LMA Novus! Ghiocei de martie-aprilie 2009 !! *202*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

MABABEI, bine ca nu e ceva mai grav! Calin sa treaca bubitele repede!

Am vazut NICHOLAS cu porumbeii si pe GIULIA mi-am imaginat-o... Superb! La voi asa de civilizati sunt si porumbeii? Ca pe-aici porumbei asa "blegi" am vazut doar in p-ta Operei in Timisoara, unde are si Vladimir poze. In rest...vrabii.

MONIQUE, daca v-ati rasfatat la nisip+soare+mare presupun ca v-ati insanatosit. Sa va fie de bine!

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

DENISAMADA, vad ca v-ati pus pe treaba cu imobiliarele si aveti si rezultate! Nu stiu sa dau sfaturi despre constructii, dar am intrebari, ca vezi, si noi visam la casa noastra . Ati gasit vre-un credit fain, sau ati vandut ap din Tragoviste? M-ar interesa cum e primit venitul din CIC la acordarea unui credit.

Mergi la inceput

GIANINA, la intalneala de aseara din Moghioros, ne prinsese ora 19,30 in parc si dadeam din colt in colt sa dam de tine si nr. tau de tel. ca sa vedem si micsunica grasa. Si n-a fost chip! Ia lasa tu un nr. pe undeva, pe la cineva, sau descrie traseul + orarul pentru cazuri asemanatoare!

Mergi la inceput

BIANCA, sandale noi am luat de pe net, cand am luat ghetele, ca se faca suma pt transport gratuit . Adica la plesneala. Si am luat acelasi nr. cu ghetele si la lungime sunt ok, dar sunt cam inguste. Asa ca probeaza, ca nu stii ce nimeresti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplyana_m

GIANINA, la intalneala de aseara din Moghioros, ne prinsese ora 19,30 in parc si dadeam din colt in colt sa dam de tine si nr. tau de tel. ca sa vedem si micsunica grasa. Si n-a fost chip! Ia lasa tu un nr. pe undeva, pe la cineva, sau descrie traseul + orarul pentru cazuri asemanatoare!

exact la asta ma gandeam cand ma bucuram de pozelor de la intalnire ca sa stiu daca ne putem sincroniza alta data
saptamana asta suntem consemnate la domiciliu sa ne facem bine cu gatucul si burtica si de saptamana viitoare iesim iarasi
nr de telefon ti-l trimit tie ca nu stiu sa-l pun pe pagina cu mamici
siii.. nu mai suntem "grase" pentru ca:
1. a inceput sa creasca parul
2. ne-a dat peste cap viroza+diarea

fug la o intalnire si revin

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mababei

Neatza!

Am descifrat si noi febra din week-end: era cu dedicatie speciala de la rozeola infantila (sau a 6 a maladie ). Luni seara dupa baitza am observat ceva bubitze pe burtica dar m-am gandit ca or fi de la prosopul de baie, iar ieri dimineata avea toata burtica, spatele si gatutzul pline de bubitze mici, rosii. Nu parea afectat de ele, nu-s pruriginoase iar astazi dimineata deja pareau ca se estompeaza. Cred ca la Georgyiuly sau Nicky auzisem prima data de aceasta boala.
Ei, acum ca am punctat-o si pe asta, asteptam cu totala lipsa de interes si urmatoarele.

Am admirat copilasii zglobii si mamicile frumoase!

Bianca, imi pare rau ca nu am reusit sa ne vedem de data aceasta. Sper sa mai veniti la Iasi si sa nu ne mai impiedice rubeole, rozeole...

mihaela, mama de nazdravan Calin Cristian. din 14 martie 2009

Ma uimesc de fiecare data cand scrii de cata asemanare este intre copii nostri, pana si febra au avut impreuna iar cand am vazut ca scrii cele de mai sus am ramas cu gura cascata.
De dimi. am vazut si eu bubite mici si rosaii pe burtica, spate si gat. Am fost la dr.si a zis ca e o alergie de la viroza (?), mi-a dat Zitec (in prostept scrie la copii de peste 2 ani), sumetrolin (asta dupa ce termin Ospamoxul ca are un pic de rosu in gat si nu trecea febra fara antib.) si o mixtura mentolata (am vazut ca ii place sa-l ung cu ea )

Frumosi copii si mamele plimbarete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui m_monique

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Am o intrebare tehnica pentru fetele care au cumparat sandale la copii. Cum ati luat marimile? Adica. Daca Vladimir are ghete marimea 21 sa ii cumpar sandale tot 21 (ma gandesc ca altfel se aseaza piciorul in ele fiind sparte) sau sa ii iau 22?

Multu

cumpara sandalele pe probate, ca pot diferi numerele in functie de producator.
la sandale te sfatuiesc sa nu iei din acelea deschise in fata, ca nu merg bine copiii cu ele.

-------------------------------------------------------------------------
mami de Andrei (16.12.2006) si Ioana (03.04.2009)

Multam,

Asa ma gandeam si eu sa nu fie deschise in fata ca parca il vad in nas.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

bianca - de unde mai comanzi sandalute? (ca data trecuta mi-ai fost de mare folos cu baby fox)

avem 1 anisor

Mergi la inceput

RAMONA,pai a dat ru(ze)beola si peste voi. De acum e simplu ca nu mai face febra. O sa va treaca repede.

Pupam si pe Calin...se pare ca incepe sezonul.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

bianca - de unde mai comanzi sandalute? (ca data trecuta mi-ai fost de mare folos cu baby fox)

avem 1 anisor

Pai vroiam sa comand de pe hainedecopii punct ro, insa dupa-amiaza ma duc in MIlitari si poate gasesc ceva acolo. Macar am bon si le pot schimba daca e ceva.

Pont (daca nu stiati): orice produs cumparat online care nu corespunde cerintelor/descrierii si bla bla poate fi returnat intermen de 10 zile. Vanzatorul este obligat sa il primeasca inapoi in termen de 10 zile (9chair daca are sau nu are defect). Asta stiu ca am sunat cu ceva timp in urma la OPC si asa mi-au spus.

Mergi la inceput