Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (157)
Raspunsuri - Pagina 9
Luminel spune:
Simonix, noi am chemat Salvarea fie si numai pentru ca am avut impresia ca s-a inecat cu ceva ...si de fapt ea se invinetise de la plans...e cumplit intr-adevar, bine ca a avut tati prezenta de spirit...
Mie mi se taiasera picioarele...cu toate ca aveam ceva experienta la activ cu fiu-meu care pana la 2 ani a facea "spasmul hohotului de plans".
Lorich, chiar ca e rasu'plansu'...pe mine m-a amuzat teribil faza...imi pare rau ca pe voi va ustura la buzunar.
Ylari, mea culpa...eram convinsa ca Eva are bucatarie..scuze
Cu cumnata, uite ca din unghiul asta nu privisem..intr-adevar, privind asa, judeca cu aceeasi masura...dar ce ma deranjeaza e ca pe soacra-sa o barfeste ca e rea si pe ma-sa o vede buna...cu toate ca soacra-sa a venit vreo patru luni cand era nepotu-meu mic sa stea cu el, dar cumnata-mea s-a purtat urat cu ea (mi se plangea mie) si de aia n-a mai vrut sa vina...soacra-mea nici 4 saptamani nu vrea
Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
aelita spune:
SABINA ADRIANA, CORDIN STEFAN ,IANIS TEODOR ,ELISA IOANA!!!!
YLARI,da cred ca merge si intreg patrunjelul.eu cred ca il curat un pic ca sa nu pun apoi cozile,ca nu le mai vad congelate.dar merge si cu cozi patrunjelul de aici e mai mare si are cozile groase,dar acolo e mai finut si merge si intreg !
hahaaaaaa ziceai ac e intoarsa cu cheia EVA
Merci pt pupici!
of,asa zic si eu ca nu mai apuc sa fac curat ,adica aspirator,spalat pe jos cum faceam eu zilniiiic,s-a duuuus,ca obosesc strangand,strang si strang si ma intreb baaaaaaaaaai cine le face??? eu nu eu nu eu nu ,auzi in jur
simt ca imi iese copilul pe gura de atata aplecat !! ma uit in jur ,dimineata si seara zici ca a explodat un balon in care erau numai lucrusoare ...
ce putere au sa insire,ca eu nu mai am putere sa le strang !!!
MI BEBELINA daaaaaaaaaaa ce frumos era in baltoacele dupa ploaieee !!!face singura la oala Delia,bravooooooooooooo!!!
LORICH-si Robertelul racit sa treaca tot repede!
si la noi se da pe topogan pana se cracaneaza!
ELENUCA sa se faca bine Lizucu mic ! Haha arata ca un zugrav!!
ALISH mi-a stat inima cand ai descris faza cu caderea la balustrada !!! dar se poate cadea printre sau pe dedesupt??? nu sunt facute in asa fel incat sa nu incapa un copil ? ca e obligatoriu..altfel de ce mai pui balustrada,pt adulti?
doaamne,puneti plasa !
ia-l de mana si tine-l fortat,ca e perioada de razvratire,eu il iau taras pe Andres cand e pericol de fuga la masini,se mai tavaleste,si daca vede ca nu are incotro,ii trece.
ALDAESME hahaa ce m-a distrat testul pe care l-ai facut cu munca belgiana si munca romana cu belgianul care vine la 8.30 domleeeee asa dimineata
ce frumos ca aveti gradina !!!
LUMINEL hahaaa ti-e sa nu se ia burtica
ei,cum pot unii sa judece cu doua masuri?judeca doar dupa interesul lor,de-aia.i se pare anormal sa nu o ajute pe ea,dar perfect normal sa nu te ajute pe tne.dar ce,tu meriti cat merita maria sa??
e cum sunt soacrele,care critica la nora ceea ce lauda la fiica(asa cum ar fi "pe fii-mea o tine barbatul ca o floare,nu face nimic " si "nora-mea e o putoare,asteapta sa ii faca fii-meu tot " Ohoooo,multe fac diferenta asta intre copiii lor! adica nu diferenta,defapt si-i protejeaza pe amandoi)
SIMONIX doaaamne,de groaza cu inecatul mor de frica de asa ceva ! asa face si Andres,e lacom si inghite nemestecat,ii fac bucati mici si le inghesuie pe toate si le impinge cu podul palmei si ii ies ochii din cap ca se duce asa pe gat,si el nu lasa sa iasa din gura,impinge la loc...
nu mai zic ca ce gaseste baga in gura...
asa sar si eu ca arsa,si zic mereu MESTECAAAAA si cateodata se mai si preface,se face ca tuseste ,cand tusesc eu vine si imi da pe spate...
cum l-ai intors cu capul in jos,de unde l-ai tinut,de picioare?sa stiu si eu,doamne fereste..mor de frica !
24+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)
YLARI spune:
Aoleu fetelor sunt racita moarta nu mai pot, ma bag in pat, poate imi incarc bateriile pana vine Eva.
Mda... Aelita tocmai am calcat un morman de rufe si... am mai spalat o masina, ca sa am ce calca si maine
Pupici
YLARI
EVA mea
ticker
POZE
Alysh spune:
Da, mai fetelor, tot felul de aventuri...a fost f nasol, mai ales cu scara...atentie mare!
Si da, Vlad a alunecat si a cazut pe sub balustrada si daca mai aluneca cadea in gol pt ca era loc suficient si pt capatana lui pe acolo. Desi are dovleacul f mare, dar incapea generos. Offff, as vrea sa uit. In noaptea respectiva am avut numai flash-uri cu imaginea aia oribila cu VLad in aer de la 1 etaj. Nu vreau sa ma gandesc ce s-ar fi intamplat daca....
Simonix, vad ca si voi ati trecut peste un hop, fff nasol, horror! Si eu am groaza de inecaturi!
Lorich, mi-a placut faza cu picatura chinezeasca
Mi bebelina, bravo Deliei pt pipi la olitza. Si noi vrem sa incepem sa renuntam usor, usor la pampers. Cu caca vad ca f usor a mers, sa vedem cu pishu
Aelita, da, blocurile comuniste construite fara cap, ce sa zic, sincer cred ca si un cap de adult incapea pe sub balustrada aia
Elenuca, da, scumpa, am emotii, dar astept cu nerabdare sa vina bebe, sa-l vad sanatos in 1 rand si sa scap si eu de burtica ca nu mai pot, sunt la capatul puterilor si fizic si psihic Sanatate Lizucai, imi pare rau de vomat!
ALI, mami de Vlady si 33+ cu Luca
Simonix spune:
Aelita, eu intrebasem dotorul de multishor (caci deh, si mie imi e groaza de din astea) si mi-a zis ca trebuie pus cupilul pe genunchi sau daca e mic - inclinat pe bratul tau - si apoi trebuie sa le tragem niste palme pe spate, cu mana orientata in sus (deci sa impingem obiectul in sus... nu stiu daca vezi imaginea...) Daca nu si nu - cu capul in jos, noi l-am intors efectiv, Bogdan il tinea de picioare si de burta cred (nu l-am lasat asa spanzurat) si eu continuam sa ii dau palme, indreptate mereu inspre gatul lui. Faza e ca nu trebuie nici sa ii lovim asa tare, io recunosc insa ca m-am cam pierdut si am cam dat de i-au ramas urme rosii pe spate(!!!) Mai ales daca sunt mici poate fi periculos si sa dai in ei ca in niste papushi ... va dati seama.
La noi nici cu capul in jos nu prea a mers, pana la urma l-am pus iar inclinat si a scuipat cu bolta. Apoi m-am asigurat ca vomita Aici poate am fost sadica dar efectiv nu puteam crede ca gata, in plus el continua sa planga speriat, ce sa mai, era show pe acolo. Ne-am calmat amandoi cu capul in chiuveta si muuulta apa rece (azi cupilul e mucios si tuseste - dar ce fericire e sa il aud ca tuseste uiuiuiuuuu).
In fine, nu stiu cat de grav a fost, ma gandeam ca poate nu o fi fost asa grav, poate mai mult ne-am speriat ... Fapt e ca nu putea respira, se vedea ca face efort, era rosu, colorat, nici io nu mai stiu.
Ideea e ca trebuie ajutati sa scoata chestia aia - sincera sa fiu nu stiu ce as fi facut daca nu ar fi iesit, noi avem spital aproape, cred ca am fi mers cu el asa.
Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe
aelita spune:
SIMONIX,da ce si ce am vazut metodele,dar nu mai stiu care e corercta,unii spun sa nu bati ca mai rau faci,dar ce naiba ca in situatii asa dai sa iasa !
unii ca luat de picioare cica nu iese bine,..nici nu mai stii..
soacra-mea cica daca se intampla,sa il iei de picioare si sa il invarti ! cum sa il invart,femeie???
24+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)
Danicris spune:
Servus, fete dragi.
Mi_bebelina, felicitari Deliutei.
Aelita, esti superba, te invidiez dar te si imbratisez in acelasi timp.
Alysh, chestia cu scarile ma sperie si pe mine cumplit. Mie mi-e teama si sa nu cada la coborare, sunt foarte stresata de chestia asta. Te imbratisez si iti doresc sa treaca repede-repede perioada fara tati.
Ylari, sa purtati sanatoase hainutele.
Esme, ce mi-a placut de Lorelei cu Uzy si Tom ! Abia astept sa vorbeasca si Vlad, sunt asa nerabdatoare … poate imi sparge urechile dupa aceea ca sa ma invete minte.
Lumi, multumim de intrebare, suntem ok, n-am mai intrat ca am profitat de week-end-u’ insorit si ne-am plimbat mai mult.
Elenuca, multa sanatate Lizucai.
Simonix, ce spaima, bine ca ati reusit sa scoateti bucata de morcov. Pupam Robertelul nemestecacios.
Lori, asa face Vlad, cand imi prinde mobilul trimite MMS-uri (parca asa se numesc mesajele cu poze atasate, nu ?), da’ le trimite lui taica’su ca este nr. favorit. Ii trimite poze cu el, ca doar de-astea am in telefon.
Am fost vineri la medic. Vlad are stomatita si rinita, mi-a dat un preparat cu glicerina, vit. A si nu mai stiu ce sa-i fac badijonaj bucal si in nasuc colargol. Colargol ii dau si Andrei, daca i-ati vedea pe amandoi, sunt negri ca niste cosari, mor de ras cand ii vad.
Problema este ca Andra a luat in greutate numai 560 g, iar doctoreasa a spus ca nu e de speriat dar nici ok. Pai Vlad a luat in prima luna 1200 g, iar eu fiind invatata cu valori de-astea mi-a cam picat fata cand am vazut cantarul. Ma gandesc ca a avut muci o saptamana, poate asta e motivul. Acum mi-am cumparat cantar (la Vlad n-am avut) si urmeaza sa o monitorizez o saptamana, daca nu ia 150-200 g, o sun pe doctoreasa si probabil imi da supliment, insa sper din tot sufletul sa nu se intample asta, imi doresc tare mult sa o alaptez macar pana la 6 luni daca nu se poate mai mult.
Pe de alta parte, stiu ca ar trebui sa ia in prima luna 750 g, iar unii medici sunt de parere ca mai bine 500 g lapte de mama decat 1000 g lapte praf. Incerc sa ma incurajez ca altfel ...
In rest suntem ok, ne-am plimbat in week-end mai mult, ne-am bucurat de soare si de faptul ca am fost toti patru, Vlad e asa fericit cand iesim toti, nici nu prea mai cere in brate.
