LMA Novus! Ghiocei de martie-aprilie 2009 !! *202*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Vreeeem! Marti e perfect!

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Am vazut pozele din parc !! Dyanna, ce sunci vezi tu ?? ti-e foame ?

Am mai vizionat si alti ghiocei frumosi si dragastosi !

Aris, ma bucur ca ai mai dat pe aici, asteptam poze cu vamaiotul nostru !!

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

(7.03.2009)

Iuhuhu !!! Sper sa ne strangem o gasca mare mare !! Te ocupi d-na organizatoare sefa de Bucuresti, da ?!

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:

Denisa, unde ati gasit? Zi strada, ca eu le cunosc p-aci prin cartier.

Cu blocul pre-77... stii ca eu nu-s prea multumita. La noi problema e de izolatii si de utilitati. Dar nu-s toate blocurile asa. Oricum, daca blocul arata OK, nu a ramas cu fisuri dupa cutremurul din 77, e rezistent, nu-i bai. La 4/10 nu te intereseaza cum e cu terasa. Dar sa ai in vedere urmatoarele:
- daca e pe colt, camera respectiva va fi mai friguroasa. Noi facem iarna mucegai, noroc ca am gasit niste solutii pe baza de clor care curata peretele si-l albeste.
- izolatia termica: daca ai balcoane la camere, te mai protejeaza, insa in camerele fara balcon va fi cancer. Situatia se poate remedia cu niste calorifere mai mari si mai puternice (noi le avem pe alea de la inceputurile Romei, de fonta, care-s bune, dar cam mici si nu fac fatza)
- instalatia electrica: daca nu e schimbata in casa s-ar putea sa nu faca fata consumului actual
- instalatia sanitara: da drumul la apa si vezi cat dureaza pana vine apa calda
- izolatia fonica - la asta nu prea ai ce-i face, obisnuieste-te cu gandul ca vecina de sus se va duce la pipi noaptea si va trage apa si ca din cand in cand o sa ii mai cada cate o lingurita pe jos si la voi o sa se auda perfect.

Nu-i acolo, ramanem in Tei... e la rond la Dna Ghica. Blocul arata bine, apartamentul nu e pe colt, nu are nimic skimbat, astea o sa le facem noi... Cu izolatia fonica... nu m-am gandit

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

denisamada noi am vazut multe apartamente acum un an cand ne-am mutat si vreau sa spun ca am gasit blocuri super bune construite chiar din 73-74; daca arata bine blocul nu-ti face probleme, nu pica el la primul cutremur; cu vecinii... aia e, cand stai la bloc nu ai de ales.... accepti bormasina la 10 seara si inundatia.... cand are chef; si faptul ca e apartament mare si va place... pai decat o chichineata facut 3 ani mai tarziu, e super bine asa; si pretul e destul de ok, dar e adevarat ca nu prea mai sunt la curent cu preturile; cand am luat noi acum un an, sub 80 nu gaseai nimic care sa merite sa arunci si a doua privire; mai mergi o data, mai vezi ce-ti inspira casa... daca te vezi locuind acolo, nu te mai gandi de 2 ori

Ma cam vad. Da, preturile au mai scazut intre timp, dar e intr-adevar un pret bun.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus
Si sa va anunt ceva : duminica aterizam in capitala si stam pana miercuri la pranz
Vreau neaparat intalneala marti cel mai sigur ca luni nu stiu la ce ora termin, vreti si voi ?!
O sa stam la Olga asa ca va intelegeti cu ea asupra locatiei
Abia astept sa va cunosc !!!!!!!!!!!!!!!!

Super-intalneala!

Ne inscriem. Nu stiu cum... dar ajungem noi cumva.

Mergi la inceput

Denisa, daca voi vreti zona aia... e cam aglomerata si ma intreb daca nu-i si cam poluata.

Sa-ti zic cu ce mai avem noi probleme. Instalatia electrica a fost schimbata in apartament, dar aia de pe hol nu. Si uite-asa, cand mi-e lumea mai draga mi se arde siguranta de pe hol. Daca ai posibilitatea sa te uiti pe-acolo, vezi daca-s incinse circuitele si ii poti chema pe nenii de la enel sa se schimbe la o adica. Asta intentionez sa fac si eu cat de curand.

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:

Iuhuhu !!! Sper sa ne strangem o gasca mare mare !! Te ocupi d-na organizatoare sefa de Bucuresti, da ?!

Sa vina Olga si dam anunt. Io as prefera mai in zona, dar stiu ca gasca cea mai mare se strange in Herastrau.

Tu esti organizatoarea shefa, io-s doar suplinitor.

Abia astept sa vad si Vitamina vamaiot

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

am revenit si noi de la mare si soare. am plecat ieri la mamaia unde sotul a trebuit sa tina un curs. el si-a vazut de treburile lui, iar eu cu ioana ne-am intalnit cu dodo-pui si trupa.
noi am fost numai cu ioana, ca simteam nevoia sa ne relaxam putin. pe andrei l-am trimis in "vacanta" la bunici.
asa de bine mi-a prins iesirea asta. parca mi-a incarcat bateriile, mai ales ca saptamana viitoare se anunta una mai dificila ca pleaca sotul o saptamana in antalya la o conferinta.

dop-modela a fost tare incantata de nisip. la inceput i-a fost putin teama sa paseasca pe nisip, dar dupa ce si-a dat drumul a trebuit sa mai alerg si dupa ea. noroc ca a avut companie la mancat, operatiune pe care a abordat-o foarte serios.
poze nu am facut, ca mi-am uitat aparatul acasa.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simplyana_m

A, si NOVUS, asteptam poze cu bulanele la soare, (si cu ale Alexandrei) da?

http://www.lucamic.blogspot.com/

Vi le prezentam in direct martea viitoare, sper ca veniti la intalneala !!!

Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput