ce bate cu mana in pampers sa ii pup putza. GOD....... In acel moment nu m-am gandit decat ca, copilul ei este de-o seama cu al meu si soarta si destin iar putea aduce intr-un loc comun la scoala, gradi, etc...

Dar acum vine replica cea mai tare...Cum tu nu l-ai invatat sa zica prostii?????? Eu: NU. EA: Vai, dar ce fel de baiat o sa fie??????
Eu: Unul civilizat.

I-am povestit mamei si inca o data mi-a zis sa inchei orice discutie cu astfel de oameni ca oricum nu intelege ce vreau eu sa zic.
A, inca una de la ea...Tot mandra ca si-a educat copilul. Imi spune ca era sa isi dea foc ca a invatat sa umble la soba si a stopit cu motorina. Acum lectia de invatatura..."Si l-am luat de-o mana si i-am tras o mama de bataie, ca acum ii spun din pat Nu ai voie la soba si intelege"

Mai vreti???????

Poze Raru
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Diana, imi pare rau pt necaz, si felicitari pentru atitudine !

Geanina, vitaminele se cheama Minevita si a zis ca le-a ales pe astea ca au multe B-uri, care cica ar stimula pofta de mincare. Oricum, Pisilinca a fost azi alt copil, si desi nu pot spune ca ar fi mincat mult, macar a mincat fara agitatie si nervi de ambele parti.Mi-e greu sa ma abtin de la a o ispiti si imbia, dar...ma dau eu pe brazda :))

Floric, felicitari. Si Pisilinca a facut azi primii pasi singura, de la Motanu-Sef la mine. Eu ma bucur ca a fost deschisa la nou...ca zic eu ca asa, cu 2-3 pasi o sa descopere ca poate sa faca si singura chestia asta.
Cit despre laudele mamelor...este si un topic pe tema asta. Sincer, eu nu am gasca de mamici aici in zona, pentru ca nu prea imi plac, ori sint genul care uita de copil si stau la taclale, ori te chestioneaza si cite perechi de chiloti ai in dulap, ori tipa si isi ameninta si plesnesc copiii. Asa ca stam in parc si socializam cu copiii cit e de socializat, apoi o taiem la padure, sau in curtea manastirii, sau in alta parte in imprejurimi. Oricum Ilinca nu are multa rabdare sa se dea in leagane, in maxim juma de ora a epuizat distractiile, ei ii place sa mearga de minuta si sa studieze tot, asa ca...
Dar ce vroiam de fapt sa subliniez este ca mie nu imi place sa imi laud copilul fata de straini, sau de persoane pe care abia le cunosc. Si oricum mi se pare o lipsa de tact sa iti lauzi propriul copil la modul comparativ, si ceva ce frizeaza nesimtirea sa ii atragi atentia unei mame ca ceva e in neregula cu copilul ei. Aveam pe aici o singura mamica tare draga (din pacate a inceput jobul si a intrat tatal in concediu, si el e mult mai putin sociabil), cu un baietel cu 2 luni mai mic, si ne mai apucam sa ne laudam odraselele din dotare, dar lamodul pozitiv...adica eu ii spuneam ca-s tare bucuroasa ca Ilinca uite ce a facut, ea la fel despre Calin...bine, poate si pentru ca exista o diferenta de virsta intre copii, care la 1 an este destul de pregnanta, nu ne-am aflat nici una dintre noi in situatia de a ne smulge parul din cap ca uite ala ce face, al meu de ce nu??

Am o "problema", in ghilimele ca e mai mult...morala :D
Ilinca a devenit exagerat de dependenta de mine; cu tot Ap-ul meu, nu mi se pare normal; daca sint in casa, nu vrea sa stea cu nimeni, nici cu taica-su, scinceste pina da in plins, spune numai ma-ma-ma-ma, trage sa vina unde sint eu si nimic nu o poate distrage sau distra. In plus este foarte atasata de tzitzi,ceeace imi ingreuneaza f mult misiunea de a nu-i da nimic de mincare intre mesele solide. Maica-mea a zis ieri mai in gluma mai in serios ca isi ia o zi libera si sa plecam amindoi intr-un weekend prelungit, sa o lasam cu ea, o si intarc cu ocazia asta... Si intr-un fel mi-a suris ideea. Asa ca toata operatiunea s-ar putea desfasura in we 15-16 mai, cind e si ACDC.
Acum, eu am o stringere de inima...caplec sa ma distrez :D. Am mai lasat-o cu mama cite o jumatate de zi si s-au inteles bine, nu a cautat tzitzi, s-au jucat, a reusit sa o adoarma destul de usor...dar tot ma intreb daca n-o sa-i fie dor de noi? Daca n-o sa o traumatizeze chestia asta? Daca fac bine sa o intarc acum, cind am vazut cit de bine a prins tzitzi acum cit a avut probleme de sanatate? Asa ca m-ar ajuta mult un sfat sau o parere...repede, ca sotu vrea sa imi ia biletul, trebuie sa gasim o garsoniera in regim hotelier cit de cit aproape de "locul faptei"...

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Aveam o restanta pentru Denisa Eu am participat la Happy si Am primit premiu comandat.

Poze Raru
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Tot mandra ca si-a educat copilul. Imi spune ca era sa isi dea foc ca a invatat sa umble la soba si a stopit cu motorina. Acum lectia de invatatura..."Si l-am luat de-o mana si i-am tras o mama de bataie, ca acum ii spun din pat Nu ai voie la soba si intelege"

Poze Raru
Poze noi

Dincolo de toate prostiile debitate si/sau facute de tipa asta, " mama de bataie" pomenita mi-a strans inima de mila bietului copilas care este posesorul nevinovat al unei asemenea mame. Intr-o tara civilizata, o mama ca asta "s-ar bucura" de cel putin o reeducare intr-ale maternitatii intr-un cadru institutionalizat. La noi, vai de copil! Floric, chiar n-ar mai trebui sa ai povesti cu un asemenea specimen!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput