Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (157)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

EVA DENISA fetita blonda si frumoasa sa ai parte de tot ce e mai frumos in viata si sa-ti faci parintii fericiti!!! Si tu draga Ylari sa fii fericita si implinita alaturi de cei care te iubesc.

acelor copilasi care si-au serbat ziulica de nastere in zilele de 1,2,3 mai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuca spune:

La multi ani draga noastra mladita Eva, sa cresti mare si frumoasa si sa ii faci fericiti pe parinti ! Mami Ylary e si ziua ta da? ziua in care ai trait cel mai frumos moment din viata unei mame- nasterea micutei printese- si la inca unul iti dorim ( cel putin )
O zi minunata !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

La multi ani! Eva Denisa
Sa cresti mare, sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii.Petrecere frumoasa astazi!

Nu ne-am dus ieri la gradinita din cauza de otita.Deocamdata stam fara antibiotic sa vedem daca da inapoi.Julia e ok, nu mai are febra, doar se mai trage din cand in cand de urechi.Maine cred ca vom vizita iar pediatra si sa vedem daca scapam fara antibiotic si cand putem sa ne intoarcem la gradinita.

Lilly, mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui aelita

SIMONIX,da ce si ce am vazut metodele,dar nu mai stiu care e corercta,unii spun sa nu bati ca mai rau faci,dar ce naiba ca in situatii asa dai sa iasa !
unii ca luat de picioare cica nu iese bine,..nici nu mai stii..
soacra-mea cica daca se intampla,sa il iei de picioare si sa il invarti ! cum sa il invart,femeie???

24+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Dupa cum vedeti, eu sunt in urma cu cititul. Cand vine daddy acasa o sa-l rog sa ne explice exact ce si cum sa facem in caz de... diverse, inecat inclusiv. Acum a (re)facut cursul de prim-ajutor si CPR. si va doresc sa nu avem niciuna nevoie vreodata de prim ajutor ptr. puiutii nostri, dar mai bine creierul supraincarcat cu informatii care se dovedesc a fi nenecesare decat sa nu stim ce sa facem.

_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

LA MULTI ANI VLAD
LA MULTI ANI ROBERT DANIEL
LA MULTI ANI SABINA ADRIANA
LA MULTI ANI CODRIN STEFAN
LA MULTI ANI IANIS-TEODOR
LA MULTI ANI ELISA IOANA
LA MULTI ANI EVA DENISA
LA MULTI ANI ALEXANDRU

Am disparut de pe harta...am fost in plimbari de 1 mai la oradea felix pestera ursilor si stana de vale...fu nemaimegaextranemaipomenit!

Am inceput de luni lucrul la noul job si sunt foarte happy...mai ales ca imi cunosc bine din colege...e super echipa! Imi place si jobul...banii sunt suficienti...lucrez in building cu sotul....

Am vazut poze cu Patricku! Abia astept sa pun si eu poze!

Va pup!

Mergi la inceput

Am vazut poze cu Tiberiu si Patrick si sora frumoasa de Doloress. Noi anul trecut la 8:00pm (20:00) i-am dat Victoriei "pupic sandwich", adica am pupat-o amandoi, daddy si mami pe obrajori in acelasi timp. Exact la 8 seara a fost nascuta fiica-mea :)

Azi dimi am intrebat-o daca vrea sa mergem sa ne jucam cu copiii sau vrea sa stam acasa sa facem curatenie. Raspunsul "Up... house" (clean up the house). poftim ce copil am, prefera sa facem curatenie decat sa iesim sa ne jucam cu copiii. Asa ca am spalat mochetele in dormitoare, covorul din sufragerie, am reorganizat jucariile si acum s-a trezit de vreo ora si mergem sa stergem praful si sa impaturam haine. Noroc ca am ajutor cu atata treaba.

_

Mergi la inceput

LA MULTI ANI EVA!!!
lA MULTI ANI ALEXANDRU!!!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

fetelor,cate complimente imi faceti

YLARI cred ca el te iubeste rau cand te enerveziAm mai intalnit cazuri asa
cu poza ...te asezai langa ea chiar daca ea dormea,si cu ceasul la vedere
Faci maine si zici ca a fost azi
ca si eu,acum ca zici,m-am gandit,ca Sofia e la 8 dimineata,cand ea doarme tun,defapt dormim toti ca e pe 2 ianuarie si dupa revelion cine se mai trezeste??
Andres e pe la 11,asa ca sper sa imi amintesc !
Multi ani traiasca,multi ani traiasca,Laaaa muuulti aaani ! Eva sa traiascaa,Evutza sa traiasca,Laaaa muuulti ani !!!!
Sa cresti mare,sanatoasa,fericita,frumoasa,sa ai tot ce iti doresti langa parintii tai minunati !!!
CE TORT FRUMOOOOS !!!!!!!!!!!!!!!
Ylari,nuuuu,soacra nu e suparata pe tine asa e ea

asa i-a propus si mama norei ei,acum multi ani,sa ii dea un copil din cei doi avuti unul dupa altul,sa il creasca ea pana la scoala,dupa metoda de acre povestiti.
si stiu ca a discutat mult pe tema asta ,si nu le dadea ajutor,pe motiv ca a raspuns nora " cum sa imi dau copilul",s-a simtit foarte jignita la raspunsul asta,ca ea vroia binele,si ii raspunde asa ca si cand il dadea la casa de copii..si ca atunci sa se descurce! si nu a ajutat o zi la cresterea celor 2 copii cu diferenta de 1 an si 8 luni intre ei,nici nu ii vizita,veneau doar ei la mama in vizita.
asa le e mentalitatea.

MSBB vai,asa rau imi pare ca ati trecut prin asa ceva !!!!!
seamana cu mine,mami,ca eu eram mereu cu mainile ruptemanca-o-as de scumpa,eu si acum imi amintesc ce dureri si ce lacrimi..uf,o pup de scumpa mica !!

DANICRIS ma bucur ca te descurci bine cu doi copii!

ALYSH hahaaa abttipilduri cu gravida la volan
asa sunt si eu dupa pauza,varzzzzzza !!!! si ma enervez repede!!!
cred ca tot calmul meu cu copiii iese daca nu parchez bine
s-a terminat,atunci trebuia sa nu se mai auda nici musca !

ALEXANDRU,LA MULTI ANI !!!!

SIMONIX si eu sunt la fel,imi fac planuri,ca tine,de-aia iti zic,ca la final ma trezesc ca era mai simplu decat le gandeam,ca nu stiu nici eu de ce,asa se aseaza ele...
sau o fi in urma muuultor ganduri,se indura cineva de noi acolo sus si zice:lasa-le pe astea ca prea le intorc pe toate fetzele,hai sal e dam ceva mai usor
iar faci planuri?te gandesti ca ai baiat si isi rupe mainile.pai eu mi le-am rupt,frate-meu nu! ia sa vezi ca la voi nu se intampla

LAURI-of,nu stiu ce sa zic..poti sa incerci cu gradinita,dar fara mari sperante,si apoi vezi cum e,daca nu iti convine,daca vezi ac se imbolnaveste des,il retragi si gata.daca vezi ca ii e bine,atunci totul ok .cere ajutor in jur,pana reusesti cumva sa mai creasca Ilinca,sa treaca si Mirci de perioada rebeliunii..

LUMINEL Cristiana e o frumusete !!! cu ocazia asta v-am admirat toate pozele ,sunteti o familie frumoasa !

LILLY sa va treaca repede otita!

DESIREE ma pregateam sa intreb de tine.

ANDRADA iubi,nu stiu cum am sarit ieri pozele tale,leam cautat acum si sunt superbe mai ales cele la geam !!!!!! sunt asa artistice si Tiberiu e un frumos !

24+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Mihaser, Aelita, Desiree, multumim si voua ptr urari. Noi am petrecut pana tarziu, asa ca sunt chiauna acum, pana la anu sa nu mai vad shampanie!
Of poze doar pe facebook am reusit sa pun, ma revansez azi, promit!
LA MULTI ANI sarbatoritilor zilei ILINCA MARIA, EVA MARIA si ANDREI, sanatate multa puiutilor dragi, viata frumoasa si muuuuulte bucurii!!!
Of fug ca desi m-am trezit mai devreme n-am facut nimic.........

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Ylari, sa va fie de bine petrecerea, asteptam pozici!
Spor la munca draguta! Sa ne spui cum a fost!

Desiree, chiar voiam sa intreb de tine ca nu prea te-am mai vazut activa in ultima vreme....Victoria cea harnicuta!

ILINCA MARIA , ANDREI, EVA MARIA , sa fiti sanatosi si fericiti si sa-i ascultati pe parinti!

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput