Pufuleti ian-feb 2010 (48)
Raspunsuri - Pagina 8
Andre_lina spune:
sunt dezamagita de "dansez pt tine". a iesit poate cea mai buna pereche si a ramas una din cele mai slabe.. o tampenie!!! sunt revoltata! de ce se mai numeste "dansez pt tine" daca nu conteaza cum dansezi, ci doar cazul...
NOAPTE BUNA, ma razboiesc in somn cu banica asta...
=============================================================================
Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009)
Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama!
poze - Viata de Patriot
decenuela spune:
neatza...mamaici "siecsoase"
cafelutza va asteapta...cu un biscuite dietetic de la cristies....si multa buna dispozitie de la plateea...
jiji ijnca doarme profit de moment sa-i calc...boarfele.
vb mai incolo
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR....AMP....doamne, fereste-ma de toate dulciurile si carbohidratzii la care ravnesc cu nesimtzire...
dastefa spune:
buna dimineata si de la noi
suntem axsa de marti seara iar eu nu am apucat macar sa va salut
in primul rand tin sa va multumesc din suflet pt ca ati fost alaturi de noi in aceasta perioada -pt mine a contat enorm.Sper ca sa am timp mai incolo sa va spun cate ceva despre incercarile prin care am trecut
Miruna e bine doar ca papa f prost
dar eu stau inca cu frica ca imi va cadea drobul de sare in cap
de cand am venit nu mai dovedesc cu spalatul si aranjatul lucrurilor pe la locul lor
iar azi ii facem botezul Mirunei la biserica( ca i-am facut o varianta prescurtata de urgwenta la spital)
tare mi-ati lipsit
sai fug ca am o groaza de lucruri de rezolvat pt botez
Mihaela Miruna Elena-18.01.2010 si Daria-Stafania-16.11.2006
asa creste Daria
decenuela spune:
ma bucur enorm ca miruna e bine...tare ne-am mai gandit prin ce treceti voi si micutza....
terminat de calcat..jiji treaz de o ora...pishi patul..asa in 2 sec cat m-am intors sa il schimb....acu papa si....shopping..pt gratar...sper sa fie cumintzel..oricum il iau in marsupiu
AZI FACEM 4 LUNI...
DAM LA FETE PAPA BUN...DE REGIM SI PT CINE DORESTE SI CINE POFTESTE...FARA NUMAR...DOAR SA ZICETI...(io fac parte din categoria..cine dpreste cine pofteste)
LA MULTI ANI IRINA, THEODOR, ADRIAN, IURIA SI BINEINTZELES PRIETENULUI NOASTRU BUN ,(n-am uitat k a vrut sa-i rontzaie deshtele lu' jiji) PATRIOTUL
SA NE CRESTETI MARI SI SANATOSI SI SA NU UITATI NICI UN MOMENT CAT DE MULT VA IUBIM....
poze
AMR....AMP....doamne, fereste-ma de toate dulciurile si carbohidratzii la care ravnesc cu nesimtzire...
decenuela spune:
AOLEU fetili....in fiecare dimi tre sa trag de voi...sa va mituiesc cu mirosul ametzitor de cofe...si voi nik
cris.d....sa ne spui de ema...sper sa fie vesti bune
poze
cris.dogarel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui catalutza81 Cris.d Fix ca la mine!!!!!!!!!! EVRIKA!!! banuiesc ca sughita mult nu? ideea e ca suge des laptele de inceput, se baloneaza si o doare burtica. O sa incerc sa pun o poza cu pozitia, nu strica sa incerci. La inceput protesteaza ca nu mai vine asa usor laptele, dar cand se obisnuieste e super OK. Daca nu poti ajunge la ea, eu zic ca macar noi la telefon putem vb, si iti explic, ca nu-i fizica nucleara. Nu te costa nika sa incerci, trebe rabdare, da tu ai deja tone, cred eu! Catalutza mami de Irina poze Irina |
pana sa scrii tu nu mi-a trecut prin cap ca se poate asa ceva:prea mult lapte strica. trebuia sa-mi dau seama din maternitate cand faceau asistentele okii mari cand ziceam ca a papat doar san, fara completare si cand am muls la pompa 100 ml in 10 minute, dupa ce a supt ema, in a treia zi.hmm..asa o fi,la naiba, orice ar fi tre sa-i dau de cap
astept poza, sarumana
Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 3 kile!
