Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (157)
Raspunsuri - Pagina 10
mi_bebelina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui YLARI Am uitat sa va spun ca m-a sunat verisoara sotului sa imi spuna ca vai, ce dor ii e soacra-mii de Eva si ca daca i-o dau (!!!! de parca era un obiect, nu se punea si problema daca Eva ar vrea sa mearga) sa o duca la tzara sa o mai vada si soacra-mea, mai ales ca vine ziua ei!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hm... adica sa i-o trimit pe pe fata de ziua ei, iar noi sa stam fara ea, sau cum? Sincer cateodata mi se pare ca sunt nebuna , nu mai judec eu, sau ce? Si i-am zis foarte frumos NU! (ok, nu prea frumos, recunosc) Si i-am zis ca daca-i e dor sa se suie in tren sa vina ea sa vada fata, nu sa duc copilul sute de km la Lady... Daca ma mai enerveaza mult cu falseturile astea ma apuca pandaliile iar de o fac sa planga, ca imi aduc aminte acum ca a facut o mie de talente pe aici cand a auzit ca sunt gravida si... vai... nu eram casatorita cu fi-su... ca si cum asta era important, nu fusese Lady soacra mare............ Mama ce nervi am, dupa ce ca sunt bolnava ma mai suna si diverse... personaje sa ma zdruncine mai tare decat sunt. YLARI EVA mea ticker POZE |
Hai ca asta-i tare de tot! Dar soacra-ta de ce n-a sunat? N-are curaj? Sau nu se poate preface in fata ta? Nu stiu, imi amintesc cand spuneai cum ii inchid usa in nas Evei si ea sta pe la usa ca un catelus...m-a shucarit tare faza aia...si poftim, acum ii e dor. De ce nu vine ea?Soacra, soacra....poama acra.
Deliutza Broscutza
Deliutza micutza
YLARI spune:
Ca sa vezi, mi_bebelina! Sau parca a trimis-o cineva la tzara de aici, si cu piciorul ala rupt! Dar daca ei acolo ii place... eu n-am nimic impotriva, dar sa nu creada ca o sa trimit eu fata acolo ca sa o vada ea... Cand era aici, numai ,,nu,, ii spunea Evei, nu fa aia, nu te duce acolo, nu pune mana, nu, nu, nu... Ma saturasem sa aud numai asta. Iar acum ii e dor de ea. Asta spune la toata lumea, probabil ca am o imagine horror in ochii tuturor (de aia nu mai pot eu) ptr ca nu i-am cantat in struna. Pai pe mine nu ma suna ca eu cand i-am zis sa stea aici cu piciorul ala pana se face bine a zis ca ea acolo se simte bine, cu curcanii si puii ei. Puii ei! S-a dus sa creasca pui si aici ii puneam eu masa, plosca, pishu, caca, tot tacamul, ca deh... si ea de mare ajutor mi-a fost mereu... In fine, nu imi pare rau, am facut-o din compasiune, dar ea compasiune ptr copilul meu... pauza. Nimic n-a facut sa ma ajute cu Eva niciodata... Hai ca mi-a cashunat pe ea acum... scuzati-ma fetelor. Dar si mancare, nu facea decat ce nu ii puteam da si Evei, fasole mancaruri cu porc... sau in ultima vreme nu mai facea deloc, mai bine asa, nu? Ooooofff.... ca imi dau una in cap acum ca nu mai pot.... De cadori fetei nu mai vorbesc, nu mai vorbesc, la 6 luni i-a cumparat un trening, atat. Bine, am zis mereu ca sa fim noi sanatosi si sa castigam in continuare ca acum sa ii cumparam noi fetii ce are nevoie, dar na, mai auzi si tu la lume ca bunicii le cumpara una-alta copiilor... si ... offf...
YLARI
EVA mea
ticker
POZE
Andrada79 spune:
Simonix ufff prin ce ai trecut! Cred ca ti+a stat inima in loc. Asa e si Tiberiu un pofticios nevoie mare si la fel inghite mai nemestecat.
