Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (157)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Hai ca am uitat sa ma laud. Delita face pipi la olita, dar doar atunci cand e in fundu gol prin casa, fara pampers. Am tinut-o dezbracata in week-end, iar cand ii vine ma striga si e asa agitata, iar eu imediat o pun pe olita si face....apoi toata lumea prezenta aplauda si striga in gura mare: "Bravo deliuta ca ai facut pipi la olita!" Nu va spun ce bucuroasa e ea. O sa incerc sa-i pun chilotei ca sa nu stea chiar dezbracata, oare o sa avem acelasi succes?

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Buna dimineata scumpele,

De azi incep bagajul de spital, intai sa fac o inspectie, sa vad ce mai am de data trecuta....si ce nu sa reinnoiesc. Dar recuzita o am, cred ca ceva medicamente o sa mai am nevoie. Offf, ma apuca toate emotiile...
De saptamana viitoare spal si calc rufele lui bebe.

Tati iar a plecat in delegatie, mai sunt doua saptamani, cumplit fara el.
MAi ales ca Vlady trece printr-o perioada de razvratire, vrea sa-si afirme independenta, ma inteleg ceva mai greu cu el, incerc sa-l inteleg, e evident ca desi s-a adaptat perfect la gradi, exsita acolo mici frustrari, + ca a mai crescut si incepe personalitatea sa-si arate dintisorii.
Am avut si doua evenimente cam neplacute, 1) s-a blocat in masina cu cheile in contact si 20 de minute a stat acolo, timp in care noi am innebunit, am batut cu pumnii in geam...ma rog, poveste lunga cu multe emotii...2) intr-o zi cand coboram scarile de la bloc cu el , tot sarea, l-am rugat sa coboare normal, si la urmatoarea treapta cand eu eram atenta sa vad unde calc si eu a sarit iar si a aterizat nu stiu cum cu picioarele sub balustrada , ii ramasese doar juma de bust si capul pe scara, restul erau in aer, daca mai aluneca un cm se prabusea un etaj in gol cu capul de ciment.........nu stiu daca m-am exprimat corect, daca ati inteles ceva, dar a fost cosmar.

Apoi cand iesim din bloc, vrea sa alerge el singur spre strada.....in fine si multe altele la care eu nu mai fac fatza acum, cred ca ma duc cu capu' in lumea larga.......sunt la maximum de stres legat de pericolele la care se expune Vlad.

Piggy, felicitari pt coditze, sa fie sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta! Hmm, bine ca are Luca pe cine sa ademeneasca in dormitor

Aelita, am vazut pozele, esti o gravidutza tare frumoasa!

Nu stiu ce mai vroiam sa spun....mai revin eu...PUP

ALI, mami de Vlady si 33+ cu Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Vai de mine, Alysh, si al meu cel mic exact asa face pe scara si eu stau cu inima in gat cand il vad !!!

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Mi_bebelina eu am intrebat-o pe doamna noastra de la HR si mi-a zis ca pe 5 trebuie sa vin, adica la o zi dupa ce face Eva 2 ani. Hai ca mi se parea chiar aiurea in loc sa fac party cu copilul, sa merg la servici. Lasa ca nu moare nimeni inca o zi.
Evei i-am luat o bucatarie pana la urma, despre care pot sa spun ca are mare succes, si o jucarie ptr baie (astea doua din banii de la nasha). O sa merg si eu maine sa ii cumpar fetei ceva din partea noastra. A mai primit deja o bluzita de la Zara, foarte frumoasa, e gen rochita, mor de dragul ei. Mama ii cumparase si ea un costumas dar am trimis-o sa-l schimbe ptr ca era de baietel cu un crocodil fioros pe piept iti venea sa o iei la fuga. Sper ca nu s-a suparat...
Eu mi-am cumparat o pereche de saboti si un maieutz frumos, mai office, asa de la kenvelo.
Pupici

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Edit: Alysh, aoleu, mi-a stat inima citind, dar tie, draga de tine... Of cred ca e o perioada de razvratire, asa este! Si Eva se tine batzoasa cateodata, a inceput sa-l scoata din pepeni si pe taica-su, care e de un calm iesit din comun...
Spor la bagajul de spital, si pupici, sa treaca repede timpul fara tati al vostru. Of...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Neatza,

noi am avut un uikend ultraobositor dar super fain.

Sambata fiind 1 mai am sarbatorit...prin munca. Am umplut un container de 12m³ cu mizeria de la diversele renovari si sapaturi arheologice prin gradina. Ma ia cu termuriciul cand ma gandesc ca mai sunt niste locuri de renovat si doar ce am scapat te depozitul de jeg... Dar ma rog, nu asta e important.

Am testat eficienta belgienilor vs eficienta romanilor . De genul, am chemat unii altii sa ne ajute. Vecinul belgian la 8.30 s-a infiintat in campul muncii, asa ca pana la 12 cand a aparut primul prieten roman (drept ca el venea din olanda) era mai bine de jumate din mizerie in container. Pe la 15 cand a venit si numarul doi preten era deja toata mizeria in container...Dar nu-i bai ca el a venit cu copii lui asa ca am facut o pizza cu copii ca sa ii amuz, si apoi s-a incins de un bbq. Cand dormise fata la amiaz am facut un tort de mere pe care termitele l-au inghitit urgent cu frisca si inghetata de vanilie. Lorelei a fost in comportament exemplar, zau asa, eu cred ca stie ca nervii nostri tre' intinsi numai daca nu avem si altceva de lucru, altfel e cuminte foc. Pana sa vina copilasii prietenului intarziat s-a jucat in nisip, apoi somn, apoi s-a dus la vecina in vizita. Cand zic s-a dus, ea se ia si se duce si se infiinteaza ca o floare la usa vecinei si striga Uzyyy, Uzyyy, Tommm, Tommm pana vine careva sa o salveze. Uzy e vecina Suzy iar Tom este cainele ei. M-am dus eu dupa ea dar nu am avut dupa cine ca nu s-a lasat adusa acasa, asa ca vreun ceas s-a ocupat de ordinea si jucariile de la suzy de acasa, fie ele jucarii de copii fie jucarii de caine, parca mai conteaza.

A revenit abia cand au aparut astia mari si i-a zarit in groapa ei de nisip . I-a studiat pe astia o vreme si apoi a inceput sa ii imite au fost deliciosi.

Ieri am sperat intr-un somn mai lung al fetei la amiaz ca eram epuizati...povesti, a dormit fix un ceas. Asta este, ghinion insa ca pana spre 5 a si plouat intr-una asa ca a trebuit sa se intample toata activitatea in casa. Din cand in cand mai tragea un scurt plans ca vrea afara...dar nu...

De cum s-a oprit ploaia am iesit urgent afara cu tricicleta, masina, cal, carucior de papusi...tot ce putea impins sau balansat, nimic nu a scapat udarii...

Am rpofitat de ocazie si am mai pus niste seminte de flori...unele in mai multe locuri, unele toate in aceeasti gaura ca erau puse de Lorelei . Apoi am pus in rasadnita seminte de varza...si alea...la fel...o sa avem locuri cu milioane de fire de varza si locuri cu una doua, dupa care i-am aratat care e treaba cu stropitoarea, cum punem in ea apa si cum stropeste Lorelei florile. Nu stiu daca a fost o greseala sau ba dar pe durata unei ore intregi am facut nenumarate drumuri sa umplu stropitoarea aia "Apaaa, nog (inca)" si dat din cap in semn ca da, cu un zambet din ala topitor...ce sa fac...m-am conformat...De la un moment dat cred ca obosise si ea, dar nu se lasa, insa s-a udat peste tot si afara nu era foarte cald, 16-17. Insa florile au fost stropite, clar! nu conteaza ca doar ce plouase juma de zi, si asa e nisipos pamantul...balta era la ele, parca sunt flori de mlastina . Evident ca azi dimineata de cum si-a vazut stropitoarea afara voia "Apa, nog" si am dus niscavai munca de lamurire cum ca...apa diseara, ca acu Cresa, rita, lote si alti colegi .

Deci incepem noua saptamana cu bateriile incarcate, ceea ce va dorim si voua

o zi buna,

Esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

La multi ani Elisa Ioana si Ianis Teodor! Sa cresteti mari si fericiti! Si mamicilor cate o si invitatia sa mai dea pe aici!

Alysh, wow, mi-a stat inima in loc...pai, Cris e cuminte, degeaba ma vait eu...aveti grija de voi

Aelita, ce copii frumosi si ce-ti seamana... (dar nu burtica, ca nu vreau sa se ia)

Ylari, iar bucatarie?!...parca mai avea una...sa o stapaneasca sanatoasa, oricum...Sanatate maxima si bafta la sv!

Elenuca, sanatate Lizucai...daca ajung des prin zona, sigur o sa ne vedem...am vb cu cineva (ca deh, in romanica fara interventii nu faci nimic) sa vad daca pot sa o duc la cresa 13, care ar fi chiar langa sv meu...sa vedem...sunt asa de stresata..si suparata pe soacra-mea care nu vrea sa vina sa stea cu ea macar pana ia baiatul vacanta (si pe cumnata-mea care-i canta-n struna desi si ea s-a suparat nevoie mare pe soacra-sa cand n-a vrut sa vina sa-i stea cu fii-su...cum or putea unii oameni sa judece cu doua masuri aceeasi situatie!!!!)

Mi_bebelina, felicitari pentru olita!...fii-mea de o ora sta tac-su cu ea pe olita si nu face nimic de ambitioasa ce e

Gabi, si eu sunt ca tine, stresata sa nu se murdareasca...parca n-ar spala masina...iar Cris chiar nu se face ca purcica...sunt cu capul

Edit, ca mi-adusei aminte: Laura, Dani ce mai faceti? sper ca sunt bine fetitele...si fratiorii!!!

Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuca spune:

Lory, stai linistita scumpa, nu avea cum sa ia de la Vlady, prea s-a manifestat dintr-o data, deci exclus . Tot de la pepiniera de virusei de la gradi cred ca ne-am molipsit, vineri cand am dus-o erau vreo doi copilasi care tuseau pe acolo. Asta e, trebuie sa trecem si prin asa ceva, nu? . Ma bucur ca voi sunteti mai bine !
Ylary, am ramas acasa astazi si probabil o sa mai ramanem cateva zile ca sa-i treaca tusea asta pacatoasa si sa terminam cu mucii. Pacatoase rau virozele astea !
Felicitari penture Deliutza care face pipi la olita .
Alysh se apropie clipa cea mare,ai emotii mami?

Nu a vrut sa manance nimic, i-am dat erdomedul cu chiu cu vai si dupa 15 min a vomat... acum face nani, sper sa se mai linisteasca....of...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Salutare si de la noi pe fuga

Imi cer scuze, nu am urat sarbatoritilor de zilelel trecute LA MULTI ANI si tot ce se cuvine, asa ca imi fac mea culpa si cu intarziere va urez, copilashi dragi, o viata senina, sa aveti parte numai de ce e bun si frumos

Eu sunt cam asaltata de diverse, pe la munca, uf, de-abia maine scap In fine ... In rest in weekend am avut si noi parte de o boroboatza - cea mai mare spaima cred de pana acum, deh, se pare ca nazbatiile sunt in voga pe la astia mici mari de doi ani Al meu s-a inecat cu o rondea de morcov fiert El oricum e repezit si nu prea mesteca mancarea, mi-a zis si tanti de la cresa ca a remarcat faza asta (ce sa zic, eu eu sunt asa, inghit fara sa mestec ) Ei bine si a inghitit o bucata de morcov si nu s-a dus aia in jos - nu va zic cum a fost, copil sufocandu-se , cu lacrimi in ochi, era ingrozit, speriat ... L-am inclinat si am inceput sa ii tragem pe spate - el nimic, continua sa se sufoce acolo, cand am vazut ca se ingroasa gluma l-a luat Bobo si l-a pus cu capul in jos si ii dadeam in continuare in spate, mi se pare ca a durat o vesnicie pana a scuipat prostia aia de bucata, a fost ca in filme: a sarit din gura lui cu bolta asa ... era intreaga, perfect rotunda Eu deja ma pleostisem, nu prea sunt panicoasa de felul meu dar cand am vazut ca tot nu reuseam sa il facem sa isi revina deja incepusem sa ma impleticesc, ma indreptam spre usa, spre telefon, nici eu nu stiam (avem spitalul peste drum)... In fine, dupa ce a scuipat nu imi venea sa cred si am continuat sa ii trag in spate pana a tzipat Bobo la mine sa incetez si pana a vomat saracul tot ce mancase ...

Uf, greu ... vomatul ala a fost cel mai bun lucru care mi se putea intampla ever Mda, asa ca ... ce sa facem si noi, ne distram. Am cam ramas cu pasarele in cap ca de cate ori mananca ii zic: MESTECAAAA si el saracu nici nu mai baga in gura fara sa se uite la mine si sa aiba aprobarea mea

Mie mi s-a mai intamplat asta in maternitate, cu el mic, cand incercam sa ii dau sa bea cu canitza lapte si a inghitit invers ... nu va zic si atunci ce spaima - de fapt de atunci am renuntat la incercari de a-l face sa ia sanul - am zis: mai bine cu copil cu biberon decat fara copil deloc

Voila - in rest weekend cu vreme amestecata, relaxant, iesit prin parcuri prin Bxl, respirat aer curat si ploios, copil care iar are muci, caci deh, vremea e umeda si inchisa... si cam asta.

Aelita - arati superb :)

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Lumi, nu avea bucatarie, vreau eu sa i cumpar de mult si tot vorbeam despre, poate de-aia ai ramas cu impresia. Cat despre cumnata, cred ca judeca EXACT cu aceeasi masura, si anume: daca pe ea n-a ajutat-o soacra-sa, de ce sa te ajute soacra-ta pe tine? Lumea e rea, clar! O cumnatei. Rusinica-rusinica. Bafta cu cresa si cu serviciul!
Of elenuca, imi pare rau de Liz ca a vomat, scumpa de ea...
Simooooniiiix, ce povestesti tu acolo???? Doamne cred ca muream... Bine ca ati reusit sa scoateti morcovul buclucas...

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Simonix ce povestesti tu acolo!!! Eu am o frica teribila de asa ceva, noi am patit-o cu nurofenul si desi ai zice ca-i lichid, nu obstrueaza, ei bine tot asa facea si tot cu picioarele sus si batut in spate de s-a intors nurofenu...este ceva cumplit-cumplit-cumplit

Alysh vai d enoi cu baietoii! Ai grija, nu mai poti merge pe la curte? Mi-e ca te streseaza Vlady si fizic si psihic cu asemenea nazbatii!

Elenuca ce rau imi pare ca vomita, off.. nu stiu ce sa zic, daca ii pui in ceva ce vrea sa pape, merge? daca-ti povestesc ca eu lui Robert i-am pus 10 pic de bronhexim pe 10 pufuleti, ma crezi?

Sa va zic si eu ce nazbatie a facut Robert weekendul asta - rasu'-plansu'. Se trezeste Cristi cu un cost suplimentar babanut la mobil, in conditiile in care avea minute atat nationale cat si in retea. Ne gandim, de la ce oare, ce cum, poate taxiul chemat si asteptat o tona pe fir??? Ramane asa...pana il prinde pe Robert trimitand un sms...ne pica fisa,cautam in sent-tooone de sms-uri trimise si culmea culmilor aceleiasi persoane, un var d-a lui Cristi, care din intamplare e asa in conflict cu noi, probleme urate de familie. So...ce-o fi zis ala oare? Sms-uri fara text, oare ce-o fi crezut ala? Ca-i aplicam picatura chinezeasca?

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea (N.Iorga)

Mergi la inceput