Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (157)
Raspunsuri - Pagina 5
YLARI spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aldaesme ...deci m-a nervat cu nervii....brava romani, suntem tare de treaba, ori eu dau tot peste din astia. uikend fain si un 1 maaaai munciiitoreeeesc, tra la la la la La la la Tra la la la la ... esme |
Esme, deci eu cred ca nenea ala era exact cum ai cantat tu la final, cam Tra la la la la!!! Ah... si clar nu e 100% roman Kovacz asta al vostru... asa ca eu zic sa mai acorzi credit la cativa, dupa care... ne zici ce si cum
YLARI
EVA mea
ticker
POZE
Edit: bafta cu experimentul! Si ... aveti mila de lubenitze... daca are vreuna ghinion, atunci... pofta buna! Pupici
piggy spune:
Salutari dragele noastre,
Mai intram si noi o tura...mereu imi promit sa scriu mai des si iar intervine cate ceva ce ma impiedica...
In primul rand vreau sa le urez bun venit pe lume frumosilor micutzi Ilinca si Andra, sa fie sanatosi si sa isi asculte parintii si fratii mai mari :)
La Multi Ani mladitzelor si mugurasilor de 2 anisori, pupici speciali lui Vlady de la prietena Ilinca!
Noi suntem bine, Ilinca vorbeste toata ziua (se enerveaza cand nu inteleg ce spune), face caca la wc sau olitza ce avem prin preajma...cu pipi inca nu reusim. Cred ca o sa ii schimb bona cu o gradi ceva ca nu mai tine treaba. Daca sunt eu acasa vrea sa stea numai cu mine si o cam platesc degeaba pe bona...Si mai sunt si incurajata de succesul lui Vlady
Bebe din burta misca non-stop aproape, maine emrgem la ecomorfo unde speram sa aflam si ce hram poarta (desi eu simt ca e tot pufitza).
Ma cheama familia sa mergem in parc (la o bere) asa ca va pup si va doresc o seara frumoasa!
Piggy mama de Ilinca (15.06.2008), 22+ si florareasa www.myflowerbox.blogspot.com
aldaesme spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui YLARI
Esme, deci eu cred ca nenea ala era exact cum ai cantat tu la final, cam Tra la la la la!!! Ah... si clar nu e 100% roman Kovacz asta al vostru... asa ca eu zic sa mai acorzi credit la cativa, dupa care... ne zici ce si cum YLARI Edit: bafta cu experimentul! Si ... aveti mila de lubenitze... daca are vreuna ghinion, atunci... pofta buna! Pupici |
Mai sunt intrasigenta si nu acord deloc credit si io sunt fele-jumi asa ca ...dar nici macar lu' baia mare nu ii zic pe aici NagyBanya, desi mi-ar fi usor . Mai tare m-o nervat ca a vorbit cu mine IN ENGLEZA...ma rog, am si eu cate un stol si niste pitici, cateodata. Pe de alta parte i-am precizat moderatorului cand ma anunta pe mine sa faca bine sa zica Cluj-Napoca si sa isi noteze mental ca Klausbirg si Cluj_napoca sunt unul si acelai oras..;ca evident ca nici prin cap nu ii trecea...cum ar fi putut?
Ah, dar sigur lubenita fara casca va muri, asta e scopul...sa moara aia fara casca, aia cu casca proasta si s atraiasca aia cu casca buna...acu' de regula ne iese, insa daca nu cade fix cum tre' si se invarte in aer si aterizeaza cu lubenita la asfalt nu cu casca...moare si aia si e de rasul curcilor experimentul
esme
YLARI spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui aldaesme
Mai sunt intrasigenta si nu acord deloc credit si io sunt fele-jumi asa ca ...dar nici macar lu' baia mare nu ii zic pe aici NagyBanya, desi mi-ar fi usor . Mai tare m-o nervat ca a vorbit cu mine IN ENGLEZA...ma rog, am si eu cate un stol si niste pitici, cateodata. Pe de alta parte i-am precizat moderatorului cand ma anunta pe mine sa faca bine sa zica Cluj-Napoca si sa isi noteze mental ca Klausbirg si Cluj_napoca sunt unul si acelai oras..;ca evident ca nici prin cap nu ii trecea...cum ar fi putut? Ah, dar sigur lubenita fara casca va muri, asta e scopul...sa moara aia fara casca, aia cu casca proasta si s atraiasca aia cu casca buna...acu' de regula ne iese, insa daca nu cade fix cum tre' si se invarte in aer si aterizeaza cu lubenita la asfalt nu cu casca...moare si aia si e de rasul curcilor experimentul esme |
Iubita iti propun ca in casca buna sa puneti o lubenita de plastic
Haaaoooollleeeeuuu ce-i faceam io lu ala sa vb cu mine in engleza, i-as fi zis niste vorbe pe limba romana de-i mergeau fulgii. hm...
YLARI
EVA mea
ticker
POZE
gabitzam spune:
Cu ocazia vizitei lui Piggy pe aici, mi-am dat seama ca nu mai era de mult actualizata lista cu gravidutze de pe prima pagina Sunt deocamdata 4 burticutze acum. Ia, se mai anunta cineva?
Alaturi de SEBI
Lorich spune:
Piggy ma bucur ca ai mai trecut pe la noi, puf sau pufita ce-o fi in burtica, imporant sa fie sanatos si la termen (nu ti-c vorba socrului meu "orice o fi, numai baiat sa fie"
Cleo zbor usor spre Valencia si sa ai gija sa nu obosesti de prea mult shopping
Eu speram sa gasesc vesti de la Laurita, scumpa si micuta Ilincuta sa fie ok, sa nu aiba probleme de la virusel, raceala ce-o fi; oricum ne gandim la ele si le pupam!
Robert a ajuns la un nivel... daca simte ca-i curge nasul zice "mutii" si merge la aspirator, tragem cu batista apoi "gata mutii!!"..Cand povesteau Alysh si Laurita nu credeam ca ar fi posibil si la noi; daca ar sta si la aerosoli ce bine ar mai fi.
Acum a descoperit portocalele, e drept unele ff bune, suculente si dulci si le papa like there's no tomorrow...
Gata, va pup, weekend placut si petrecere frumoasa de 1 mai muncitoresc, si inca o data felicitari Vlady pt acomodarea superba la gradi! Abia astept ca Elenuc a si Lily sa povesteasca la fel!
Elenuca am nr tau dar cred ca-s nebuna, nu are cum sa fie muti-free Robert ...poate doar asa un pic sa va vad de la distanta in aer liber. Te sun daca iesim spre roata... si eventual tu zici ca esti plecata la Valencia cu Cleo!
Si inca ceva , ca am limbarnita MsBB ma gandesc la tine cu drag, sper sa treceti usor peste perioada asta mai grea, lasa ca minunea ta, Andra va face fatza, fii si tu tare! Si ..te rugam mai vino pe aici pt o cafea, pt o bombonica (ca tot ne sarbatorim in fiecare zi) nu trebuie sa intri doar ca sa veselesti tu pe altii, ok? Te pup, sanatate muuuuulta si putere!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea (N.Iorga)
aelita spune:
ELENUCA-
Astazi o batranica garbovita vindea doua legaturi de spanac si niste lalele... n-am rezistat, i-am luat spanacul si dupa mine o doamna, probabil emotionata si ea ca si mie i-a luat lalelele. Nu pot frate sa trec indiferenta, cand vad un batranel ca vinde o legatura amarata de patrunjel sau flori sau altceva, ma opresc si iau, asa mila mi se face de ei... imi amintesc de bunicii mei dragi pe care nu-i mai am, of.. ma apuca o nostalgie. Ma duc sa spal spanac si sa plang ! |
BELLEANE-
Si mie imi placea aventuri din padurea verde si se pare ca in jurul meu nimeni nu l-a vazut vreodata. Ma gandeam acu ceva timp daca filmul asta n-a fost cumva numai in imaginatia mea, dar se pare ca nu |
24+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)
elenuca spune:
Mai ce ecouri am starnit cu "Aventurile din padurea verde", nus' de ce le tot zic "Povestiri" cred ca ma lasa tubul sau vreo lampa, dar sa revenim... deci suntem 4 care am vazut desenele astea, iar norocoasa de Esme le-a vazut si in culori, te cred ca te-ai socat... io tot alb negru le-as revedea, asa sunt io mai boiema
Aelita "nu plangea" cum ar zice Lizuca uite un pup .
Luminel ziceai ceva ca fusesi la un interviu "aci in Drumul Taberei", sa inteleg ca dvs locuiti in zona? Te pomenesti ca ne-am si intersectat prin parc sau pe strada. Hai sa ne organizam si sa imprietenim micutii, noi suntem in cautare de prieteni, de cand cu gradi suntem fan socializare.
Ylary eu zic sa nu-ti faci procese de constiinta, de la inceput se stia ca tipa e pe perioada determinata si era evident ca asta urma, in plus, a tinut doar de ea sa se evidentieze profesional in acesti doi ani si sa se faca indispensabila. Din pacate pentru ea, nu a ales domeniul potrivit iar soparlele si strambele iata ca au dus-o la pierzanie. C'est la vie !
Lory, ma tu ma superi, adica tu crezi ca pe noi ne sperie doi muci amarati? pai de cand sunt mucii contagiosi? dar ce ma' tu te gandeai ca odraslele noastre o sa devine atat de prieteni ca o sa se pupe? hai ma... In concluzie, raman in Romanica, nu merg cu Cleo ca nu-mi prieste aerul acolo . Ne vedem maine, sper.
Cuscraaaa, hai mai vino pe la noi sa te inveselim nitel, ce zici si maine esti ocupata?
Piggy succes maine la eco, cum spunea si Lory, ce este de la Dumnezeu este, important e sa fie sanatos. Pupam vorbareata Ilinca
Am uitat sa urez puiului de MSBB multa sanatate si multa putere si calm parintilor. Mi-am amintit acum ca mai demult, acum cateva luni bune, povestei tu ca v-ati jucat cu copilul parca erati in vizita la Chinabulina si din joaca s-a intamplat ceva la umar si ati ajuns atunci la control la spital. De atunci sa fie? Mai sper sa nu bat campii, ma scuzi daca aberez, dar eu asa parca imi amintesc, deh sunt batrana si m-au lasat jiglerele si bujiile, e posibil sa confund. Oricum multa sanatate sa va faceti bine repede si te rugam mami, mai vino pe la noi, asa gust bun avea cafeaua aia cu un dram de rom pe care ne-o dadeai tu...
Lory, tu stii cum am pacalit-o pe Liz cu aerosolii? ii puneam masca si lui tati si lui mami si lui Mikey, am inhalat la aerosoli cat pentru un an, dar la mine avea efect invers, pe mine ma infundau nene...
Va pupez fetele, ma bag langa fiemea care sforaie dusa, mai am un petic de film de vazut si pe urma nani. O noapte linistita, copii nemucosi si tusaciosi, zbor placut familia lu' Mara la Valencia, shoppinguiala placuta...la anul si la multi ani !
mi_bebelina spune:
Sabina Adriana, Codrin Stefan, sa va faceti mari, sa fiti sanatosi si norocosi si sa -i bucurati pe parinti!
Noi ne pregatim de mers la padure, sper sa fie vremea ok toata ziua si Deliei sa-i revina pofta de mancare, ca ieri m-a terminat cu namancatul. Va pup, o zi buna va doresc!
Deliutza Broscutza
Deliutza micutza
Alysh spune:
Buna scumpele si multumim mult de urari tuturor!!!
Ylari, ma bucur mult pt tine ca te-ai linistit....si eu sunt spioana, ma ascund dupa usi, pereti si ascult ce se intampla in cresa, dar e normal, nu?
Piggy, ce bine c-ai mai intrat aici, abia astept sa ne spui ce ascunzi in burtik, desi acum si eu zic ca-i cu coditze
Laurita, hai mai da-ne vesti despre voi! Cum se mai simt Mirci si Ilinca?
Lorich, ma bucur ca s-a acomodat Robertel cu batista bebelusului
MsBB, recuperare rapida Andrei si sa treceti rapid peste perioada dificila! Asteptam vesti bune!
ALI, mami de Vlady si 33+ cu Luca