Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (157)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

SABINA ADRIANA, CODRIN STEFAN

MsBB acum am citit si eu ce ati patit! Pupici multi multi multi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piggy spune:

Mamici dragi multumim pentru reprimire :)

Azi s-au aratat coditzele la eco...e sanatoasa, a vazut-o si ILinca pe sora mai mica inca vrea sa ii dea haine si jucariile care nu ii mai plac...sa vedem cat o tzine

Lori cu aerosolii si noi facem ca elenuca - toata familia cu masca si Mimi papusa cu masca mica dincand in cand...slava Domnului ca nu am avut nevboie decat odata prin noiembrie. Sanatate multa va dorim!

Azi mancam urzici (mancarea mea preferata) mmmm. Voi pastrati urzicile la congelator? Stiti vreo metoda?

Piggy mama de Ilinca (15.06.2008), 22+ si florareasa www.myflowerbox.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Hello

La multi ani fericiti sarbatoritilor de azi!

Distractie maxima de 1 Mai! ca asa e traditia...si noi o sa mergem la gratar la o verisoara...sa mai stam la aer curat ca e mia la margine de Bucuresti asa...

MsBB, sunt senila...ieri am uitat sa-ti spun ce rau imi pare de Andra cu umarul in ghips...refacere rapida si sa dea DD sa nu-i fie foarte greu. si tie, putere!

Elenuca, nu stau in Dr Taberei, stau in Giulesti-Crangasi, dar cu 41 ajung repede in Drumul Taberei...in parcul acela (Moghioros parca-i zice, nu?) n-am fost niciodata, deci n-aveam cum sa ne intalnim, dar poate daca ma duc sa lucrez acolo in zona, ne-om intalni...

Piggy, bine ai reintrat pe la noi si felicitari pentru "codite"...sa-ti traiasca, sa fie sanatoasa...si tie nastere usoara!

Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

LA MULTI ANI SABINA!
LA MULTI ANI CODRIN!
Sa cresteti mari si sanatosi, puiuti mici si frumosi!

_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Piggy, felicitari ptr. fetita! Ilinca o sa fie mandra surioara mare de norocoasa surioara mica (norocoasa sa aiba asa o surioara grijulie si generoasa.)
Edit: ati ales nume?
_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Mai Elenuca ce i-a facut sau ce i-a zis Lizuca lui Robert? Ca m-am chinuit o ora eu si o ora tati sa-l adormim; fara succesuri! Are la ora asta niste ochi ca farurile de la masini, dar nu se lasa!

Piggy superb, fetita, bravo, noorc pt Ilinca !!

Laurita cum sunteti, mai?

La multi ani Sabina
La multi ani Codrin!!!

Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea (N.Iorga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuca spune:

Piggy, sa fie sanatoasa si cea mai buna prietena pentru Ilincutza ! Mami de doua fete ce frumoooos !!! si eu am o sora si e asa de bineeeee...
Numai ca nu ma hotarasc uite sa-i fac Lizucai o surioara sau un fratior... deh, fiecare cu piticii lui
Urzicile sunt si preferatele mele, din pacate nu am reusit nici o metoda de pastrare la congelator, dupa decongelare nu-mi mai plac deloc... nu acelasi lucru pot sa-l spun despre spanac, care rezista la congelator foarte bine, dupa ce e nitel oparit in prealabil. Noi in seara asta spanac am avut la meniu cu fripturica, a papat Liz cu o pofta...
Luminel cand esti in zona da de veste si ne vedem cu fifitele bafta la interviu !
Lory, cu siguranta va ramane un mister pentru noi , cert este ca si fiemea facea pe nebuna, iti vine sa crezi ca inca mai avea energie.... ce-i drept in masina a capitulat vreo 10 minute , dormea asa frumooooos. Dar vreau sa-ti spun ca dupa doua ore juma de somn, ce crezi ca ma intraba? „Megem sa jucam Obet pac” ? Pe seara am mai fost o tura intr-un parculet la Orizont, abia am luat-o de acolo... nu-i gaseam butonul de OFF...

Haideti sa ma dau si eu rotunda ( nu ca n-as fi nitel pe alocuri...) Lizuca stie toata Gama si intr-un sens si in altul... a inceput din senin, de ramasesem cu gura cascata si eu si tasu’.Nu prea are voce... dar nu poti sa le ai pe toate nu ???

Ne pregatim de baita, pupam fetele, sanatate multa la bolnaviori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Citat:
citat din mesajul lui elenuca

abia am luat-o de acolo... nu-i gaseam butonul de OFF...

hahahha..bestial!!!

Robert nici acum nu doarme, inca se mai aude, incearca ta-su; eu sunt in priza, la ora asta fac lasagna, vreo 2 ardei umpluti pt Robert si tre sa si fac baie si sa pun pt paine painica, sa miroase gata facuta cand ne trezim! Bravo Lizuca pt Gama!!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea (N.Iorga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

SABINA ADRIANA, CODRIN STEFAN

URZICILE-eu le-am spalat bine bine in multe ape,scurs intr-o sita si pus in pungute la congelator.

PIGGY-Felicitari pt fetita!!!

ELENUCA-

Citat:
Lizuca stie toata Gama si intr-un sens si in altul...
bravooooo !!!

GABITZA-suntem cinci ! si eu sunt !!!

va pun si POZE.

24+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Salutare!

Sunteti inca pe langa gratare?

Elenuca, saru'mana! felicitari pentru gama, ce fetita talentata! , se infiripa inca o idila?! ce frumos!

Aelita, nu pot sa vad pozele

A fost minunat ieri la vara-mea...aer liber si mai curat decat in oras, liniste, verdeata...a fost Cris in elementul ei, credeam ca o sa cada rupta acasa...dar tot pe la 11 s-a culcat.

Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput