LMA Novus! Ghiocei de martie-aprilie 2009 !! *202*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Si, sa nu uit: felicitari pentru nou-umblatorii Pisilinca, Rares si Ianis! Bravo lor pentru curaj!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Pisigri, eu nu prea ma stiu intr-ale intarcarii, dar, din cate-am inteles, tot trebuie s-o faci si pe asta, asa ca, de ce sa nu-ti implinesti si tie un vis? Pisilinca va ramane cu bunica pe care o cunoaste si alaturi de care se simte in siguranta, intr-un mediu deloc ostil, iar tu o sa te bucuri de momente faine impreuna cu Motanul care vrea atat de mult sa-i fi alaturi la concert. Mie, sincer, metoda asta de intarcare mi se pare mult mai civilizata si mai putin traumatizanta pentru Ilinca decat ce mai spuneau fetele pe aici: chestiile alea cu o femeie straina, sa nu mai recunoasca mirosul tau etc. Ce pot sa-ti spun din experienta mea de pana acum cu Andrei - e drept, nu prea vasta- e ca bebeii astia se comporta exemplar tocmai in conditiile pe care le consideram noi mai neprielnice!

Mergi la inceput

Sper c-am fost cat de cat coerenta, ca-s cam zombie azi. Il vad si pe H. ca sufera din greu ca nu poate merge la ACDC, asa ca inteleg ce tare va doriti sa mergeti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

vai fetelor am crezut ca fac apoplexie azi in parc, sincer nu stiu cum m-am abtinut sa nu fac crize; ma jucam cu mutzu la leagane si langa noi, pe tobogan se dadea un baitel de 1 an si aproape 5 luni; era cu bunica, o "cocoana" fardata, vopsita, coafata si impopotonata nevoie mare; ei si ce credeti?? ala micu s-a pus sus in fundulet si in loc sa se dea pe spate a nimerit pe burta sa cobpare toboganul; ei atat de tare s-a crizat madama ca nu s-a pus bine ca asa cum era pe burtica pe tobogan a inceput sa-i care palme pe spate si sa urle la el ca disparata; sincer, eram prea departe de ea s-o omor pe loc ca pe un gandac, si marele ei noroc a fost ca n-a inceput baietelul sa planga; cred ca daca vedeam vreo lacrima o calcam in picioare si protectia copilului scria pe ei, ca sunt din cartier si-i cunosc din vedere, ii gineam eu pana la urma; asa m-a impresionat ca m-am dus la baietel si l-am luat eu sa ne jucam la nisip, si vreau sa va spun ca era super cumintel, l-am invatat cum sa umple galetusa, sa dea cu grebla, sa nu arunce cu nisip ca-l ustura ochisorii si n-a zis nici pas, imi arata cum face el si eu il laudam.... si vita aia ordinara statea pe o banca si se uita la noi, multumita ca a scapat de copil

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
UN ANISOOOOOOOOOOOR!!!!
dezMOTZarea
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Buna seara!!!
Vai mai fetelor despre ce specimene de parinti/bunici vorbiti voi??? Mi se face rau cand aud , iar babornita intalnita de Diana, aia numai bunica nu este [bang.

Diana imi pare rau pt. neplacerea cu inundatia, am patit-o si eu cand avea Maia vreo 4 luni si eram singura acasa , dar nu s-a lasat cu urmari prea grave dupa ce s-a uscat. Saptamana asta ma gandeam sa venim prin parc pe la Moghioros sa mai schimbam ambientul, poate ne vedem si vin si celelalte fete din zona .

Felicitari mergaretilor nostri (Ilinca, Rares si Ianis) si multe pupicuri pt. ghioceii vaccinati sau bolnaviori.

Va pup si ma duc la !

Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)

www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia

Petrecere 1 an Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Buhuhu !!

Apar si eu la inchiderea programului pt un raport scurt !

Va multumesc mult mult de tot pt urari care vad ca tot sosesc !!

Acum sa vad ce am retinut:

Floric, zau ca nu inteleg de ce au relatii cu astfel de persoane ! Da-le incolo de vacute, sa-si laude copiii pana le pusca ficatul da' nu mai sta cu ele la povesti !!

noilor umblareti Ilinca, Rares, Ianis

Pisigri, referitor la intarcat, eu una nu agreez metoda cu plecatul de acasa indiferent cu cine ar ramane copilul ! Nu cred ca as rezista psihic, as fi tot cu gandul acasa ; dar repet asta e punctul meu de vedere, metoda clar ca e cea mai rapida si cu succes garantat, mai ales daca lipsesti cateva zile, dar eu nu as putea pleca, chiar daca Alexandra sta cu mama ca si cu noi pt ca ziua nu ar fi probleme, poate sta fara tziti relaxata, dar noaptea nu stiu cum ar reactiona cand se trezeste clar pt supt
Si eu o sa am un curs la Buc si venim cu catel si purcel la capitala
Nu stiu cum o sa procedez la intarcare, treptat ma gandesc eu, dar poate pana in toamna se plictiseste ea de tziti, cu toate ca la cat de drag ii e de ele, nu cred !

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Am admirat poze cu ghioceii estici frumosi si mamici, tatici la fel !

Am vazut-o si pe Ariana in compania lui Darius

Pisik, Anei sa fie ok dupa vaccin! Am ras cu lacrimi la faza cu mileul, parca imi si imaginez cum sterg praful de pe calc

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Dyanna, imi pare rau pt pagube, pe viitor faceti-va o asigurare de locuinta, nu costa mult , noi chiar avem acum o polita noua care asigura si asistenta la domiciliu in caz de inudatie ( cred ca vin vreo 2 vanjosi sa se ia de vecini , glumesc desigur)

Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Noapte buna !!!Am fugit la

Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Pisigri... iti zic din iexperientza ca dependenta si tzitzi nu-s in legatura directa. Eu nu mai alaptez de mai bine de juma' de an si tot asa, daca ma stie in casa vine dupa mine, nici pipi nu pot sa fac singura. Cu tat-sau nu prea sta, daca ies afara e OK, dar in casa ii face scandal. Ce-i drept, si eu as face asa, ca tat-sau e cam morocanos si cam plicticos cateodata Despre trauma... evalueaza disconfortul ei in raport cu disconfortul vostru si fa media pe familie.
[e aiurea ce zic, tocmai fiindca nu mai alaptez si am suferit si sufar in continuare din cauza nereusitei in alaptat, mi se strange inima cand aud de intarcare fortata]

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput