Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (157)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Andrada - Tiberiu e un scump Mi-au placut mult ultimele poze - ce au crescut copiii nostri !

A propos de crescut, Dolores - am vazut si pozele voastre, inclusiv pe cele cand era mic mi Patrickul !! Nu imi vine sa cred ! Oricum sa stii ca niciodata nu am vazut diferente intre al tau si al meu, de exemplu, bine, stiu ca nah, suntem "distantate", dar zau ca nu as zice ca a fost prematur :) Si la nunta ati fost cu totii tare frumosi :) Sa fie fericita sora ta !

Ylari - si pe mine m-au intrebat multi daca "nu il dau" pe Robert cateva luni asa ... sau chiar ani, doar muncesc, nu? Ca i-ar fi mai bine copilului la mare cu bunicii (sunt mangalezi) decat cu mine. Deja io nu mai reactionez la faze din astea. Eu cred ca efectiv este o mentalitate de pe vremea lor. Nu as concepe niciodata sa ma instrainez de copilul meu - ce sa zic, le gasesc uneori si lor scuze, caci pe vremea lor se crestea mult mai greu un copil, ia ganditi-va: acush masina de spalat rufe, de spalat vase, pampersi, nu stiu cati roboti de bucatarie, sotzi care fac jumatate de treaba etc - si tot simtim ca ne e greu. Ma gandesc uneori la mama mea, de exemplu, ca nu a avut nici o bunica si ne-a crescut singura pe amandoi, cu serviciu, fara prea mult ajutor. Si ea mereu imi zice ca ce tare si-ar fi dorit sa aiba pe cineva unde sa ne lase ceva vreme, sau sa o ajute efectiv cu o curatenie ceva. In fine ... insa ca soacra ta mai rar - sa lasi copilul de ziua lui la ei eeeeh...

Cu ajutorul - eu acum nu prea dorecs, caci am invatat ca toate se platesc Si poate ca imi e mai greu uneori, cu serviciu care ma solicita si copil atasat de mami acasa, din ce in ce Dar zau ca imi e bine asa, nu dau socoteala nimanui, sunt activa si imi place oboseala de la final de zi, cand ma bag in pat. Eu ma gandesc doar cum voi face cu un alt bebe, a inceput sa fie obsesia mea Cum voi face daca imi va fi rau in sarcina, cum voi face cu ala mic urlator noaptea, daca o sa trebuiasca sa ma mulg iara, in ce camera o sa dorm, cum, etc etc Cum o sa fac cu serviciu si alaptat si Robert dupa mine, de la cat sa il dau la cresa, unde sa il dau pe Robert ca sa imi fie mai usor cu luatul de la gradi etc etc. Ala e challenge, nu acum, cu un bebeloi cumintel. Uf :)

Ma duc la nani, am avut o zi tare grea, sunt un pic suparat, caci a plecat un coleg cu care tare bine ma intelegeam si maine se anunta alta zi grea la serviciu uuuf Iar bebe e cam racit, aici e ff ffrig, au fost 7 grade, am dat drumul la caldura in casa, am inghetzat pana acasa... Robert e un pic mucios si ii curg ochii, sunt cam rosii - totusi nu are febra, e plin de energie, mananca de stinge si de dormit la 10 a adormit in seara asta M-a terminat mogaldeatza asta

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

DOLORES-la ora asta ma uit la pozele voastre si nu ma mai satur !pozele de la nunta sunt superbe,rochia sorei minunata! voi doua,tot !
poza cu ceasul mi se pare o idee geniala !asa ar trebui sa facem toate,nu mi-ar fi dat prin cap asa ceva,esti geniala!
e o poza cu Patrick agatat de piciorul tau ,mortala ! sunt absolut superbe,o familie minunata,sa fiti fericiti !
Casa de piatra sorei,sa fie intr-un ceas bun !

LUMINEL-

Citat:
Aelita, ca bine zici...mai bine sa stea ea acolo cu puii ei (ca si a mea soacra are pui) decat sa-mi strige mai tarziu...
I-am zis si lui barbatu-meu ca nu mi-e necaz atat pe soacra-mea cat pe cumnata-mea, care a sarit repede cu gura: "cum sa plece ma-sa si sa lase casa inchisa...si la tara cine munceste si ea unde se mai duce la vara"...duce-s-ar...
voata isi duce cursul..stii cum sa va fi cand vor fi batrani si fara puteri??la fel,nu vei putea lasa nici tu casa incuiata sa le dai un pahar cu apa...
in viata asta tot ce facem,primim.

SIMONIX lucrurile se aseaza pe fagasul lor,fara sa iti dai seama.cu cat mai multe planuri,cu atat mai multe piedici.nu ti se va da cat nu poti sa duci,ai sa vezi.
eu am vazut la mine,nimic nu a mai fost ca la inceput,toate s-au asezat cum nici nu imi imaginam...m-am descurcat,nu stiu cum dar parca toate au venit atunci cand trebuia.
inclusiv bb3 care vine in vacanta
Doar sa ai incredere in asta,si se vor aseza toate,ai sa vezi !
stii tu ce vreau sa spun,nu inseamna ca stam si asteptam forta divina intelegi tu,planuite dar pana la un punct,si cand sunt deja pe drum lucrurile,sa nu iti mai fie teama de ele !

24+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Buna scumpele

Intru si eu scurt ca nu prea mai e timp de nimic. Acum ma gandesc seros sa-l dau la cresa, ca nu se poate cu amandoi, mie mi-e imposibil... nu asculta nimic, face numa trasnai... cand iesim afara e cosmar, sincer, la noi nu se poate...
Ali, lorich inca nu ne-a trecut, behaim, dar nu mai tratam. EI doar ii scot mucii. Pe 10 merg la control cu ea iar sa mi-o asculte la plamani.
Ali m-am ingrozit cu Vlady in masina si pe scari . bine ca nu ati patit nimic.
Prag imi pare rau de gips, sper sa-l scoateti repede
Lorich sanatate lui Robi, ma bucur ca s-a obisnuit cu batista bb.

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si Ilinca, 19 aprilie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Ah, superbe poze cu Aelita - arati super! -si cu Tiberiu, puiul Andradei.

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si Ilinca, 19 aprilie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Neata fetelor,
Ieri n-am mai intrat ca vedea sotzul ca dau din casa.
Aelita ma bucur ca te-am facut sa razi, daca vezi cum e cand ne ,,certam,, pe al meu mereu il bufneste rasul de ce zic eu si eu sunt plina de nervi, dar asa dau eu haz lucrurilor mereu... Poate e mai bine.
Simonix ai mare dreptate, cel putin soacramea si verisoara aceea a sotului asa si-au crescut copiii, adica de fapt i-au trimis la tzara si i-au luat cand au inceput scoala si li se pare aiurea ca eu nu vreau sa DAU fata
Doloress, pozele sunt geniale, intr-adevar m-am inspirat si eu, aelita are dreptate, dar uite ca eu am nascut la 22.40 e mai greu sa fac poze de genul asta
Laurita te pup, ma gandeam la tine, of imi pare rau ca Mirciulica e nazdravan...... Incearca totusi la o cresa, macar pana la pranz, ptr inceput.
Fug ca am o groaza de treaba azi. Of si de maine la munca... Am inchis si farmvillul, sper totusi de forum sa mai am timp. Dar stiu ca voi sunteti intelegatoare si ca n-o sa ne uitati. Mii de pupici. O sa revin cu poze diseara sau maine dimi!

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Fetelor, sunteti minunate ! Multumesc mult pt cuvintele voastre ! Recunosc ca atunci cand am scris mesajul eram cam daramata si m-am plans nitzel ... Ca sa ma egzprim finutz , in puii mei...nici nu trecusera 2 luni de la ultima internare
Elenuca, tii minte bine ca la un moment dat, cand era si Teodora Georgianei prin preajma, s-a intamplat ceva cu manutza Andrei numai ca de data asta a fost mai grav. Atunci ne-am dus la spital, la urgente, i-au asezat oasele la loc si intr-o clipita, ca prin minune s-a oprit din plans si ziceai ca nimic nu s-a intamplat.
De data asta, insa, am avut parte de un incident mai ...grav. Sub stricta supraveghere a maica-si si lui taica-su , a cazut Andra din ( cum se numeste asta ... balansoar, cred?), pe o parte, pe umar. Cum nu-si misca mana si urla cumplit ne-am dus direct la urgente unde medicii au consultat-o si au spus ca se rezolva problema ca inainte, ca i-au asezat oasele la loc si ca totul este in regula. Au preferat sa nu o iradieze, sa nu o trimita la radiografie si dupa ce i-au asezat manutza la loc ne-am dus acasa.
Noi am observat ca in continuare nu-si foloseste mana la capacitate maxima, ca este mai maraita ( dar asta nu e ceva nou la noi ) si pana la urma ne-am dus din nou la spital si de data asta dupa radiografie am ajuns in ghips .
Lori Robertzel e un fel de Raluca Moianu, de la emisiunea "Iarta-ma" - numai ca in loc de flori vine cu SMS-ul. O fi vreun semn ? Multi pt voi!
Andrada ce mare si frumos e Tiberiu! Imi plac tare mult pozele la geam
Doloress - f frumoase pozele! Se vede fericirea pe . Sa le dea D-zeu numai fericire!
Ingenioasa treaba cu ceasul . Ati petrecut la maxim .
Aelita ce frumoasa! Iar de copii nu mai zic! Sunt SUPERBI!
Dani - nu lasa greutatea Andrei sa te obsedeze. Fii calma, nu te gandi la asta non-stop. Mai mult ca sigur si raceala si-a pus amprenta. fetitza frumoasa si pe Rasfatzel cel cumintzel! sa scapati rapid si de stomatita si rinita!
Alysh spor la ! Pandesc cu interes ziua cand scoatem agitatele la munca si primim vestea cea buna. Te inteleg cu micile incidente uff, ce bine te inteleg
Mi-bebelina pt succesurile la . Eu zic ca o sa faca la fel de bine si cu paltaloni. Chiar daca vor fi incidente senzatia aia de ud o sa-i reaminteasca de olitza imediat.
Simonix - vad ca va tine Robertix in priza . Bine ca a trecut - sa speram ca no more repetir. Stii reclama aia : cele mai multe accidente au loc in casa. Stai afara! .
Simo - gata? in campul muncii?
Lumi spun felicitari pt noul loc de munca?
Laura - cum mai este Miricisor? Ilinca? Ah, vad ca tocmai ai scris. Te cred ca-ti e greu. Gradi pare a fi o idee buna - macar cateva ore esti mai libera si el are parte de joaca acolo. Sanatate multa copilasilor!
Piggy ma bucur sa te revad! 23 de sapt ? Felicitari pt coditze !
Elenuca - ce dulce e Liz Mi-o si imaginez cum "canta" ea toata gama
Cleo - ati ajuns acasa? Asteptam cu interes

Revin si cu urari!

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

LA MULTI ANI VLAD
LA MULTI ANI ROBERT DANIEL
LA MULTI ANI SABINA ADRIANA
LA MULTI ANI CODRIN STEFAN
LA MULTI ANI IANIS-TEODOR
LA MULTI ANI ELISA IOANA
siiiiii
LA MULTI ANI EVA DENISA
LA MULTI ANI ALEXANDRU

multa sanatate copilasi, o copilarie frumoasa si plina de veselie!

Gata, am , mi s-a trezit pacienta

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Neata fete.
V-am citit.
Ali, SImo, m-am ingrozit cu pataniile voastre...cu inecatul am patit-o si eu cu David...a fost groaznic, eram blocata nu mai puteam sa fac nimic...ziceam doar intr-una: eu mor acum....si maica-mea l-a intors cum zici tu cu picioarele in sus si i-a dat in spate pina a iesit marul...apoi toata ziua a fost cu gitul praf fiu-miu...
Ylari, soacra ta nu se dezminte!!Cum merge dieta/?
Elenuca, scumpica mea...sanatate multa Lizucai!!! Imi pare rau pt sambata, dar nu mai comentez nimic, n-am cu cine sa ma inteleg...stii tu ce spun..As fi vrut mult sa ne mai vedem si noi.
Luminel, serviciul tau e chiar linga mine..Matei merge la cresa 13...vor fi colegi oare? Acuma ca-l duc de la 6.30 a inceput sa faca un scandal de nu se poate dimineata. Dar n-am ce sa-i fac...se va obisnui cu siguranta ca n-are de ales.
Doloress, e scump foc Patrik, mi-au placut si pozele de la nunta...
Andrada, daaa, a crescut mult Tiberiu...Si ce curte mare aveti!!!
Sis, ma bucur ca sunteti bine...of, ce dor mi-e de tine si de voi!!!
MsBB, of, biata Andra...ce de patanii aveti si voi cu ea!!
Aelita, mai cit esti de "biiiineeeee"!!
Pigy, las' ca ce fetitze vei avea tu!!!!Ce mamica mindra!
Dani, dar de unde s-a pricopsit cu stomatita aia?? Of, bietul pui, vezi daca ii faci aerosoli sa-l pui sa se spele pe dinti si sa se clateasca cat stie el acolo...Matei mai face pe limbuta si el, de la aerosoli
Mi_bebelina, felicitari pentru slabit!! 6 Kg nu-s de colo.
Lorich, pupam Robertzelul, ma bucur ca sunteti mai bine!

Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Buna dimineata, fete dragi.

Mi_bebelina, saru’mana.

Ylari, ce soacra mai ai si tu … Auzi, sa o lasi pe Eva la ea tocmai de ziua ei !?! S-o fi gandit mult pana sa va ceara asta. Aaaaa, nici nu a avut curaj sa te sune ! Hai, nu te enerva, eu cred ca este irecuperabila.

Andrada, mi-au placut foarte mult pozele, in special cele de la fereastra.

Doloress, ma bucur ca esti mai relaxata si ca ai timp sa-ti faci treburile linistita. Deci tu spui ca bb2 va fi baietel ? Asa credeam si eu, nu ma vedeam mami de fetita. Sanatos sa fie, Doamne ajuta. Ce frumoase sunt pozele !!! Imi place mult de voi ca sunteti o familie vesela, va imbratisez.

Simonix, aceleasi intrebari mi le puneam si eu legat de al doilea copil. Crede-ma, vei sti la momentul respectiv cum sa te organizezi. Uite, eu ma descurc singura, deci se poate. La mine vine mama o data pe saptamana sa faca curat si sa calce, tu poti angaja pe cineva pentru asta. Acum ies cu amandoi la plimbare, am avut emotii, mi-a fost teama dar s-a rezolvat si asta. Esti puternica, sunt convinsa ca te vei descurca foarte bine cu doi copii, iar bucuria va fi pe masura cand ii vei vedea crescand impreuna. Ma uit la ai mei, sunt minunati. Deja Vlad se duce la Andra cand plange si o mangaie pe burtica, o ia de manuta sau ii baga suzeta in gurita. Sunt niste scumpi. Te imbratisez si astept sa ne dai vestea cea mare.

MsBB, ma bucur sa aud vesti de la tine. Cum mai este Andra ? Cum rezista cu manuta in gips ? Multa sanatate.

Simonita, habar n-am de unde e stomatita. Aerosoli nu i-am facut. Da’ nu-mi fac probleme, deja nu mai are limba alba, este ok. Cum este la serviciu ?

Ma intorc la trebi. Azi am in program mancare si perdele, nu le-am mai spalat de ceva timp, abia astept sa le vad iar curate, imi statea pe creier chestia asta, deh, fiecare cu stolul lui. Va pup, papaaaaaaaaaaaaaaa ...

Dani, mami de

Vlad Andrei 23.06.2008 si Andra Elena 31.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Dani, e mai bine la serviciu, deja m-am apucat de treaba si sper sa am cit mai mult, ca nu-mi place sa stau degeaba. Mai bine treaba, nu mai gindim prea mult la cine stie ce si nu ni se mai pare cine stie ce...

Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput