LMA Novus! Ghiocei de martie-aprilie 2009 !! *202*
Raspunsuri - Pagina 6
Anaan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Pisik06 si il tineau cu mileu pe el, sa aiba baiatu cand s-o duce la scoala, etc. Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009) Pozele noastre Fotografii profesionale evenimente |
Pisik, stiu, nu-i de ras, da' chiar nu ma pot abtine
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
Pisik06 spune:
S-a trezit sefa, ati scapat de mine
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
Anaan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Pisik06 Azi vreau sa scriu o pagina numai eu Maine poimaine vinde din casa pe bautura Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009) Pozele noastre Fotografii profesionale evenimente |
Da, da, si lasati locurile de joaca in plata Domnului, tot mai bun e birtul din coltul strazii! In plus, acolo n-o mai bate nimeni la cap cu imbracarile, diversificarile, vaccinurile si achizitiile...acolo, alcoolul rulz
Anaan spune:
No, acum pot sa am meditatii pan' la opt, ca-s tot un ras si-o voie buna! Multumesc, Pisikule!
georgyiuly spune:
!Buna fetele...apar si eu la ceas de dupa-amiaza dupa absente lungi si nemotivate.
Sympliana multumim de chemarea la apel!
Desi va citesc aproape mereu ,nu se lipeste tastaura deloc de degetele mele!Am admirat toti absolventii nostri cu torturi foarte frumoase si bineinteles gustoase si intalnirile ghioceilor de Bucuresti si de Est!Au crescut mari, adevarati barbatei si fetite( cochete foc).
Noi suntem bine, Giulia face numai nebunii( ca orice alt ghiocel, sunt convinsa), nu zice mai nimic in schimb este foarte galagioasa in limba ei si tipa mereu..la caini, pisici, pasarele!Cum iesim din casa ne stie toata lumea pana in parc.
Ca tot vorbeati de copii mofturosi la mancare, Giulia tot nemancacioasa a ramas...in schimb daca i-as da si pranz si cina paste nu ar refuza.Crestem noi mari...avem timp si sa mancam...sper!
Programul nostru ( ca s-a vorbit zilele trecute)este cam asa:
8-9 trezirea si mancam bibede laptic cu biscuiti in pat la mami si ascultam MTV
ne schimbam si daca e frumos afara plecam in parc
la 13 pranzul
14-15 somnul de frumusete si un bibe mic de cereale
16-17 trezirea...plecam in parc daca e frumos
19-19.30 cina
joaca cu tati
baita( o data la 2 zile)
21.30-22.00 bibe lapte si somn pana dimineata( mai miorlaie cateodata prin somn cand o supara cate o basinuta)
Noi ne jucam cu mingile( in parc i se prezice o cariera de fotbalista care suteaza cu stangul), cu cuburile, piramida cu cercuri, cu sertarele din bucatarie, dezordoneaza hainele din sertare..cu butoanele de la cuptorul cu microunde.
Hai ca m-am laudat destul...si nici mie nu-mi sta in caracter!
Felicitari Ilinca pentru succesul in lupta cu kg.Intr-adevar noi femeile stim sa fim rautacioase unele cu altele( apropo de colega ta).Uitam ca mai devreme sau mai tarziu ne vine si noua randul sa nu fim chiar etalonul celorlati.
Va pup!
Georgiana
mami de Giulia (12.03.2009)
Giulia!
Monnvas spune:
Nora hotarata am! Pisikule, daca Ana a descoperit mersul in 4 labe acum, la batranete, las-o sa se bucure de el.
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
georgyiuly spune:
Pisik sa treceti cu bine de vaccin fara nici un fel de reactie adversa.
Si apropo de ce povestesti tu cunosc si eu o mamica super protectiva, a carui baietel cum se misca putin vine repede cuvantul..."nu ai voie, nu pune mana, nu baga in gura, nu fugi( ca transpiri), nu fugi( ca te lovesti)..nu,nu,nu!!!!sa mai zic ca e o mama tanara, care si-a crescut copilul departe de influente binevoitoare..!
Georgiana
mami de Giulia (12.03.2009)
Giulia!
denisamada spune:
Salutam!
Am lipsit, dar motivat! Ne-a cuprins febra imobiliarelor. Cautam, cautam!
Ma straduiesc sa citesc tot ce scrieti.
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
dyana27 spune:
apropo de ce zice pisigri cu programul nerespectat..... eu azi m-a hotarat sa-l alerg pana i se face foame, asa ca am iesit afara cand a refuzat din start lingurita; si l-am alergat 2 ore de mai aveam putin si picam eu lata inaintea lui; am venit acasa si cu toate ca era lesinat de somn a mancat ciorbita cu galusti (amestecata cu un sfert de borcanel- asa de pacaleala); si cand l-am pus la olita dupa ce a papat... aud ceva picurand.... zic, ete na, am lasat apa curgand la baie; ma duc la baie... nimic... se auzea din dormitor, unde-mi curgea apa siroaie de la vecinul de sus; ia copilul pe sus de pe olita, trage-i izmene pe el asa fara pampers, ia papucii lu' barbati'miu (46 adica)... si fugi sus, evident nimeni acasa, fugi la administrator- nimeni acasa.... pana la urma imi vine ideea sa urc 2 etaje mai sus, unde abia venise fata de acolo acasa, am intrat amandoua.... in apa pana la glezne... era balta de apa fiarta la ea in casa, tasnea de la chiuveta din baie de nu am avut cum sa ne apropiem; pana la urma am gasit un vecin care a oprit apa de la subsol.... si dupa aia 2 ore am stat sa strang apa care se scurgea pe langa tevile de caldura; are rost sa va zic ca dupa ce am epuizat toate prosoapele, am trecut la lenjerie... si am ajuns inclusiv la paturile de pe paturi??; a curs nene toata apa din cartier pe peretii mei, si evident ca se scurgea pe tevi si nu aveam cum altfel sa o adun decat cu prosoape; am improvizat eu niste "instalatii" de prosoape, si am format niste colturi pe care se scurgea apa in sticle de plastic... dar ce o fi sub parchetul meu.... Dumnezeu cu mila; peretii sunt galbeni si scorojiti.... da' ce o fi la vecinii de sus ... mi-e mila de ei, ca au venit la vreo ora jumate dupa ce a inceput apa sa curga
deci distractie maxima
Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
UN ANISOOOOOOOOOOOR!!!!
dezMOTZarea
cum am venit pe lume
georgiana310 spune:
La multi ani, Novus, draga!!!
Sa fii sanatoasa, iubita, mama implinita, vesnic tanara in suflet si mereu cu sufletul impacat!!!
Iti doresc tot ce imi doresc si mie ca mama, sotie si femeie!!!
Un maaaare pupic si toata dragostea!!!
Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009