poze
povestea noastra
ana_g spune:
buna dimineata!
noi am dormit de la 9 la 6 30!!!! nu i-o fi foame?...nu ii cade glicemia si toate alea?...acum suntem la ora de "vorbit"....of, il mananc!
decenuela, multam de cafea, de mult nu am mai servit!
banuiesc ca azi o sa fie cam gol pe aici, ca e zi faina, e si 1 mai.....noi o sa ajungem prin parc...
andre_lina, cine a iesit de la dansez?....eu am vazut asa, din cand in cand, si am ramas in gand cu antonio si andreea nu mai stiu cum...aia eu iesit?! da, citisem si eu pe undeva, apropo de sictirul general al romanilor si al functionarilor publici in special, ca am devenit asa pentru ca si-au batut altii joc de noi...si ei la randul lor au inceput sa ne batem joc..si..cerc vicios...
mi se pare mie, sau a disparut reclama pampers?.....
mama lui STEFAN
ana_g spune:
LMA micilor sarbatoriti pufuleti de azi! sunt scurta de memorie, ca daca incep sa nominalizez s-ar putea sa uit pe careva...
cris.d, chiar, prea mult lapte strica, m-am lamurit si eu de ceva timp, ca la inceput nu-mi dadeam seama ca ar fi o problema....eu in maternitate nu am avut, i-au dat completare. in schimb aveam o colega de salon careia ii curgeau valuri, fluvii, ce vrei...si ma uitam la ea cu invidie....si asa m-am rugat la DD sa am si eu lapte, si am avut, frate, si inca mai am si sa tot fi cel putin pana face puiul un an!
mama lui STEFAN
Beatrice1982 spune:
citat din mesajul lui dastefa buna dimineata si de la noi suntem axsa de marti seara iar eu nu am apucat macar sa va salut in primul rand tin sa va multumesc din suflet pt ca ati fost alaturi de noi in aceasta perioada -pt mine a contat enorm.Sper ca sa am timp mai incolo sa va spun cate ceva despre incercarile prin care am trecut Miruna e bine doar ca papa f prost dar eu stau inca cu frica ca imi va cadea drobul de sare in cap de cand am venit nu mai dovedesc cu spalatul si aranjatul lucrurilor pe la locul lor iar azi ii facem botezul Mirunei la biserica( ca i-am facut o varianta prescurtata de urgwenta la spital) tare mi-ati lipsit sai fug ca am o groaza de lucruri de rezolvat pt botez Mihaela Miruna Elena-18.01.2010 si Daria-Stafania-16.11.2006 asa creste Daria |
sa va fie de bine botezul de azi, si sa fiti sanatoase, asta e cel mai important!!!!!!!!!!!!!!!!
ai grija de voi si speram sa auzim numai de vesti bune de la voi, de azi incolo!!!!!!!!!
pup pe mirunica............
Bea de Ivan, iubirea noastra!
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Poze
Beatrice1982 spune:
citat din mesajul lui decenuela ma bucur enorm ca miruna e bine...tare ne-am mai gandit prin ce treceti voi si micutza.... terminat de calcat..jiji treaz de o ora...pishi patul..asa in 2 sec cat m-am intors sa il schimb....acu papa si....shopping..pt gratar...sper sa fie cumintzel..oricum il iau in marsupiu AZI FACEM 4 LUNI... DAM LA FETE PAPA BUN...DE REGIM SI PT CINE DORESTE SI CINE POFTESTE...FARA NUMAR...DOAR SA ZICETI...(io fac parte din categoria..cine dpreste cine pofteste) LA MULTI ANI IRINA, THEODOR, ADRIAN, IURIA SI BINEINTZELES PRIETENULUI NOASTRU BUN ,(n-am uitat k a vrut sa-i rontzaie deshtele lu' jiji) PATRIOTUL SA NE CRESTETI MARI SI SANATOSI SI SA NU UITATI NICI UN MOMENT CAT DE MULT VA IUBIM.... Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret poze AMR....AMP....doamne, fereste-ma de toate dulciurile si carbohidratzii la care ravnesc cu nesimtzire... |
multumim de tratatie!!!!!!!!!!!!!!
la multe lunite luca!!!!!!!!!!!
sa fiti cuminti la shpooing si la gratar!!!!!!!!!!!!!sa nu papi mult.........
Bea de Ivan, iubirea noastra!
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Poze