Pufuleti ian-feb 2010 (48)
Raspunsuri - Pagina 11
miremia spune:
Neatza!
Decenuela felicitari! Vezi jiji ca se poate! (stie ca e ziua lui si vrea sa se comporte exemplar) Distractie mare pe balta si fir intins!
Bea sunt si eu pe aici. Ce imi face ginerele?
Noi mai stam putin si o luam din loc. Sper sa fie cuminte pe drum.
Mirela fericita de Mara Ioana
cris_mario spune:
buna fetele....nu stiu de ce sar tot imi vine sa av zic 'burtici'
eu astept musafiri azi....tati e la meci cu baietii,mami pregateste pe la bucatarie si eu am strans putin prin ksa/curte...ne citim maine
la multe lunite patriotul tudor,petrecaretul luca,fotomodela irina,surpriza adrian,matei,daniel si bobitza iuria
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
miremia spune:
Dastefa bine ati venit acasa! Multi Mirunicai si sper sa va fereasca Dunezeu de pb de acum inainte ca v-a ajuns si voua. Multa multa sanatate!
miremia spune:
Eu n-am avut o noapte prea draguta. S-a trezit cam din 2 in 2 ore sa pape, iar dimineata s-a trezit mai des pe motiv de bese. Tare eficienta dieta asta pe baza de fibre, dar mi-a umplut copilul de gaze.
miremia spune:
LML pufuletilor de 1! Sa cresteti mari si sanatosi!
Multumim de cinste decenuela!
catalutza81 spune:
Cris uite am pus poza la semnatura. Daca nu descurci da un tzar, nr meu e pe yahoo.
pup
Catalutza mami de Irina
poze Irina
cris.dogarel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui catalutza81 Cris uite am pus poza la semnatura. Daca nu descurci da un tzar, nr meu e pe yahoo. pup Catalutza mami de Irina poze Irina |
m-am lamurit, multam. p-astanu am incercat-o..nu isi ingroapa nasul in tzitzi?
Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 3 kile!
poze
povestea noastra
cris.dogarel spune:
intreb si eu, desi e pustiu pe aici: dupa o criza de plans a avut niste spasme asa ca intre sughitz si.. suspin, isi misca ritmic trunki, cap. m-am cam speriat....
poze
povestea noastra
cris.dogarel spune:
mie nu mi nse lega aluatul la biscuitii cristies; am mai pus lapte, ca 3 linguri de lapte si 3 ulei nu ajungeau...era faina multa, 4 cesti in total, nu? sau am gresit ceva?
poze
povestea noastra
miremia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris.dogarel mie nu mi nse lega aluatul la biscuitii cristies; am mai pus lapte, ca 3 linguri de lapte si 3 ulei nu ajungeau...era faina multa, 4 cesti in total, nu? sau am gresit ceva? Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003) AMR: 3 kile! poze povestea noastra |
Eu pun mai mult lapte si mai mult ulei. Cat e necesar, nu stiu sa spun cantitati.