Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (157)
Raspunsuri - Pagina 14
Luminel spune:
Gata, m-au sunat
...acum trebuie sa-i anunt cand am rezolvat cu fata...cu cresa acazut, cel putin deocamdata, sper din toamna s-o pot duce...in schimb am mobilizat tot neamul...a vorbit sotul si soacra, si a lamurit-o, cica vine si ea o saptamana...mai trebuie sa vorbeasca sora-mea cu una din fetele ei care n-are servici, daca vrea s-o fac babysitter (ea e educatoare de meserie, dar n-a rezistat decat doi ani)...si pe perioada vacantei sper sa vina o alta cumnata de-a mea (nevasta lu' frate-meu) sa stea cu ea...Doamne ajuta sa se rezolve toate!
Simo, sv e pe Aleea Arinis...e aproape de tine?
Ylari, ma bucur ca ti-a placut poezia...a fost o inspiratie de moment...spor la pregatiri si petrecere frumoasa! Sa nu cumva sa nu pui poze![]()
Apropo de poze, pun si eu cateva de sambata de la gratar:
http://community.webshots.com/album/577555071rrsZjY
Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
YLARI spune:
Fetelor ce scumpe sunteeeeti!!! Va multumim inca o data.
Uf eu am alergat toata ziua pana acum, si n-am gasit nici coifuri, nici nasuri, nici trompete
O sa ne multumim cu baloanele!
Luminel, felicitari ptr Job!
Esme, bafta la prezentare, cred ca aia cu heliul o sa fie haioasa tare! M-ai facut sa plang cu urarea ta, 
Adriana sa va fie de bine vacanta.
Am incarcat cateva poze (printre care si cea cu tortul de anul acesta) dar sunt facute cu telefonul meu, asa ca pe seara o sa pun cu altele, de la eveniment
Deci http://family.webshots.com/photo/2688004880102783415bJjLAk
M-a sunat o gramada de lume (dar de la servici nimeni...
) si tare m-am bucurat ca si-au amintit multi de fetita mea.
Soacra-mea n-a sunat. O fi sunat-o pe Eva
Asta e gluma, sa nu va imaginati ca are fata telefon mobil.
Mama, eu am o durere de cap infioratoareeeeeeeeeeeee... Ma duc sa iau ceva.
YLARI
EVA mea
ticker
POZE
Luminel spune:
Wow, Ylari, arata bestial tortul
...foarte frumos
...sa-l devorati cu pofta!
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
YLARI spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Luminel Wow, Ylari, arata bestial tortul ...foarte frumos ...sa-l devorati cu pofta!Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008) www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj |
Daaaa, arata super!!! Abia astept sa infulec... o bucatzica miiiica!
Am cumparat o lumanarica ptr tort, este ca o floare si se aprinde in centru, apoi incepe sa cante ,,la multi ani,, dupa care se aprind petalele ca niste lumanari. ????????? Sunt curioasa daca o functiona
Am la cuptor ardei umpluti..... pute in casa intr-un stiiiiil
Cred ca nu rezist si rad si eu unul, cred ca si de foame ma doare capul...Ah, daca tot incep maine serviciul si sunt racita, mi-au mai venit si rushii ca sa fie tacamul complet! Oh my God!
Fetelor credeti ca soacra-mea e suparata pe mine?

Iuby mi-a zis ca a mai primit Eva cadouri si de la colegii lui! Serios, stiti cat ma bucur, sunt foooaaaarte fericita!!! Si emotionata, imi dau lacrimile cand ma gandesc la printesa mea iubita.
Simonacip, te pup draga mea, Doamne fereste, cum sa ma supar, multumim de urari scumpa noastra!
Fetelor stie cineva ceva de cleo? Ma gandeam sa o sun.
YLARI
EVA mea
ticker
POZE
Luminel spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui YLARI
Daaaa, arata super!!! Abia astept sa infulec... o bucatzica miiiica! Am cumparat o lumanarica ptr tort, este ca o floare si se aprinde in centru, apoi incepe sa cante ,,la multi ani,, dupa care se aprind petalele ca niste lumanari. ????????? Sunt curioasa daca o functiona Am la cuptor ardei umpluti..... pute in casa intr-un stiiiiil Cred ca nu rezist si rad si eu unul, cred ca si de foame ma doare capul...Ah, daca tot incep maine serviciul si sunt racita, mi-au mai venit si rushii ca sa fie tacamul complet! Oh my God! Fetelor credeti ca soacra-mea e suparata pe mine? ![]() ![]() Iuby mi-a zis ca a mai primit Eva cadouri si de la colegii lui! Serios, stiti cat ma bucur, sunt foooaaaarte fericita!!! Si emotionata, imi dau lacrimile cand ma gandesc la printesa mea iubita. Simonacip, te pup draga mea, Doamne fereste, cum sa ma supar, multumim de urari scumpa noastra! Fetelor stie cineva ceva de cleo? Ma gandeam sa o sun. YLARI EVA mea ticker POZE |
hai, mai Ylari, las-o incolo de dieta, e sarbatoare mare azi...cu atatea bunatati (ardei umpluti, mmmmiam
) tu te mai gandesti la dieta!!!!Asta voiam si eu sa-ti zic, poate soacra e suparata ca nu i-ai dus fata
...nu m-ar miraInteresanta lumanarica...de unde ai luat-o? dar torul unde l-ai comandat?
YLARI spune:
Iubita mea Luminel, tortul l-am comandat la un magazin care vinde si prajituri de la Casa Antonie, dar stiu ca sunt multe laboratoare care fac stilul asta de tort, cu cifre. Daca n-am ras cand l-am comandat, ca au un catalog cu torturile pe care le fac, si la torturile cifra era poza cu numarul 18. Si vanzatoarea nu prea vroia sa imi ia comanda ca nu era sigura ca pot face si cifra 2. Ca nu aparea in poza 
Lumanarica am luat-o de la buticul de vis-a-vis
Este made in China. Dar ma oftic de nu mai pot ca nu avem trompete si coifuri Of, of... 
YLARI
EVA mea
ticker
POZE
Luminel spune:
| citat din mesajul lui YLARI Iubita mea Luminel, tortul l-am comandat la un magazin care vinde si prajituri de la Casa Antonie, dar stiu ca sunt multe laboratoare care fac stilul asta de tort, cu cifre. Daca n-am ras cand l-am comandat, ca au un catalog cu torturile pe care le fac, si la torturile cifra era poza cu numarul 18. Si vanzatoarea nu prea vroia sa imi ia comanda ca nu era sigura ca pot face si cifra 2. Ca nu aparea in poza ![]() Lumanarica am luat-o de la buticul de vis-a-vis ![]() YLARI EVA mea ticker POZE |
Merci de info
...tre' sa ma orientez si eu...mai e putin pana pe 26In Crf sau Cora ai cautat coifuri, etc.? parca aveau...
Fir-ar ai naibii de "rusi"...nu puteau sa mai intarzie si ei? vreo noua luni, asa
aldaesme spune:
| citat din mesajul lui YLARI Iubita mea Luminel, tortul l-am comandat la un magazin care vinde si prajituri de la Casa Antonie, dar stiu ca sunt multe laboratoare care fac stilul asta de tort, cu cifre. Daca n-am ras cand l-am comandat, ca au un catalog cu torturile pe care le fac, si la torturile cifra era poza cu numarul 18. Si vanzatoarea nu prea vroia sa imi ia comanda ca nu era sigura ca pot face si cifra 2. Ca nu aparea in poza ![]() Lumanarica am luat-o de la buticul de vis-a-vis ![]() YLARI EVA mea ticker POZE |
Spune-i lu' tanti ca o invat eu sa faca cifra doi daca chiar are impresia ca e asa dificil, e super usor
Apropo de coifuri, fa din ziare colorate, sau hartie colorata...cum faceam in copilarie, alea nu au nevoie de lipici, sau daca ai lipisi de hartie trebuie doar sa rulezi niste conuri din hartie (daca e alba si desenezi o printesa pe coiful evei e si mai misto)si le lipesti. Munca de 1-2 minute pe coif! Poti tot daca ai lipici si beteala sa lipesti pe margine beteala :) E foarte dragut!
Si suflatori stiam sa facem in copilarie, dintr-o foaie de hartie faceai un tub, pe lungul foii si apoi rulai tubul. Daca suflii la un capat se deruleaza...nu suna dar deh...se deruleaza
Mersi, sa fie!
later edit: Da, acu' vad ca defapt s-a realizat si doiul :) sa-l mancati cu pofta si cu gandul la salivatoarele de pe forum...io sef salivator!
Esme
Doloress spune:
La multi ani mladita blonda si scumpa Eva Denisa!
Sa-ti aduca viata numai bucurii, sa fii fericita si iubita!

La multi ani Alexandru!
Sa cresti mare si sanatos!

Ylari super tortuletul! Iar de soacra-ta nu-ti fa griji, acum in ziua asta frumoasa, numai tu si Eva si iubi contati, daca s-a suparat e fix problema ei si asta ar spune multe de faptul ca nu suna sa o felicite pe fata, la o adica are ceva cu tine, ce are cu nepoata ei, ce i-a facut? Insa poate totusi suna, dar cum iti ziceam, nu-ti fa probleme.
Multumim de aprecieri si complimente, va pup pe toate, mergem in oras azi, e ultima zi de vacanta
Adriana_78 spune:
Ylari, din ce este tortul?
Pofta buna si sa va simtiti minunat!
Luminel, am vazut-o pe mica Cristi si marea limba
- tu care esti din poze?
Cleo, mai unde esti? V-au oprit aia in Valencia?