Pufuleti ian-feb 2010 (48)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui dastefa

buna dimineata si de la noi
suntem axsa de marti seara iar eu nu am apucat macar sa va salut
in primul rand tin sa va multumesc din suflet pt ca ati fost alaturi de noi in aceasta perioada -pt mine a contat enorm.Sper ca sa am timp mai incolo sa va spun cate ceva despre incercarile prin care am trecut
Miruna e bine doar ca papa f prost
dar eu stau inca cu frica ca imi va cadea drobul de sare in cap
de cand am venit nu mai dovedesc cu spalatul si aranjatul lucrurilor pe la locul lor
iar azi ii facem botezul Mirunei la biserica( ca i-am facut o varianta prescurtata de urgwenta la spital)

tare mi-ati lipsit

sai fug ca am o groaza de lucruri de rezolvat pt botez

Mihaela Miruna Elena-18.01.2010 si Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

ma bucur sa citesc vesti bune despre voi!
distractie placuta la botez!

cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

fetele,distractie placuta tuturor!
drum bun![a se citi "fara urlete" decenuela
cuscra esti tare! pe masa?mie mi-ar fi frica...... alex e in balansoar peste tot pe unde e si mamica-sa

btw...nu-i place in marsupiu si e babybjorn
acum vedem cine are nervii mai tari dintre noi doi...puteti da cu cate oo vreti voi,dar trebuie sa il invat in el,desi ma trec toate transpiratiile posibile si imposibile cand il vad ce face...se uita lumea la noi si rade ,ca de!... je mai canta,mai danseaza...tot tacamul de enterteinment

cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

MAMIDEPUIUTI, NICI ema nu prea mai sta in el...ma escaladeaza.
se pare ca ne asteapta a doua zi dintr-o serie. naspa ca e in weekend: Ana a iesit afara, k "in casa urla ema mereu si e enervant", afara nu pot sa o scot, ca scol tot cartierul, tati are/si-a faacut de treaba oftand si incruntat...revine "cand nu mai pot, sa mai stea si el...", maica'mea o intreaba disperata "aoleu, mamaie, ce sa iti mai facem???". it's hard to like a crying baby...

eu...ma pregatesc pentru prima noastra discutie intre fete...peste vreo 10-12 ani

realizez ca nu prea am cum sa plec cu ea nikaieri..in viitorul apropiat. daca venim la intalneala promit sa stam putin, sa nu se ia si la ai vostri

Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 3 kile!
poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

neatza fetele

decenuela multmim de cafea

citesc din urma si revin

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

Citat:
citat din mesajul lui dastefa

buna dimineata si de la noi
suntem axsa de marti seara iar eu nu am apucat macar sa va salut
in primul rand tin sa va multumesc din suflet pt ca ati fost alaturi de noi in aceasta perioada -pt mine a contat enorm.Sper ca sa am timp mai incolo sa va spun cate ceva despre incercarile prin care am trecut
Miruna e bine doar ca papa f prost
dar eu stau inca cu frica ca imi va cadea drobul de sare in cap
de cand am venit nu mai dovedesc cu spalatul si aranjatul lucrurilor pe la locul lor
iar azi ii facem botezul Mirunei la biserica( ca i-am facut o varianta prescurtata de urgwenta la spital)

tare mi-ati lipsit

sai fug ca am o groaza de lucruri de rezolvat pt botez

Mihaela Miruna Elena-18.01.2010 si Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

vai ce ne bucuram ca ne dai vesti asa minunate. Miruna e puternica, de acum inainte va fi doar frumoa si sa vezi

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

si acum, buna dimi!
o iau invers, mai intai citesc si raspund..

DECENUELA, sa traiasca LUCA, un jiji mic si mare iubitor de mami si de tzitzi. multumim decafea si bunatati. io sunt categoria cine mai pofteste,dar pune pofta-n cui. distractie placuta azi! treci pe la mine?unde-i balta?

PUFULETI DE 1: TUDOR (5 LUNI),LUCA, MATEI, IRINA, DANIEL, IURIA

Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 3 kile!
poze

povestea noastra

sarmana....balta cica ...la intrare in paradisul verde o iau in sens opus...n-am mai fost acolo..desi suntem...."ai baltilor"

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR....AMP....doamne, fereste-ma de toate dulciurile si carbohidratzii la care ravnesc cu nesimtzire...

Mergi la inceput

as zice ..dar mi-e frica sa nu-l deochi..
am fost in real...n-a zis nik...DA NIK...nici in masina ..nici printre rafturi...ne-am intors....m-a lasat sa pun cumparaturile....sa pregatesc unele pt gratar...NU POT SA CRED.. a papat un pic...a fc si kk...

fetele...o fi deocheat...???...sa raman tot asa

noi cica avem conditii...de hotel acolo si putem ramene si la noapte...

asa ca...tre sa ma gandesc la o ora potrivita sa nu innebunesc prin baneasa la coada...si go...

de i-ar tine dd naravul...si cand plec acolo...

aoleu ma dispera socrii...tot timpul vor sa-l pun pe jiji pe web...ma dispera...au intrat dimi...le-0am zis ca papa si ca pl la cump...si ii sun dupa ce ne intoarcem...cand aveam timp.....ma suna acu...te-ai intors? nu ne-ai sunat...offff

hai ca-l schimb...pup

poze

AMR....AMP....doamne, fereste-ma de toate dulciurile si carbohidratzii la care ravnesc cu nesimtzire...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

bravooo jiji!!!!!!!!!!!!!!
vezi l-m invatat eu sa fie cuminte................
hai ca mai zic odata sa fie de inteles, poate mai intelege si el cazte ceva sa ii citesti c voce tare:D
jiji sa fii cuminte in drum spre ....gratar..........si apoi la noapte sa nu o superi pe mami, sa dormi mult si bine!!!!!!!!!!!!!!!
si maine sa auzim de tine numai de vesti bune!!!!!!!!!!!!!!
v-am pupat!
distractie placuta!!!!!!!!!!!!!
sa vii cu poze...................binwe?????????

Bea de Ivan, iubirea noastra!

Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

toti ati plecat la gratar numai pe mine m-ati lasat aici singura?????????????????????????

cris d tu ai zis ca nu mergi nicaieri ..........o legeni(bine am scris????) pe ema?

Bea de Ivan, iubirea noastra!

Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Poze

Mergi la inceput

bea...sar'mana....sper sa se comporte ca un cavaler...dd ajuta

cred ca , cris se ascunde dupa cortina....si ia doza dubla de rabdacol...de...cum mai spuneam..mama tot mama ramane si tot ea tre sa gaseasca solutii si rabdarea pt toate...curaj...pune-o in masina si vino la gratar...am si legume...poate se linisteste daca-l vede pe jiji...io stau pana maine...da un tzar si vino...

jiji cik a adormit...ma duc sa preg bagajul,,,,cat m-o lasa

poze

Mergi la inceput