Mai nou, daca plange Andra si eu am treaba il rog pe Vlad sa se duca la ea si sa o intrebe de ce plange si sa-i explice ca mami are putina treaba si vine imediat la ea. El se duce si vorbeste cu ea pe limba lui si o mangaie pe burtica, mor de dragul lui, este un scump.
I-am cumparat si patut din Ikea, a dormit azi-noapte in el fara probleme.
Cam astea sunt vestile despre noi, va imbratisez pe toate si va doresc sa aveti o saptamana linistita. Papaaaaaaaaa ...
Dani, mami de
Vlad Andrei 23.06.2008 si Andra Elena 31.03.2010
mi_bebelina spune:
Simonix, mai ce sperietura ati tras.....bine ca ati reusit sa scoateti nazdravana de rondea...
Alish, mai ce nazbatii mai face Vlady. Cred si eu ca acum ti-e greu singura cu el. Spor la bagajerit!
Luminel, da, urat ce face soacra-ta. Si cumnata-ta. De fapt si soacra-mea e la fel, n-ar veni macar cateva zile sa stea cu Deliutza nici picata cu ceara. Cand mergem la Braila insa, i-o mai las si noi ne mai facem de cap in oras. Maica-mea nici atat macar. M-a innebunit sa ii iau fetei o rochita frumoasa-frumoasa de ziua ei si cand are ocazia ma intraba:"I-ai cumparat fetei rochita?" pana mi-a sarit tandara si i-am zis:"Da ai venit sa stai cu ea ca sa ma duc sa ii cumpar rochita?" si de atunci s-a potolit, nu mai intreaba.
Fug sa mai strang prin casa ca iar mi-a facut debandada.
Deliutza Broscutza
Deliutza micutza
mi_bebelina spune:
Multumim tuturor de felicitari pentru olita. Are mama fata mare! Peste 2 saptamani o iau la gradi, acolo sper sa ne invatam si cu wc-ul mic, iar acasa poate trecem pe reductor.
Ylari, si eu am vb cu directoarea mea si a zis sa stau sa petrec de ziua fetei si sa vin la munca a doua zi.... Sa se joace cu placere Eva! iar tie somnic usor si refacere rapida, acusica vine Eva de la gradi si trebuie sa fii fresh.
Danicris, felicitari lui Vlad pentru nani in patutul cel nou, dar mai ales ca se poarta grijuliu cu sorelina!
Elenuca, sanatate multa! Hai ca poate dupa somn apare si pofta de mancare!
Deliutza Broscutza
Deliutza micutza
YLARI spune:
Am uitat sa va spun ca m-a sunat verisoara sotului sa imi spuna ca vai, ce dor ii e soacra-mii de Eva si ca daca i-o dau (!!!! de parca era un obiect, nu se punea si problema daca Eva ar vrea sa mearga) sa o duca la tzara sa o mai vada si soacra-mea, mai ales ca vine ziua ei!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hm... adica sa i-o trimit pe pe fata de ziua ei, iar noi sa stam fara ea, sau cum? Sincer cateodata mi se pare ca sunt nebuna , nu mai judec eu, sau ce? Si i-am zis foarte frumos NU! (ok, nu prea frumos, recunosc) Si i-am zis ca daca-i e dor sa se suie in tren sa vina ea sa vada fata, nu sa duc copilul sute de km la Lady... Daca ma mai enerveaza mult cu falseturile astea ma apuca pandaliile iar de o fac sa planga, ca imi aduc aminte acum ca a facut o mie de talente pe aici cand a auzit ca sunt gravida si... vai... nu eram casatorita cu fi-su... ca si cum asta era important, nu fusese Lady soacra mare............ Mama ce nervi am, dupa ce ca sunt bolnava ma mai suna si diverse... personaje sa ma zdruncine mai tare decat sunt.
YLARI
EVA mea
ticker
POZE