LMA Novus! Ghiocei de martie-aprilie 2009 !! *202*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Am o intrebare tehnica pentru fetele care au cumparat sandale la copii. Cum ati luat marimile? Adica. Daca Vladimir are ghete marimea 21 sa ii cumpar sandale tot 21 (ma gandesc ca altfel se aseaza piciorul in ele fiind sparte) sau sa ii iau 22?

Multu

cumpara sandalele pe probate, ca pot diferi numerele in functie de producator.
la sandale te sfatuiesc sa nu iei din acelea deschise in fata, ca nu merg bine copiii cu ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Neata fetele!Multumim de cafea!!!

La noi e a doua zi in care Giulia se trezeste la 7, spre disperarea mea.....ahhh ce bune erau zilele cand ii bagam tzatzica in gurita si mai dormea pana la 10.Dar n-am bagat-o deloc in seama si am mai dormit pana la 8 cand a treminat de discutat cu maimutoii si papuselele ei.

Noi trebuie sa iesim ca ramanem fara lapte in curand dar e o vreme naspa afara.N-as vrea sa ma prinda ploaia pe drum!.Vad ca a plecat vara de la noi si a aterizat in Bucuresti.Ce va "invidiez" de fiecare data cand va intalniti.Foarte dragalasi ghiocei:Multzu,Luca, Maia,bebe3...dar si mamicile foarte frumoase si elegante.

sa aveti o zio buna!

Georgiana

mami de Giulia (12.03.2009)
Giulia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Citat:

Neata,

Suuuuper poze, de fapt protagonistii sunt minunati.

Am o intrebare tehnica pentru fetele care au cumparat sandale la copii. Cum ati luat marimile? Adica. Daca Vladimir are ghete marimea 21 sa ii cumpar sandale tot 21 (ma gandesc ca altfel se aseaza piciorul in ele fiind sparte) sau sa ii iau 22?

Multu

Incearca cu 22 si neaparat incalta-l si aseaza-l in picioare pentru ca piciorul se duce mult in fata la sanda.Eu i-am luat Giuliei 19 la ghete si 20 la sandale dar sincer nu cred ca in vara ii mai vin ca ii sunt fixe.Cand am probat-o nu am mai coborat-o din carut ca sa puna piciorul bine in pamant si am gresit.

Georgiana

mami de Giulia (12.03.2009)
Giulia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla28 spune:

Citat:

Si acum pozele http://picasaweb.google.ro/102230870434817716794/GhioceiiInParculMoghioros#

Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)

www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia

Petrecere 1 an Maia

ce de ghiocei frumosi!

www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Citat:

Neata,

Multu

Eu zic sa-i iei un pic mai mari, dar sa aiba bareta de protectie in fata la degete, ca sa nu se juleasca in mers.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:

Neata,

Multu

eu i-am luat sandalute cu arici si-n fata si pe glezna; asa ca le reglez oricand dimensiunile pe picioruse, ca sa nu-i alunece in fata cand merge; oricum, trebuie probate, ca nu se potrivesc la numere deloc

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
UN ANISOOOOOOOOOOOR!!!!
dezMOTZarea
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Novus, chiar daca cu intarziere, multa sanatate, fericire si tot ce iti doresti alaturi de cei dragi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

De la intalneala de aseara pun si eu niste poze (am facut cam putine...) mai incolo. Deocamdata sa va povestesc:

Mutzu e mortal, cum isi flutura el genele alea incredibile si trage cate un zambet chiar si printre lacrimi, ca era tare indispus micul, chinuit de maselute. Si chiar daca seamana bine cu tati, lipiciul il mosteneste de la mami, de care nu s-a dezlipit deloc. Nu stiu cum arata separat, ca nu i-am prea vazut, dar impreuna stralucesc! Toti 3, niste frumosi cu zambetul pe buze mereu. .

Maia, o zvarluga de fetita, nu sta o clipa locului! Si nici guritza nu-i tace deloc, sa zici ca mai compenseaza...E chiar . A incercat Luca sa o "rapuna", asa cum v-a povestit Dyana, dar nu i-a prea mers, tzeapana pe picioare balerina mica.... Si cand se terminasera bateriile baietilor, Mutzu se retrasese, al meu cerea acasa, Maia tocmai intrase in forma ei maxima, dand navala intr-un loc de joaca si proband toate alea. A gustat nisip, a tipat (de drag) in leagan, ce mai, distractia abia incepea pentru ea cand am plecat noi acasa. De perechea super-frumoasa de parinti din dotare, ce sa mai zic: relaxati, rabdatori si in acelasi timp "cu pofta" Luca a savurat la maxim "avioanele" lui Adi.

BB3 , calm, ca de obicei, si-a vazut de treaba lui, in timp ce Anca ne turna la povesti si snoave, frumoasa, vesela si plina de spirit, cum e ea. S-a jucat cu toate si cu toti, s-a iubit cu toata lumea si nu s-a lasat scos dintr-ale lui nici macar de fiu-meu care facuse pasiune pentru capshorul lui. Doar il mai maraia din cand in cand, cand Luca il mai tragea de cate un ochi, ceva, manifestand un usor disconfort...

Al meu copchil si-a intrat foarte repede in mana. I-a cotrobait pe toti, i-a alergat, trantit, etc. A stricat urgent o jucarie de-a Maiei, a ras biscuitii lui Mutzu, l-a disperat pe BB3 cu "luatul de cap"...Pe scurt, i-a placut gasca tare mult! Si mie la fel!

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

NOVUS, clar ca venim la intalneala sa va vedem live!!! Abia astept!

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

Neatza!

Am descifrat si noi febra din week-end: era cu dedicatie speciala de la rozeola infantila (sau a 6 a maladie ). Luni seara dupa baitza am observat ceva bubitze pe burtica dar m-am gandit ca or fi de la prosopul de baie, iar ieri dimineata avea toata burtica, spatele si gatutzul pline de bubitze mici, rosii. Nu parea afectat de ele, nu-s pruriginoase iar astazi dimineata deja pareau ca se estompeaza. Cred ca la Georgyiuly sau Nicky auzisem prima data de aceasta boala.
Ei, acum ca am punctat-o si pe asta, asteptam cu totala lipsa de interes si urmatoarele.

Am admirat copilasii zglobii si mamicile frumoase!

Bianca, imi pare rau ca nu am reusit sa ne vedem de data aceasta. Sper sa mai veniti la Iasi si sa nu ne mai impiedice rubeole, rozeole...

mihaela, mama de nazdravan Calin Cristian. din 14 martie 2009

Mergi la inceput