Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (157)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Aelita, linkul cu poze nu merge... la mine, cel putin.

_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piggy spune:

La noi in fiecare camera doarme de minim 2 ore cate un lenes...eu m-am trezit prima cu gandul la mers in parc...offf

Multumim mult pentru urarile si gandurile bune pt sora mai mica...inca ne gandim la nume si nu avem nici o inspiratie...am vrea ceva tot romanesc vechi...poate ne vin idei la fatza locului. Pe Ilinca era cat pe ce sa o botezam Rozalia cand am vazut-o cum arata la iesirea din burtisul meu. Noroc ca a avut un inger pazitor

Multumesc Aelita de sfatul cu urzicile...incerc cu cateva de test (daca mai raman runda asta)

PS Dimineata, dupa biserica, am fost la o carciuma tare frumoasa in gradina Politehnicii dinspre Regie - PIRANHA. Daca sunteti prin zona vreodata nu o ratati - are un miniiaz cu pesti, gaini, rate, porumbesi, papagali,o iguana...mancare buna Are si lipsuri bineinteles ca doar suntem in Ro dar pt kinderi merita!

Piggy mama de Ilinca (15.06.2008), 23+ si florareasa www.myflowerbox.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Vaaai, Aelita, cum de te-am uitat tocmai pe tine...

Am fost dupamiaza in parc si am zis ca fac crize de nervi. Din cauza mea, ca nu ma pot obisnui sa-i vad pe astia mici murdari ca purceii. Frate, cred ca aveam cei mai prafuiti si jegosei copii din tot parcul "Gogosi", cum zicea Raducu. Frate, ii merge gura lui Raducu non-stop, daca nu-i raspunzi zice de 1000 de ori acelasi lucru pina zici ca el. Vorbeste stricat, doar cateva cuvinte zice foarte clar, dar mi-e drag de gurita lui cum turuie intr-una. 'Andrei' zice foarte clar, cu un R foarte apasat si prelung.

S-au dat pe tobogane, balansoare, prin pietre si nisip, erau 20 de copii pe metru patrat, cred ca era in Herastrau jumatate de Bucuresti. Raducu era cot la cot cu frate-su, sa-mi stea mie inima in gat El n-avea nici o treaba.

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Nu stiu cum am pus linkul,ca nu mergea..

POZE

GABITZA eu merg pe principiul ca oricum ar fi ,hainele merg la spalat ,pe ei ii descalt in bideu ,ca sa curga nisipul,fac mormanul de haine si la baie.curate,murdare,oricum arunc tot de pe ei. spala masina la fel.Le spal incaltamintea atunci repede,hainele la cos,ei la cada.
Asa ca nu te mai supara,lasa-i sa se faca purcelusi.
Numai cand ploua,culmea,in iarna,ii aduceam curati,ca era peste tot ud si ii plimbam pe strazi,nu se jucau cu nimic.Asa ca acum sa profite si ei ,dupa o asa iarna lunga !

24+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

PIGGY eu la fel pun patrunjelul,il curat de cozi,il spal si scurg intr-o sita,si il bag la pungi.de acolo il iau asa congelat,cat am nevoie,si il mai tai un pic mai mic.
si la oala.

urzicile ies cum e spanacul ala congelat.

24+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna dimi fetelor!
In primul rand LA MULTI ANI sarbatoritilor SABINA ADRIANA, CORDIN STEFAN si celor de azi, IANIS TEODOR si ELISA IOANA!!!! Cu multe bucurii sa va sarbatoriti, sanatate si fericire va doresc puiuti dragi!!!!
Noi am avut un weekend pliiin, eu si Iuby am luat raceala + mucii de la Eva caci deh, nu puteam sa o lasam sa boleasca singura, asa cam am fost cam ofiliti. Sambata am dat o fuga sa ii cumparam jucarii, mi-am mai cumparat si eu una-alta, apoi am ajuns acasa unde am cazut lati. Ieri am fost pe la ai mei de dimineata, apoi ne-am intalnit in parcul Carol cu niste prieteni cu bebe mic. Gabitza cred ca cealalta jumate de Bucuresti era in parcul Carol Daca n-a alergat Eva, a scos untul din mine. Luasem si tricicelta dar a stat pe ea aproape 5 minute In rest ziceai ca e intoarsa cu cheia asa ca prietenii nostri ne urmareau cu niste oki ingrijorati, gandindu-se probabil ce-i asteapta si pe ei. Eva se benocla intr-una la bebe mic din carucior si tzipa ca face naaaniii-naaaaniii... Cascadorii rasului. La un moment dat si-a facut de lucru cu niste cataroaie murdare, i-am zis vezi ca e mizerie acolo, sa nu bagi mana in gra, in secunda doi isi bagase toooaaaata mana in gura Whatever...
Sambata am comandat si eu tortul ptr Eva, sper sa iasa ok.
Mda... miercuri incep si eu serviciul asa ca incerc sa ma incarc cu energii pozitive... Raceala ne-a mai trecut ca ne-am bombardat cu medicamente...
Aelita esti o frumoasa si o superba, daca imi permiti si ca si Andres, as vrea sa iti transmitem si noi un pupic pe burtica aia frumoasa!
Va pup pe toate!!
Aaaa, si eu bag patrunjelul la congelator, dar eu las legatura intreaba, o fac sul si tai din ea cand pun la mancarica. Mai bag si tarhon sa mie imi place teribil de mult gustul. Il pun si la ciorba si in chiftele Urzicile nu stiam ca merg la congelator dar voi incerca.

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuca spune:

neata' o intravenos ca nu se mai poate... N-am dormit deloc azi noapte, sunt zombi. Liz de ieri noapte tuseste si muceste, fara febra slava Domnului, dar desi starea peste zi e ok si ea vesela si energica, noaptea e cumplit, se ineaca cu mucozitati, nu poate respira. Toata noaptea am pazit-o si i-am pus comprese calde pe piept, si de sambata noaptea pana azi tusea a inceput sa se rupa si sper sa scapam de ea cat mai curand. Nu suntem pe antibiotic, sper sa nu fie cazul, facem aerosoli, luam oscilo, nurofen, aerius si erdomed. Iar iesim din schema cu gradi...ramanem acasa sa ne facem bine.

Aelita esti o frumoasa, ai sclipirea aceea minunata in ochi, pe care ti-o da piul de om ce creste in burtica
Gabitzam, nu te impacienta, tu n-ai vazut-o pe Liz sambata, era mai ceva ca porcu' am si schimbat-o de pantaloni si bluza ca imi era si jena de cum arata , alba de praf ca un zugrav...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Elenuca, multumim de cafea! Of imi pare rau ca Liz e bolnavioara, ce faci, ai dus-o la gradi sau o tii acasica? Ceva de genul asta a fost si Eva... Vad ca azi de dimineata n-ai mai iesit secretii cu batista bebelusului, deci pot sa spun ca am depasit. Eu vad ca inca mai sunt fonfaita... ma simt si foarte obosita... ce raceala o mai fi fost si asta de am luat-o cu totii???
Eu iar fac curat Nu inteleg fetelor cum de nu se pastreaza chiar deloc... rufe peste tot... nu va spun, dezastru in toata casa, m-am saturaaaaat.............

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Neatza fetelor!
Ianis-Teodor si Elisa Ioana, sa fiti fericiti puisorilor, sa va faceti mari si sa ascultati de parinti!

Mai fetelor, nu va mai faceti asa probleme cu copiii murdarei! Asta e distractia lor, sa se catere peste tot, sa se umple de praf, sa ... sa... sa....relaxati-va, oricum nu schimbati nimic(decat hainele sa le puneti la spalat). Va stresati degeaba! Bine, nu ca eu nu m-as criza cateodata, dar imi trece cand ma gandesc cum ma jucam eu cand eram mica....dupa ce ploua erau o gramada de balti prin fata blocului si noi faceam "mancare" cu apa de acolo, cu noroi, cu verdeata.....si apoi ne spalam tot in balta.....si ajungeam acasa si ma certa mama si a doua zi o luam de la capat.....

Ylari, spune-ne mai ce ai cumparat pentru Eva. Ce jucarii? Tu ce ti-ai luat? Si apropo, cand trebuie sa incepem munca, a doua zi dupa ce fac copiii 2 ani, scrie undeva sau e in functie de conducere? Ca mie mi se pare normal sa incepi munca chiar in ziua cand face copilul 2 ani...nu ca nu mi-ar conveni sa incep cu o zi dupa.....dar cum e legal? Habar n-am. Sanatate multa!

Elenuca, sanatate multa puiutei! Of, ce ti-e si cu mucii astia.si tusea... sa treaca repede!

Aelita, esti o frumoasa!Iar burtica te face si mai frumoasa! Si sexy, slabuto ce esti! Ca ma inverzesc acuma de invidie! Si ai niste copii minunati!

Fug la trebi, o zi buna sa aveti!

Edit: Ylari, stai fara grija ca si la mine e la fel....haine, jucarii.....Copiii sa fie sanatosi, in rest nimic nu conteaza!

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Neata!!

Vai de mine, Elenuca!!! Cum asa? De la noi oare? As zice ca nu, ca parca prea repede.... dar poti sa stii; uite ce probleme am eui acum, dar efectiv in parc am o obsesie sa nu dam si la altii...offf..sanatate multa, multa de tot!

Aelita m-am delectat cu pozele voastre!! Radiezi, da? Stii? Manca-i-as ochii lui de frumos, Andres e o dulceata

Noi suntem bine, ieri mai aparea din cand in cand un muc, dar rar, tusea tot rar; am fost si noi in Herastrau ieri, dar nu in zonele alea in care ai fost tu Gabita tocmai din cauza alaora 2-3 muci. Am fost la groapa de nisip, acolo e un tobogan de ala vechi de 50 ani din fierf, fara protectii, vai d eel..acolo a vrut Robert, noi 2 statea pe fiecare parte pazindu-l si el s-a dat de cel putin 50 ori. Cand ii ziceam ca e gata, fugea si mai si, sarea nisipul in 2 parti din urma lui.

Gabi pe mine ma stii cu murdarirea, il stii si pe Robert cum e, cum se baga in mijlocul nisipului... eu n-am nicio problema, nu vad rau, daca avem apa calda si amsina de spalat Asa ca ...relaaaax... lasa-i sa se bucure la maxim de varsta asta, e minunata!

Ylari sannate multa!!! Imi pare rau ca v-a cadorisit Eva, dar ce sa faca si ea micuta, imparte ca s-o duca mai usor

Cleo cum o go Vanlencia?

La multi ani Elisa
La multi ani Ianis
Va doresc sanatate si viata minunatat!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea (N.Iorga)

Mergi la inceput