LMA Novus! Ghiocei de martie-aprilie 2009 !! *202*
Raspunsuri - Pagina 18
m_monique spune:
ceapa/usturoi. ioana este fan ceapa verde. nu mananca fructe, dar mananca ceapa verde.
usturoi i-am dat fiert. odata a vrut samanace din mancarea lui andrei preparata de socrul meu, care duduie de usturoi, dar nu i-a placut. asa ca o las in pace.
m_monique spune:
pisigri imi dau si eu cu parerea referitor la problema ta. eu zic sa nu ratezi concertul:
-pe ACDC nu se stie daca ii mai vezi alta data, ca sunt destul de batrani
- plecarea la bucuresti iti va incarca bateriile, si va prinde bine pentru viata de cuplu
- fata ta e suficient de mare ca sa poata fi intarcata, si intarcarea nu e totusi un capat de tara. si intr-o buna zi tot aici vei ajunge.
- eventual intarca fata inatnte de plecarea la concert, ca sa mergi linistita
saby spune:
IUHUUUUUUU vine Novus, sigur ca o sa ne vedem martea viitoare .
Asa si acum despre intalnire....
Diana a fost prima surpriza. Mai fetelor stiti cat de bine arata, eu nu stiu unde vede ea sunci, a slabit atat de mult incat la prima vedere nici nu am recunoscut-o, dar farmecul ei este firea calda si glasul suav cu care le-a cantat puiutilor in parc de au inceput toti sa bataie din fundulet . Mutzu chiar daca erea maraicios este absolut fermecator, mi-a tras o privire printre gene de m-a topit , eu l-asi mai fi iubit putin dar saracutul nu prea avea chef de nimic. A si mai vroiam sa spun ca trebuie neaparat sa faceti si o fetita, pai la cat a tras Maia mea la Cristi poate o sa aveti o surpriza si ii faceti Mutului o surioara .
Simplyana mie si data trecuta mi s-a parut o pustoaica cu un fratior mai mic . Azi Luca a fost tare in forma si l-am putut admira mai bine....cred ca ar trebui sa se ia de mana cu Maia ca amandoi sunt la fel de nebuni iar Adi s-a pus la mintea lui si de nu la aruncat in sus pana radea in hohote .
Anca o adevarata doamna cu margele si tare asortata , iar mie mi s-a parut ca si ea a slabit, oricum arata tare bine dealtfel ca intotdeauna , bb3 Robert Adrian este exemplul copilului cuminte pe care si l-ar dori cred orice mama, si atat de lipicios , isi pune obrazul pe obrazul tau si sta asa nemiscat si te iubeeeeeste , pe soacra-mea a topit-o ca a fost si ea cu noi .
Si acum pozele http://picasaweb.google.ro/102230870434817716794/GhioceiiInParculMoghioros#
Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)
www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia
Petrecere 1 an Maia
novus spune:
Ce ghiocei frumosi si razaciosi am vazut !!
Si mamici slabe si frumoase !
Fug la ! Va
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !
saby spune:
Monigue bine ati revenit , ne auzim maine la tel. si poate ne vedem in parc.
Pisikutzo noi nu putem sa venim maine in Herestrau ca Adi vine abia pe la 9 seara, dar lasa ca sigur ne vedem marti cand vine si Novus.
Pupuuuuu, fug la .
Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)
www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia
Petrecere 1 an Maia
simonapro spune:
Buna, fetele!
Tare frumusei ghioceii de la intalneala, la voi am vazut ca a venit vara, la noi inca nu este asa de cald, la pranz e ceva mai cald in rest, inca mai e racoare.
Ceapa si usturoi nu papam, se stramba cand ii simte gustul, ceapa verde cand i-am dat a aruncat-o pe jos. De la un timp Lucian a inceput sa faca mofturi la mancare, le-am pus pe seama maselelor, dar parca a trecut ceva vreme si nu-si revine, am incercat sa-i dau si eu mancare mai normala dimineata sa nu-i mai dau tot clasicul piure de fructe si nu prea am succes cu nimic: nici omleta, nici cascaval, nici ou romanesc( adica in apa)..., doar alege painea si restul le arunca pe jos
La capitolul intarcare si eu sunt nehotarata, nu stiu daca sa-i dau toata vara sa mai suga, ca am inteles ca nu e bine sa se produca intarcarea cand e cald tare, sau sa-l dezvat luna asta, eu tind mai mult sa mergem inainte cu alaptatul pana la toamna.
Gata fug la , ca dimineata trezirea devreme ca-l pregatesc pe Sebi de gradi.Noapte buna!
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
claudela spune:
Buna dimineata dragelor!Eu dau trezirea pe aici si cam atat...Pe parcursul zilei nu mai apuc deloc sa mai stau de vorba cu voi...Dau o cafeluta sa ma iertati!
POVESTEA MIRUNEI
simplyana_m spune:
'Neatza!
CLAUDELA, chiar la asta m-am gandit si eu instantaneu cand am vazut nick-ul tau: iar dai cafeaua si dispari... Multumesc, ca eram chioara de somn!
http://www.lucamic.blogspot.com/
Bianca2503 spune:
Neata,
Suuuuper poze, de fapt protagonistii sunt minunati.
Am o intrebare tehnica pentru fetele care au cumparat sandale la copii. Cum ati luat marimile? Adica. Daca Vladimir are ghete marimea 21 sa ii cumpar sandale tot 21 (ma gandesc ca altfel se aseaza piciorul in ele fiind sparte) sau sa ii iau 22?
Multu
dyana27 spune:
neatzaaaa; mai fetelor e clar ca trebuie sa ne intalnim mai des; dupa ce ca a mancat de a rupt aseara cand am ajuns acasa, asta fiind o masa clar in plus fata de ce manca el, i-am facut baita repede repede, s-a jucat cu titi vreo 3 minute, a mai gangurit nitel in patut si a cazut lat; si s-a trezit abia la 5 jumate sa pape.... nu-mi venea sa cred cand am vazut cat era ceasul; si dupa ce a mai basculat niste titi la 5 jumate a dormit pana la 7 .15 ; azi am papat omleta cu putin cascaval si bucatele de paine... ca alea ii plac lui sa le mozoleasca pe masa si apoi sa le pape; si acuma e multumit foc si pus la el in patut, se joaca cu maimutoii.... nu pot sa cred, e adevarat ca de obicei lua 2 lingurite de fructe si se miortaia dupa titi, dar acum asa satul sper sa adoarma singurel; pentru noi ar fi o mare victorie adormitul fara titi peste zi
Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
UN ANISOOOOOOOOOOOR!!!!
dezMOTZarea
cum am venit pe lume