Pufuleti ian-feb 2010 (48)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

Citat:
citat din mesajul lui catalutza81

Cris.d Fix ca la mine!!!!!!!!!! EVRIKA!!! banuiesc ca sughita mult nu? ideea e ca suge des laptele de inceput, se baloneaza si o doare burtica. O sa incerc sa pun o poza cu pozitia, nu strica sa incerci. La inceput protesteaza ca nu mai vine asa usor laptele, dar cand se obisnuieste e super OK. Daca nu poti ajunge la ea, eu zic ca macar noi la telefon putem vb, si iti explic, ca nu-i fizica nucleara. Nu te costa nika sa incerci, trebe rabdare, da tu ai deja tone, cred eu!

Catalutza mami de Irina

poze Irina

pana sa scrii tu nu mi-a trecut prin cap ca se poate asa ceva:prea mult lapte strica. trebuia sa-mi dau seama din maternitate cand faceau asistentele okii mari cand ziceam ca a papat doar san, fara completare si cand am muls la pompa 100 ml in 10 minute, dupa ce a supt ema, in a treia zi.hmm..asa o fi,la naiba, orice ar fi tre sa-i dau de cap
astept poza, sarumana

Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 3 kile!
poze

povestea noastra

sper sa rezolvi problema cu ema.............
sa aveti grija de voi!!!!!!!!!

Bea de Ivan, iubirea noastra!

Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andre_lina

Eu stau la curte... si cand nu iesim in parc, stam in curte. azi tudor a stat de la 11 la 20 numai afara, cu intrare in casa doar pt schimbat pampers.
problema cu venirea caldurii e ca au aparut mustele... nu le sufar... who does?

in curand apar tzantzarii. din ce am citit, la unele dintre noi aceasta problema exista deja.

cum a inceput sa se intoarca pe toate partile, nu il mai pot tine in carut ca pana acum, si am decis cu taicasu sa ii luam un tzarc, sa il pun in terasa, si sa il acopar cu tifon (plasa, ceva). dar nu va sta copilul numai acolo... asta nu e o solutie.

CE FACEM?

s-a mai pus intrebarea, eu cred ca e o problema f mare si serioasa!

=============================================================================
Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009)
Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama!
poze - Viata de Patriot

si eu am mutat ieri arsenalul pe terasa. inclusiv laptopul. eu am pus-o in scoica, pe masa, cat am mancat. asa sta si in casa, printre farfurii. apoi tzarcul, apoi caruciorul, bratze si...de la capat. si noi cu gazele...disper. caruciorul si tarcul au plasa, dar...si mai am un fix: dau cu lotiune anti-UV? stiu ca nu e indicat pana in 6 luni...ieri la soare parea ca frige si la umbra era cam racoare... deocamdata avem un bronz frumos

poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

neata.......BTW.............rusinica sa imi fie...............

am primit decizia pentru indemnizatie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!695roni...................

dar cand vine?????????????????????????

LA MULTE LUNITE SARBATORITILOR DE AZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariucasara

Noi si azi am stat mai mult afara. Profit de zilele astea sa stam la aer ca acum vine canicula si nu o sa stiu pe unde sa ma ascund de caldura. Eu l-am imbracat pe Sebi cu body fara maneci, bluzita, pantaloni de panza subtire, sosete si palarie de soare(furata de la Sara). Mie mi s-a parut f. cald dar in parc se cam uitau lung parintii la fii-mea ca era singura in tricou cu maneca scurta, pantaloni 3/4, si sandale fara sosete.

Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)

nu stii tu cum se uita lumea la mine,ca eu i-am dat si sosetele jos si i-am ridicat pantalonii

cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

asa creste Alex

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorex

barbat'miu a plecat fara bani de-acasa si eu l-am sunat sa-mi aduca ceva de mancare. a dat tot ce avea pe papa si nu mai are bani de taxi. vine pe jos rad de el o saptamana...ca nu-i genul..

m-ai bine i-ai da multi ,ca nu stiu cati barbati ar fi facut asta...

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

neata.......BTW.............rusinica sa imi fie...............

am primit decizia pentru indemnizatie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!695roni...................

dar cand vine?????????????????????????

LA MULTE LUNITE SARBATORITILOR DE AZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Poze

aaa, intai iti vine decizia?...nu direct banii?! dupa socotelile mele cam atat o sa am si eu, atata m-am agitat, ca mai bine depuneam un dosar cum ca-s studenta, si asa aveam dreptul la aia 600 de ron minim. asa, cu toata agitatia, abia o sa am vreo 70-80 de lei. da si eu-s nebuna, conteaza fiecare leu in plus!!! 70-80 de lei inseamna scutecele pe aproape o luna!
fi'miu de la vorbit a trecut la scartait, apoi la marait...si simt cum se transforma in plans....ce vrea oare?...

mama lui STEFAN

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

fetili....in primele 3 luni jiji a luat cate 1 kg.....in luna 4 doar 800...asta asa pe stomacul gol golutz. e bine? el nu face cute de grasime e mai atletic...musculos...ce ziceti...tre sa-mi fac griji?

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR....AMP....doamne, fereste-ma de toate dulciurile si carbohidratzii la care ravnesc cu nesimtzire...

asa-i si al meu...

asa creste Alex

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ana_g

eu bantui pe aici la ora asta pentru ca mi-a adormit puiul dupa ce m-a vlaguit....puseu de crestere se pare.....
ceva nostim. azi am vorbit la biserica pentru botez, stabilit pe 19 iunie, fix cand face asta mic 5 luni...si spune dascalul, printre altele, ca nasii ar fi bine sa stie sa citeasca Crezul....
iar sticla de vin sa fie musai Lacrima lui Ovidiu de 5 ani.......

mama lui STEFAN

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

si acum, buna dimi!
o iau invers, mai intai citesc si raspund..

DECENUELA, sa traiasca LUCA, un jiji mic si mare iubitor de mami si de tzitzi. multumim decafea si bunatati. io sunt categoria cine mai pofteste,dar pune pofta-n cui. distractie placuta azi! treci pe la mine?unde-i balta?

PUFULETI DE 1: TUDOR (5 LUNI),LUCA, MATEI, IRINA, DANIEL, IURIA

poze

povestea noastra

Mergi la inceput

neata fetele
sarumana de tratatie +cafea decenuela...

LA MULTE LUNITZE:

tudor

luca

matei

irina

adrian

daniel

iuria

asa creste Alex

Mergi la inceput