Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (157)
Raspunsuri - Pagina 13
Lorich spune:
La multi ani bebeluna Eva, sa fii sanatoasa, iesteata, vesela, sa infloresti in viefare zi viata lyui mami si lui tati! 
La multi ani Alexandru, sa cresti mare, frumos si sanatos!
MsBB imi pare bine ca ai revenit aici, ai un pupic mare de la noi, pupam si pe Andra nazbatioasa! 
Laurita imi pare bine ca sunteti mai bine, cresa e singura solutie daca nu te poti descurca, dar probabil cum te-ai gandit si tu, in momentul asta (primavara) si cu ilinca sub 3 luni e cam riscand cu ce va aduce Mirci acasa! Sanatate multa si Doamne ajuta sa luati decizia buna si sa-ti fie mai usor! 
L-am vazut pe Tiberiu care e un frunmusel cu ochii aioa ca doua perlute, Patrick s-a sarbatorit pana a picat lat, sunt niste copii formidabili, suntem niste norocoase!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea (N.Iorga)
Adriana_78 spune:
La multi ani Eva! Mult noroc si fericire!
Noi am fost la mare de 1 Mai - singuri
A fost frumos, insa nu ne-am dezmeticit
Adriana
Adriana_78 spune:
Incerc si eu un mic conspect -- nu am reusit sa recuperez cu citittul
L-am admirat pe Tiberiu - intr-adevar ultimele poze sunt ff frumoase, e un frumusel
Am salivat si la torturile lui Patrick - se vede ca v-ati distrat frumos; si ce haioasa e finuta in poza cu "scufita" aia verde ![]()
Reacomodare rapida la gradi!
Am mai citit pataniile lui Robertix si ale lui Vlady - va doresc din suflet sa nu se mai repete!
MsBb, refacere rapida Andrei! E neplacut cu manuta in gips, insa oasele lor se refac rapid, nu cred ca trebuie sa-ti faci probleme - se mai intampla si accidente
Mie cele mai nasoale mi se par cele la cap - e adevarat cel mai bine ar fi fara vreun accident, da ar fi prea monoton totul ![]()
Danicris, si eu zic ca mai bine 500 g lapte matern decat 1 kg lapte praf. O fi avut de-a face si cu mica raceala, poate recupera rapid luna urm.
Tu hotarasti insa ce-i mai bine pt. puiul tau
Sanatate lui Robert si mamicii sarbatoritei
Ylari
Laura, si eu cred ca e mai bine pt. toti daca Mirci va merge la gradi. Desigur nu va fi usor pt. Mirci la inceput, insa se va acomoda si va fi mai usor.
Apropo gradi - ma batea gandul s-o dau si eu pe Annika pana la 12 la o gradi, ca ei ii plac copiii - nu a fost sotul de acord, cica la 2 ani e prea mica sa fie rupta de mama; at. cand nu e alta solutie, nu ai incotro, poate da in cazul meu -- cica nici sa nu ma gandesc ... asa ca ....
simonacip spune:
Ylari, scuuuze, cu intirziere La Multi ANi, Evei, sa fie sanatoasa si sa va bucure!
Adriana, sa va fie de bine mini-concediul!
Alysh, nu-mi spune cu parcarile![]()
![]()
Luminel, daaa. poate ne vedem cindva. Si sv pe unde e? Si cind incepi?
Simona, mami de baieti 
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
aldaesme spune:
Scumpa Ylari azi este si ziua TA fiindca este ziua sufletului tau EVA! Iti doresc sa te bucuri mereu de scumpa ta si sa fii mereu fericita alaturi de ea sau departe de ea, atunci cand va veni vremea, iar EVEI ii doresc din suflet tot ce e mai bun pe lumea asta si o copilarie de vis! Sa fiti fericite dragelor ca meritati din plin si nu lasa cativa nori pe ici pe colo sa va innegureze zambetele, sunteti frumoase si calde asa sa ramaneti!!! 

Ziceam ca sa detaliez putin chestiunea de maine....cea in care tre' sa spargem lubenite, fiindca mi se pare o idee exceptionala care poate oricand sa fie aplicata fara prea mult efort financiar si in Romania...din pacate la cei cu care mai colaborez eu prin tara nu prea pare sa aiba succes.
Deci se numeste "concurs de stiinta" pentru echivalentul claselor 7-8 din Romania (aici sunt eerste si tweede din secudair, sistemuk de aici semana cu ala din perioada interbelica din RO, din clasa a 7-a sunt la liceu).
Intrebarile sunt incitante, au de ales din trei raspunsuri si la majoritatea dupa ce s-au dat raspunsurile se face o demonstratie practica, sau se arata un filmulet. Ca sa ii incite si mai tare pe copii juriul e format doar din profesori universitari, care pentur o zi se coboara la nivelul lor (bine aici cu profii universitari de regula vorbim la per tu si apar bube de urticarie pe ei cand ne aud ca le spunem profesor, ma refer evident la cei care fac doctorat sau cei care fac master dupa master).
Printre intrebari anul acesta...
de ce se subtieaza vocea unui om care inspira Heliu ? recunosc cu mana pe inima ca in clasa a 7-a sau a 8-a habar nu aveam...
Pentru exemplificare, dupa ce isi vor alege raspunsul, va fi unul (prof universitar la vreo 55 de ani...o sa mor de ras) care va insipra niste heliu si apoi va explica fenomenul...cu vocea aia de Donald. Apopi vor primii toti copii baloane cu heliu sa incerce si ei...daca vor...
O alta intrebare va fi..
Presupunem ca pamantul e o sfera perfecta cu raza de 6378 km. Intindem in jurul diametrului mare o sfoara la un metru de pamant. Care e diferenta dintre lungimea acestei sfori si lungimea diametrului mare? - asa ca un exercitiu puteti s afaceti si voi problema asta, desi e evident raspunsul poate fi totusi surprinzator ![]()
Aici vor viziona un film despre pamant si geometrie, aristotel etc. Foarte misto filmul.
O alta e cea pentru care partea practica o prezint eu si anume:
Lasam trei lubenite sa cada pe pamant d ela o inaltime de doi metri. Lubenitele reprezinta capul unui om. Prima lubenita e neprotejata, a doua are o casca simpla (fara spuma poliuretanica) iar a treia o casca normala de biciclist. In ce caz va ramane lubenita intacta?
Si eu o sa ma sui ca elefantul pe un scaun si o sa arunc cu lubenite la pamant
Iar proful meu le va descrie ce se intampla din punct de vedere fizic (mecanic). Greutatea, actiune si reactiune, frecare etc.
Presupun ca elevii vor fi entuziasmati. Dupa concurs ramanem cu ei, intre ei (nu noi in fata ei in banca) si pot sa ne puna intrebari despre ce vor ei legat de stiinta. Abia astept
.
Ah si mai voiam sa zic ca nu ne vom imbraca in costume si nici nu se vor farda celelalte fete. Tinuta e blugi si bluze...KU Leuven.
pup ca am de lucru
Esme
Simonix spune:
Neatza fetele
Avem doi sarbatoriti ?? Pai sa le uram toate cele bune !
LA MULTI ANI frumosi si sanatosi pentru EVA, sa ai parte de noroc si de iubire, sa fii sanatoasa si sa iti bucuri parintii :)
LA MULTI ANI frumosi si sanatosi pentru ALEXANDRU, sa cresti mare si sa ai parte numai de ce este mai bun in viata.
Laurita-chiar ma gandeam la voi, ce mai faceti. Zau, nu stiu cum faci fatza cu amandoi - sa stii ca nu e asa groaznic la cresa, poate chiar ar fi vremea sa se obisnuiasca si Mircea mai departe de mama uneori
Sa poti si tu respira, sa gusti cum trebuie bebelushia Ilincai, Mircea va invata sa interactioneze mai bine cu copiii, cred ca agresivitatea lui se va dimiua, caci nu o va avea mereu sub ochi pe mami cu un bebe mic in brate (altul decat el!) Pai si io as fi super geloasa 
Aelita si Dani erci de incurajari :) Sunt convinsa ca mai mult imi fac aiurea probleme si ca evident toate au o rezolvare, eu ma gandesc mult inainte, in general, sunt ganul care isi face planuri, scenarii etc dar am constatat ca atunci cand chiar vine "problema" nu o mai vad ca atare si sunt calma si relaxata. Cu siguranta asa va fi si la bb2 :) Oricum, mereu ma gandesc asa cu bb2 (cand vine vorba de spatiu, de exemplu) : daca eram in ro, in apartamentele alea micutze, ce as fi facut ??? Deci ... ![]()
MSBB - citisem si eu despre Andra - uf uf, prin ce ati trecut si voi
Pentru mine fazele cu ruptul diverselor membre sunt de speriat, zau, nu am avut nimic rupt ever insa ma gandesc ca am baiat 
cam repezit, si apoi uite si tu ce usor e sa se intample necazul !!! In fine, sper sa va refaceti repede si sa nu o doara pe aia mica 

Revin, ca restartez computerul :)
Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe
gabitzam spune:
La multi ani pentru mladita blonda si frumoasa EVA !!! Sa-ti fie viata frumoasa in fata, plina de soare si veselie, multa iubire si ocrotirea celor dragi!
La multi ani si mugurasului Alexandru!
Am vazut poze superbe cu Tiberiu si cu Patrick & co!
Alaturi de SEBI
piggy spune:
La MUlti Ani EVA!Sa fii sanatoasa, norocoasa sa iti asculti parintzii!
La Multi ani ALEXANDRU!
Am vazut si eu rapid pozele cu frumoasa Aelita si ochisorii frumosi ai lui Tiberiu!
Ma retarg sa fac mancare pt zmeu ca vine imediat din parc...sper sa pape ca ieri nu a pus gura pe nimic
Piggy mama de Ilinca (15.06.2008),
23+
si florareasa www.myflowerbox.blogspot.com
Danicris spune:
La multi ani, Eva, sa fii sanatoasa, norocoasa, sa ai parte de tot ce iti doresti si sa aduci numai bucurii parintilor tai.

Ylari, sa-ti traiasca mladita frumoasa si sa va ajute Dumnezeu sa vi se indeplineasca dorinta de a-i aduce pe lume o surioara sau un fratior. 
Dani, mami
de
Vlad Andrei 23.06.2008 si Andra Elena 31.03.2010