Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (157)
Raspunsuri - Pagina 16
mi_bebelina spune:
Lilly, sanatate multa piticei!
Luminel, e o scumpica printesa ta!
Deliutza Broscutza
Deliutza micutza
cleo78 spune:
am citit pe diagonala, va scriu/pove cand am timp, incerc sa ma tin macar de forum, si sa urez cupiilor La multi ani:
# Alysh - VLAD - 30.04.2008 -
# SilviaPop - ROBERT DANIEL - 30.04.2008 -
# CamiM - SABINA ADRIANA - 01.05.2008 -
# Ingereasa - CODRIN STEFAN - 01.05.2008
# Anasol - IANIS-TEODOR - 03.05.2008
# Nikooradea - ELISA IOANA - 03.05.2008
# Ylari - EVA DENISA - 04.05.2008
# Aimee79 - ALEXANDRU - 04.05.2008
# lilirusu - ILINCA MARIA - 05.05.2008
# Taty - ANDREI - 05.05.2008
# Cristy74 - EVA MARIA - 05.05.2008
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
belleane spune:
Luni am fost la inmormantarea bunicului meu; Stiu ca era batran avea 90 ani dar acest lucru mi-a trezit sentimente uitate de ceva ani. Mi-am amintit de clipele frumoase petrecute la bunici si mi-am revazut copilaria petrecuta in libertate deplina, fara griji;
Nu credeam ca mai pot avea acum dupa aproape 18 ani petrecuti departe acelasi sentiment de gol imens in suflet ca atunci cand aveam cosmaruri cu bunicii mei morti, cosmaruri care ma faceau sa ma trezesc in hohote de plans. A fost un om simplu de la tara, un om care si-a vazut de drumul lui in viata neinfrant de incercarile vietii care au fost destule: razboi, colectivizare, revolutie, pierderea unui copil, pierderea bunicii si care si-a pastrat credinta in suflet pana in ultimul moment. Traiesc acum cu speranta ca am mostenit toate acele calitati si-mi voi urma si eu drumul la fel de simplu si curat. Si sper ca daca voi avea figuri in cap sa nu uit sa-mi trag niste palme sa ma trezesc.
Lorich spune:
Belleane
condoleante drga mea!
Luminel e o scumpa Cristiana, o pup dulce!
Ylari reacomodare usoara la serviciul adica TB placut, mi-ai facut o pofta mareeee... de tort, da' las ca pap eu in curand!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea (N.Iorga)
Luminel spune:
Salutare!
La multi ani! Ilinca, Eva si Andrei. Sa aveti parte numai de bine in viata!
Saru'mana Adriana, Aelita, Mi_bebelina, Lorich
...mi se umfla pipota
de mandrie cand imi complimentati fata...
mai am o poza care-mi place mult si ieri am uitat s-o adaug
http://family.webshots.com/photo/2342824110103577684OiIAZF
Belleane, condoleante pentru moartea bunicului tau!
...ce mesaj frumos, simplu si profund! m-ai induiosat!
Ylari, sa va fie de bine! pai e frumos?! ne lasi cu ochii-n soare!!! nici o poza?! cum iti zice pe facebook?
Mihaser, sa va fie de bine mini-vacanta! da' v-ati plimbat! Felicitari pentru job si multe "succesuri" in continuare!
Simona, ai idee cum se numeste directoarea de la circa 13? sau stie altcineva de pe aici? mai fac o incercare, totusi![]()
Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
Victoria_mami spune:
Fetelor, sunt prin zona, incerc sa va citesc, macar asa, pe diagonala, ca Victoria ma solicita non-stop si seara cand adoarme ea, cad si eu lata.
Multumesc ca v-ati gandit la noi.
Am vazut fetita cu bucle 

fff frumoasa, am vazut-o ieri si restu; de poze ale copiilor.

_
Mami de Printesa Victoria Isabella
22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
mi_bebelina spune:
Belleane, condoleante!
Ylari, hai vino si spune-ne cum a fost la munci!
Luminel, si noi avem o ursoaica mare....maaaaaaama ce o mai iubeste Delia!
Fug sa bag un smotru pana se trezeste fata!
Deliutza Broscutza
Deliutza micutza
simonacip spune:
Luminel, se numeste Rucsandra Nichitelea, dar dosarul tb sa primeasca intii aprobare de la Asistenta Sociala, undeva pe drumul Sarii in cpatul dinspre Ghencea.
Belleane, condoleante. Trist intr-adevar
!!
Simona, mami de baieti 
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
elenuca spune:
intrebare : noi suntem in a treia zi de tuse+muci+ febra(cam de doua ori pe zi, de regula dimineata si seara, 38-5-38,8) si nu i-am dat decat antitermice, oscilo, erdomed si sirop de tuse homeopat. Oare ar trebui sa trecem totusi pe antibiotic? Mentionez ca nu prea mananca, asta din cauza nasului infundat cu muci, in rest starea ei e ok, e vioaie, neastamparata ( am scapat-o din ochi 5 minute si unde credeti ca era?- in camera ei pe pervaz, da, ati citit bine, pe pervazul ferestrei, noroc ca fereastra era inchisa si am plasa la toate geamurile, am inghetat cand am vazut-o). S-a dus linistea mea...
. Pediatra, insista ca e ceva viral- am fost de doua ori la 2 dr diferiti sa o asculte la plamani si sa o vada, cica e perioada virozelor si o sa treaca intr-o saptamana, nu ar fi cazul de antibiotic. Mamicile cu mai multa experienta ce parere au?
Nu am timp de conspect, va pup cu drag si multumesc anticipat pentru raspuns.
Belleane 
.Ai descris exact trairile mele cand mi-am pierdut ultima bunica. Of... e tare greu sa realizam ca suntem atat de trecatori...

25+ 
Andres(22mai2008)