Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (157)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Buna dimineata scumpele! Dau si eu o

L-am dus pe copchil la gradi, ufff, am o sarcina in plus de cand cu tati plecat....de obicei eu doar il luam, acum ma confrunt si cu aglomeratia de dimineata, parca ma stresez cu condusul asta ca nu mai am experienta deloc si la parcari sunt muceanu, muceanu Mi-e o rusineeeeee cand incep eu cu o mie de manevre sa bag masina intr-un loc....si stiu ce gandesc altii, ia uite, femeie la volan, nu s-or gasi abtipilduri de-alea cu "gravida la volan", sa fie si astia mai ingaduitori cu mine

Laurita, azi vroiam sa te sun sa vad ce faceti...sa stii ca eu te-am admirat pt cum te-ai descurcat cu nazdravanul de Mirci si cu burtica si ma gandeam ca va fi si mai greu cu Mirci si bebe mic....acum vezi si tu poate ar fi cea mai buna solutie sa-l dai totusi la cresa. Stef tot insista sa-l las la program lung de la iunie dar nu vreau. l-as lasa abia din toamna. Te pup cu mult dor!

Andrada, o dulceata Tiberiu, s-a schimbat mult nu mai e bebe, e un baietel dulce foc

Simonix si eu ma tot gandesc cum ma voi descurca cu doi in conditiile in care Vlad devine tot mai energic si mai zgubi....dar la fel, prefer varianta sa ma chinui singurica cu cate un mic ajutor pe ici, pe colo decat sa-l las. Mama tot insista sa-l las la ea doua saptamani macar inainte si dupa ce nasc....dar cum, cand de doua zile ma tot cert cu ea privitor la educatia lui VLad. Daca il cert pt ceva ea sare ca arsa si urla la mine in fatza lui: pai ce sa mai inteleaga copilul asta, ca eu sunt aia rea si ea e aia buna care ii ia apararea. Plus ca il cert degeaba, clar, daca intervine cineva. Eheeeeeeee, dar sunt multe exemple pe lumea asta.
Tre sa ne consolam cu gandul ca oricum va fi o perioada mai grea, dar trece, si vb ta parca imi place oboseala de la sfarsitul zilei

Doloress, f frumoase pozicile, mai ales Patrick...se vede ca s-a distrat de ziua lui. Si la nunta sunteti niste frumosi!

ALI, mami de Vlady si 33+ cu Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Eva Denisa
Sa fii sanatoasa, fericita, norocoasa si sa-ti dea DD un fratior sau o surioara atunci cand nici nu te astepti! Felicitari mamico pentru asa mandrete de fata!

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Alexandru

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Am facut un picut de treaba de dimineata, m-am apucat de spalat geamuri si perdele.vreau asa o curatenie generala inainte de inceperea serviciului.

Simonacip, spor la munci sis a fie asa cum iti doresti….multa, multa treaba!

Laurita, ma bucur ca sunteti mai bine! E greu cu 2, solutia sigur ar fi cresa ca sa mai ai putin timp de respire cu Ilincuta. Dar propunerea Simonei de a va muta pe vara la curte nu-ti surade?

MsBB, bine ai revenit mai! Ma bucur ca esti mai bine cu moralul! Hai ca mai e putin si trece…..

Alish, si eu am o problema cu parcarile, mai ales in Bucuresti e ceva de speriat…..dar ne descurcam noi!

Danicris, gand la gand…..si tu esti cu perdelele ocupata azi?

Simonix, iti inteleg nelinistea si intrebarile referitoare la cum te vei descurca atunci cand va veni bb2……si eu am aceleasi probleme. Nu am avut o sarcina tocmai ok si de aceea imi e teama inca…..sper intr-o zi sap rind curaj. Asa am facut si la Delia…..nu acum ca nu-stiu-ce, nu anul asta, nu ….nu….. nu…..pana intr-o zi cand m-am hotarat si de acolo pana la bb a fost foarte putin…..norocul meu ca nu m-am mai stresat si ca nu raman repede…..ba sotul imi zice ca sunt ca iepuroaicele, s-a prins repede

Dollores, foarte frumoase pozele voastre…..si torturile, nu mai zic. De surioara ta care radiaza de fericire nici nu mai am cuvinte!

Andrada, un frumos s-a facut Tiberiu!

Hai ca fug la trebi!

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Doloress fetitza din poze este alta verisoara. Sora mea va veni in septembrie. S-a hotarat sa nasca acolo si pe urma cand face cea mica cam 3 luni vin in tara! Vai ce petrecere frumoasa ati avut voi acolo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Moama si torturi care mai de care mai frumos! Se vede clar ca Patrick s-a simtit ffff bine!

Msbb uff mititica de Andra!!!!! Ma bucur ca sunteti ok acum si ca ne-ai scris! O pup de mii de ori! Pozele de la geam sunt facute de un peieten care este fotograf si cand vine la noi ii face sute de poze lui Tiberiu.

Va multumim pt complimente. Mi se face inima cat un cozonac cand imi lauda cineva puiul! Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Azi avem sarbatorita,
O dulceata de fetita,
Care Eva se numeste
Si mami mult o iubeste.

Ii uram sa creasca mare,
S-aiba lumea la picioare
Si pe-ai ei parinti sa-i faca
Mandrii de-asa scumpa fata!

Ylari, sa-ti traiasca! Astept poze...

Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Si pentru ca mai avem un sarbatorit, LA MULTI ANI ALEXANDRU! Sa cresti mare si cuminte, sanatos si norocos! o pentru mamica!

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

LA MULTI ANI, EVA DRAGA SI SCUMPA!!! SA FII SANATOASA, NOROCOASA SI SA TE BUCURI DE LUCRURILE FRUMOASE DIN VIATZA TA!!!

ALI, mami de Vlady si 33+ cu Luca

Mergi la inceput

MsBB, nu m-au sunat inca..mai asteapta putin cu urarile...cum suporta Andra ghipsul?

Dani si Mi_bebelina, spor la treburi! de cand zic si eu sa ma apuc de geamuri...dar in fiecare zi aman...numai la bucatarie am reusit sa le sterg...

Laura, te cred ca ti-e greu...hai, curaj...si du-l la cresa pe Mirci daca poti...dar, vorba Mi_bebelinei, la varianta curte te-ai mai gandit?

Simona, super...poate ne intalnim pe la cresa, daca va fi cazul...ma bucur ca te-ai reacomodat repede la sv...sper sa fie usor si la mine...mi-e asa de teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Doloress poza aia in care se tzine Patrick de fusta ta e dementialaaaa!!!!

Vai fetelor va multumim din suflet ptr urari, Luminel esti o scumpa, scumpa-scumpelor, mi-au dat lacrimile, am sa printez foaia cu poezia sa o pastrez ptr Eva. Va multumesc frumos, Dumnezeu sa va dea numai bine si voua, sa va bucurati de puiutii dragi. Mi_bebelina, MsBB, Alysh, pe toate pe toaue va pup si va multumesc ptr urari! Asa sa ne ajute bunul Dumnezeu tuturor!

La multi ani ALEXANDRU de Aimee79!!!! Sanatate si fericire multa in viata, puiutz!!!!

M-am epilat, am strans un pic pe aici, apoi ies sa cumpar una-alta si sa pregatesc casa de sarbatoare!!! Acum doi ani incepuse perpeleala.............

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput