LMA Novus! Ghiocei de martie-aprilie 2009 !! *202*
Raspunsuri - Pagina 21
ramona7575 spune:
Bianca, Mababei - am o carte "mama si copilul" elizabeth Fenwick, si am studiat pozele cu bube , se clasifica la rubeola,roseola infantum - febra nu a mai facut de duminica, de cand am inceput anitbioticul... acum nu mai stiu ce sa zic, dr.nu a zis nik de bolile astea... eu sunt cam paralela. Oare trebuie sa tin copilul izolat in casa cateva zile ? Nu e contagioasa dar ...
http://family.webshots.com/album/577298563nQKiLG?start=12
Gianina34 spune:
dragelor am o maaare 'problema" tehnica:
stiti ca noi suntem fun suzi ca ne-a ajutat cu refluxul
acum ca am implinit 1 an ar trebui sa trecem la cele mai mari, de un an sau nu are nici o importanta daca le limbutin tot pe cele de 6+?
noi le folosim pe cele din latex de la chicco care sunt monocorp si nu o deranjeaza cand doarme pe ele
le-am tot studiat si cele de 1 an au mai mare partea care intra in gurita si ma gandesc ca altfel "lucreaza" limbuta in comparatie cu cele mai mici care-i vin mai pe varful limbii
(cred ca v-am innebunit)
deci... astept pareri
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor
Bianca2503 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ramona7575 Bianca, Mababei - am o carte "mama si copilul" elizabeth Fenwick, si am studiat pozele cu bube , se clasifica la rubeola,roseola infantum - febra nu a mai facut de duminica, de cand am inceput anitbioticul... acum nu mai stiu ce sa zic, dr.nu a zis nik de bolile astea... eu sunt cam paralela. Oare trebuie sa tin copilul izolat in casa cateva zile ? Nu e contagioasa dar ... http://family.webshots.com/album/577298563nQKiLG?start=12 |
Eu stiam ca astea sunt contagioase 4 zile inainte (adica alea cu febra) si 4 zile dupa ce apar bubele.
Cand a avut Vladimir l-am scos afara dar nu a intrat in contact cu alti copii (l-am scos la aer insa). Si i-am facut si baie in fiecare zi.
claudela spune:
Simplyana_m, asa este!Singurul meu moment de ragaz este dimineata la cafea...Apoi incepe marea nebunie la servici..Si o tin asa pana pe la 16...Iar programul meu adevarat abia atunci incepe, caci ajung acasa si o iau in primire pe Miruna!Pana seara, suntem nedespartite...Plimbam calutul prin parc vreo doua ore, joaca cat cuprinde...Si sunt la turatie maxima de la 6 dimineata pana pe la orele 23...Un program foarte obositor, si eu nici nu prea stiu sa ma menajez la servici...
In fine, vreau ca la urmatorul copil pe care ni-l dorim sa ma bucur si eu de concediu de crestere...Sa stau barem cu copilasii, sa nu am atatea activitati...Sunt cateodata topita, stau cu calciu dupa mine...
Ma bucur ca am reusit sa o alaptez pe Mirunica un an si 5 saptamani cu tot programul meu infernal...Ca la cata bataie de cap am avut am reusit sa "pastrez" lapticul zilnic pentru ea...
Intr-o zi o sa incerc sa pun niste pozici, sa o vedeti si pe printesica mea!
POVESTEA MIRUNEI
simplyana_m spune:
RAMONA, pupam si bubitele lui Stefan, sa treaca! Eu zic ca daca au aparut bubitele si a trecut febra, sa o lasi mai moale cu antibioticele...sau mai intreaba si alt doctor. Ca daca e roseola aia, e nasol sa indopi copilul cu medicamente pt viroza si alergii degeaba, ca acum ar trebui sa treaca repede si de la sine. Dar te inteleg si pe tine daca nu mai stii pe unde sa o iei, cu copilul bolnav si singura, ca numai de umblat nu-ti arde...Ia-te si tu dupa instinct!
GIANINA, am trecut si nr. tau, si pe-al meu de tel., in drafts pe mailul comun, ca era acolo o listutza...
Despre suzete, si Luca e fan, si folosim ortodontice de la BabyNova DentiStar, care nu se impart pe varste, ci pe copii cu dinti si copii fara dinti. Diferenta intre ele e la forma "radacinii", nu neaparat la dimensiunea "balonului" din gurita. Daca nu incurca dintisorii si Micsunicii ii plac alea mici, eu nu vad problema...
CLAUDELA, eu admir mamicile care merg deja la servici, ca eu n-as face fata...si ai mai reusit si sa alaptezi atata vreme!!! Jos palaria! Iti doresc din tot sufletul un BB2 cat mai rapid, sa te bucuri si tu de puii mici! Asteptam pozele Mirunicii pentru care se sacrifica mami .
Servici usor si...ne-om mai auzi pe la cafele atunci!
http://www.lucamic.blogspot.com/
sirimie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gianina34 dragelor am o maaare 'problema" tehnica: stiti ca noi suntem fun suzi ca ne-a ajutat cu refluxul acum ca am implinit 1 an ar trebui sa trecem la cele mai mari, de un an sau nu are nici o importanta daca le limbutin tot pe cele de 6+? noi le folosim pe cele din latex de la chicco care sunt monocorp si nu o deranjeaza cand doarme pe ele le-am tot studiat si cele de 1 an au mai mare partea care intra in gurita si ma gandesc ca altfel "lucreaza" limbuta in comparatie cu cele mai mici care-i vin mai pe varful limbii (cred ca v-am innebunit) deci... astept pareri Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009 avem 1 anisor |
Sint mai bune cele mai mici, riscul sa se deformeze gurita e mai mic. Si ar trebui sa renuntati curind (ca si noi)
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog
Gianina34 spune:
simplyana, sirimie - multi
e cam greu cu renuntatul -noi o limbutim de zor la somnurile de peste zi si la cel de noapte iar in rest doar la nevoie (cand e maraita rau la schimbatul pampersului, la imbracat, cand mergem la doctor sau pe afara sa nu bage prostii in gura - iarna ca sa tina gurita inchisa)
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor
Ilinca_M. spune:
Hehe,l-am vazut pe Luca fortzosul cum il lua de gulie pe bb3 cel cumintel:)))...si pe mutzu-gene-luuuungi si Maia printesa cu bucle aurii...L-am vazut si pe Nicky cu porumbeii...Sophiphi a mea acum cateva zile a mangaiat primul maidanez, pe Scepticu'...io si sotzul l-am intalnit cand inca traia Manole, l-am chemat la noi si era foarte sceptic, parca zicea:"io? io? pe mine ma chemati?..." Apoi dupa un timp l-am reintalnit, e intr-o gashka de maidanezi cu "clipsuri" in ureche, stabiliti in cartier. Dar acum ar trebui redenumit "exuberantu'", cum ma vede da din tot corpul zici ca face break-dance si daca-l bag mult in seama sare pe mine...na, si Sophiphi din carucior a intins mana si asta repede si-a bagat nasul mare sa-l mangaie si a lins-o pe manutza (cu mine nu face asa, nesimtitu'). No, sa nu va oripilati, avem batistute umede mereu la noi si gel anti-bacterian
Noi am amanat ROR-ul, am mintit ca e bolnava...are ceva ca-l facem la 1 an si-o luna...sau si doua-trei? Am fost in schimb la masuratori si desi eram sigura ca o fi atins si ea un rezonabil 9 kile, nuuu, ea tot manechinuita, 8.600 si 78 cm...Nu stiu ce sa zic, io o vad dolofana...nu stiu cum poate sa traga asa usor la cantar!! Io am mai dat un kil jos...dar eu mai am pana la manechin
Da' "roseola" asta nu e clasica rujeola? Mie asa-mi suna...ca roseola tre' sa fie rujeola, nu rubeola. Ramona, cm sa nu fie contagioasa?!
Ana1, Ana2, multumesc de linkul bio...o sa-l comand cand imi intra indemnizatia...acum am izolat termic exterior apartamentul (e super, adio mucegai...Dar is eu bolunda sau mucegaiul asta a aparut cu termopanele? Stam in blocul asta de peste 25 de ani si n-am avut urma de mucegai pana n-a venit moda termopaneasca...) si sunt la faliment, traiesc de pe urma lui Petrica si a Petrei (astia-s elevii care vin la meditatii; ha, acum am observat ce coincidentza de nume, desi n-au legatura unul cu celalalt, nu se cunosc:))).
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever
Pisik06 spune:
Hello!
Am admirat si eu pozele cu frumusetile din parc si mamicile frumusele si slaaabe (incep sa ma complexez)
Pai atunci amanam marea intalneala pana marti? Ca sa avem timp sa ne motam si sa ne aranjam, ca vin frumoasele de NOVUS si ALEXANDRA
Abia astept
Noi am mai bifat o noapte nedormita (a treia), cu treziri in urlete, treziti dupa lapte, treziri de pur si simplu. Deja nu mai pot...Am incercat sa dorm cu ea, dar atata se foia si ma impingea, ca am mutat-o in patut si am preferat sa fac ture ture la ea. Si ziua e la fel de mataita si numa dupa fusta mea sta, trage de mine, tare o chinuie ceva si nu stiu ce. Dintii, reactie de vaccin
Azi a dormit f putin, cred ca e franta saraca.
Pupam si noi toti bebeii bolnaviori si maraiti si sper sa ne facem repede bine
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
Bianca2503 spune:
ILINCA,
si Vladimir e fan caini. Cum prinde unu' cum il smotoceste.
Legat de vaccin. In carnetul de vaccinari scrie ca se face pana la 15 luni. Deci 1 an si 3 luni. Mie imi spunea pediatra ca e bine sa fie cel putin o luna distanta intre cele 2 adica Infarix si Priorix.