Lorich ...picatura chinezeasca..
Alysh uff chiar ca ce patanii urate! Bine ca a fost totul ok!
Ylari auzi tu ce idee, sa trimiti copilul acolo!!!! Las-o in pace, daca vrea sa vada fata vine daca nu, nu! Mai rau e ca te enerveaza [pe tine cu propunerile ei. Da ca sa va duceti cu totii, nu se putea???? Cum adica sa trimiti doar fata!!!!!!!
Punem si noi poze pt cine vrea sa ne vada
http://family.webshots.com/photo/2769301280105212586ydPRXj
Astazi am fost sa ii facem pasaport. Erau niste coziiiiiiii!!! Nu credeam ca poate fi asa aglomerat. A fost un scump, a stat asa cumnite la poza! Sa il pap si alta nu!
mi_bebelina spune:
Ylari, ai dreptate, voi sa fiti sanatosi si sa o cresteti cum puteti mai bine pe Eva! Pe socra-ta las-o acolo la(in) puii ei! Si stii ceva, mai bine sa stea acolo decat sa o auzi toata ziua cu NU in brate. Macar daca e acolo te enerveaza mai rar. Si eu mai aveam putin si o luam razna in cele 2 saptamani cat am stat la soacra-ema inainte de Pasti...am crezut ca e un vis cand am ajuns acasa....imi lipsea linistea din casa mea. Iar eu n-am fost nevoita sa locuiesc cu ea, bine in final ca ne despart 250 km. Uneori cand merg la ea imi propun sa nu ma mai enervez si sa o accept asa cum e ca nu stau toata ziua cu ea, dar zau daca pot. Asa ca pe tine te inteleg si mai bine, draga mea! Sa stea acolo, ca face bine la toata lumea!
Ia spune, cum stai cu slabitul? Eu am aproape 6 kg date jos, dar la mine sunt muuuuuuuulte de dat. Bine si-asa, pentru 2 saptamani de cand am inceput...plus ca am mai si trisat......
Deliutza Broscutza
Deliutza micutza
Luminel spune:
Andrada, ce mare si frumos s-a facut Tiberiu! Iar poza asta mi-a placut la nebunie...foarte....artistica!
Dani, ma bucur ca sunteti bine! sorelina si Vladucul scump si cuminte!
Ylari, cat tupeu are si soacra-ta (sau n-are, de nu te-a sunat ea)...auzi, sa se duca muntele la Mahomed! ce-mi place mie teatrul asta ieftin...abia astept s-o aud cumva pe soacra-mea ca-i e dor de fata
Mi_bebelina, la tine e chiar mai rau..nici macar mama nu te ajuta
Soacra-mea a ajutat-o pe fii-sa, facea pratic naveta la Bucuresti cand era nepotu-sau mic....acum nu mai poate, vezi Doamne! dar sunt sigura ca atunci cand cumnata-mea o sa nasca, o sa vina sa o ajute...aste e...soacra-mea a facut mereu diferenta intre fete si baiat...pacatul ei sa fie! Sa fiu sincera, pe deoparte, imi pare bine ca nu vine, nu stiu cum as suporta-o mai mult timp...
Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
aelita spune:
merci fetele,pt complimente,cam multe imi faceti
YLARI,vrednicuto,mai esti si racita ! eu am adunat teancuuuuri ,in fiecare zi imi propun sa calc...
Si i-am zis foarte frumos NU! (ok, nu prea frumos, recunosc) |
nu fusese Lady soacra mare |
dar ce,nu mai au cui sa ii inchida usa in nas cand vine la ei in camera????
cu curcanii si puii ei. Puii ei! |
esti scumpa rau la nervi
inteleg ce zici cu cadoul de la bunici,ca nici eu nu am nevoie de nimic,dar o iau asa ca pe o dovada de iubire cand aud si eu la altii..ca la noi ,nici o eugenie !
DANICRIS,da,invatata cu asa multe grame la Vlad,acum ti se pare putin,dar e muult,e bine cat a luat! la mine Sofia cand lua atat era SUCCES.apoi am vazut si eu sarituri de cantar la Andres,care il rupea efectiv.
eu nu m-as grabi cu suplimentul.se da cand stagneaza sau scade.
ce scump e,o mangaie el pe burtica pe surioara lui iubita !!!
MI BEBELINA haha s-a potolit de intrebat de rochita,cand i-ai zis sa vina sa stea cu fata
felicitari pt cele 6 kg date jos !!!! bravo!
LUMINEL stii ce bine e in final fara familie ajutatoare??ca si eu ma zic,ca nu am pe nimeni ...dar in final CE BINE E !!! nu mai am obligatii de nici un fel.ca toti te fac datori pt orice.
mama a crescut-o un an doi pe nepoata-mea,si mereu le-a strigat,inclusiv de cate ori nu ii dadeau bani suficienti,ca "ati facut banii datorita mie ca v-am crescut copilul,ca altfel nu ii faceati daca eu refuzam sa vi-l cresc" ,si cerea suuuume de cate ori avea o idee,ei trebuia sa sara !
si toaaata viata isi aminteste de cum a crescut-o pe nepoata,asa de bine,una singura,ca are in total ..stai sa ii numar cu ai mei 8 nepoti ! pe cativa nu ii cunoaste,si pe alti cativa o data pe an..
sotul sora-mii cum pasea gresit,ii striga ca i-a crescut copilul
Asa ca eu de ce sa ma plang? multumesc lui dzeu ca suntem suficient de puternici cat sa ne descurcam singuri in viata asta,eu am zis ca atat timp cat am doua maini doua picioare nu imi sta nimic in cale !
ca si la Ylari,se roaga de mine sa i-o duc pe Sofia in Romania sa o las acolo.ma rog de ea sa vina aici macar o luna,macar cand nasc,ii platesc tot ,nu vrea ca nu lasa ea casa,puii ei,vorba lui YLARI
Cand a auzit ca nasc in august,primul lucru:aaaaaaaaaaaa,si inseamna ca nu mai veniti anul asta! si eu ce fac?
vorba aia,si copilul asta nu ne-am gasit sa il nastem in alta luna?
eu ori m-am dilit,dar pe mine ma amuza rau ,am zis ca o sa scriu o carte sa le-o citesc mai la batranete
24+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)
Doloress spune:
Hai sa incerc si eu un mic conspect ca sunt in vacanta, piticul la gradinita si mama si tata fac de mancare, demult n-am mai avut si eu asa o zi, pentru mine, de fapt tot treburi fac, ordine in sfarsit prin dulapuri fara asistenta de rigoare!! Nu mai prind eu asa zi in urmatorii ani. Am de sortat hainute de la 6 luni la 24 de luni, cam de pe vremea aia n-am mai apucat eu sa-mi fac treburile in liniste.
Aelita esti o frumoasa, cum bine au zis si fetele ! Si copii sa-i mananci cat sunt de scumpi. Ai nume pentru bebe3 ?
Piggy felicitari pentru codite !!! Iata ca n-am nimerit-o, vezi, nu mai sunt mama Omida. Ce frumos, doua surioare ! Si eu al doilea il vreau tot baietel, sa se joace (lupte) ei pe aceeasi lungime de unda.
Ylari sanatate multa, bafta cu reinceperea serviciului ! Nici eu n-as lasa pe Patrick asa cu bunicii, fara mine, chiar daca sunt probati si rasprobati ca bunici model, toata ziua ma bazaie sa-l dau lor pe Patrick vreo cateva luni asa, ca apoi il duc si in Germania la ceilalti bunici... Si eu ma uit la ei si ma crucesc, ma gandesc daca sunt seriosi sau glumesc.
Mi_bebelina felicitari Deliutei pentru olita !
Alysh ufff, cate incidente ! MI-a stat inima! Si al meu iese pe balcon si se baga printer zabrelele alea de la balustrada, nu are cum sa cada, spatiul e foarte mic, insa mie tot imi vine rau cand il vad asa cu o mana, un picior atarnand in gol. Mai ales ca acuma incepe sa aiba forta in maini si se tot ridica in sus.
Simonix of, si voi cu incidente, vad ca cei 2 ani incep in forta pe la mugurasii nostri !
Lorich iata ca v-a facut-o Robertel ! hihihihi, al meu a inregistrat un nou mesaj de intampinare la robot. Noi nu stiam ca nu-l auzim doar, toata lumea incerca sa-mi lase mesaj si zicea ca se auzea un aspirator mergand, pana ne-am dat noi seama a mai durat...
Danicris eu la Odissea noastra am remarcat ca fetitele cresteau mai putin in greutate decat baieteii, asta ca regula generala. Eu zic ca totusi nu e chiar de speriat 560, a fost si racita, deci e explicabil.
Andrada superbe poze, ce-a mai crescut Tiberiu ! Am impresia ca a venit si verisoara de-acum, sunteti one big happy family ?
Doloress spune:
Am mai pus si eu pozici, in sfarsit am avut timp sa le sortez, de la ziua piticului. Am petrecut pe cinste, ca-n povesti 4 zile si 4 nopti, nu trei!
De ziua lui joi am fost la Quebec, am cam inghetat, insa a fost frumos. Vineri i-am facut ziua la gradi, am avut tortul numarul 1 cu Diego. Sambata am facut ziua in centrul de joaca cu prietenii de familie, a avut tortul numarul 2 cu Spiderman, nu prea stie el cine e asta, chiar a plans cand l-a vazut, insa l-am lasat pe tati sa aleaga si a ales si el ce a stiut mai bine. La centrul de joaca am facut impreuna cu prietenul lui Aris, sunt nascuti la 2 zile diferenta unul de altul, asa ca am reunit petrecerile. De aceea o sa vedeti doua torturi acolo.
Apoi a treia zi am fost la finuta noastra, ea trebuia sa vina la noi, sa facem o petrecere in familie insa pentru ca li s-a stricat masina am mers noi la ei cu catel si purcel, mancare si tortul numarul 3 care a fost simplu, tiramisu. Patrick e topit dupa asta mica, a pupat-o de-a albit-o, daca nu ajunge la fata o pupa pe pcioare si tot o pupa
Aici sunt pozici de la ziua lui :
http://family.webshots.com/album/577534538oyJzKq
Prima poza suntem noi doi cu ceasul care arata exact 6.49, ora la care s-a nascut, am una si de anul trecut la fel, numai ca era 2.49 ca eram in Romania, insa era 6.49 in Canada. Am zis ca asa am sa fac in fiecare an... pana o pleca de-acasa, sau pana n-o mai vrea el
Am mai pus si pozici de la nunta,mai artistice, facute de fotograful profesionist:
http://family.webshots.com/album/577534754WZvVwS
Azi dimineata a facut un intreg circ cand l-am dus la gradi dupa atata vreme cu noi, cadouri, evenimente, e si normal. L-am dus insa desi niciodata nu urla mai tare mama, mama, insa am zis ca va fi si mai greu daca tot prelungim si-l tot tinem acasa. Sper sa-si reintre in ritm.
Luminel spune:
Aelita, ca bine zici...mai bine sa stea ea acolo cu puii ei (ca si a mea soacra are pui) decat sa-mi strige mai tarziu...
I-am zis si lui barbatu-meu ca nu mi-e necaz atat pe soacra-mea cat pe cumnata-mea, care a sarit repede cu gura: "cum sa plece ma-sa si sa lase casa inchisa...si la tara cine munceste si ea unde se mai duce la vara"...duce-s-ar...
Doloress, ce "torturi"...si mireasa, foarte frumoasa si eleganta
Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
jozsaerika spune:
waw Doloress ce de poze frumoase .Iar ideea cu ora nasterii excelenta !!! Surorii tale dragi ii uram Casa de piatra si multa sanatate pt amandoi Sunteti asa de frumosi cu totii dar Patrick tot va intrece
va pupam
Erika