Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (47)
Raspunsuri - Pagina 8
cris_mario spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui myky791
Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010) |
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
onitza spune:
Ne mai tineti minte?
NU am apucat sa mai intru, suntem obositi, Danut are colici seara, dureri infernale, mi-e tare mila de el. Sper sa sunteti sanatoate tun!
mamidepuiuti spune:
cris m. felicitari pt somnic
bubu cunosc sentimentul "vrei sa raceasca copilul?!?"
cris d. referitor la sapcutza[protectie pt soare] pe cap eu ii pun...dar ma dispera ce nu suporta sa o leg la gatut... acum merge,k i-am luat sapcute pe varful capului ,dar azi iarna era dezastru ... ma ia cu friguri cand ma gandesc...de fapt, si radu e la fel...toata iarna nu poarta fular,de pulovare pe gat sau helanci sa nu auda [ca il strang de gat si nu poate respira ]...cand a fost chiar foarte rece a acceptat car-mar sa poarte caciula cosmonaut[dupa indelungi deliberari ca il fac de ras,ca el nu-i bebe si alte ]...da' recunosc ca nici nu a fost bolnavior
la multe lunitze cristian si luca stefan
cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
asa creste Alex
cris.dogarel spune:
CRISTIAN, LUCA STEFAN
MAMIDEPUIUTI, si ana la fel. a primit o helanca de i-a placut si.. ce s-a gandit: a luat foarfeca si i-a taiat gatul. apoi, cica, mami poti s-o repari, sa arate ca o bluza normala?
din ciclul "nici cu sufletu-n rai nu-s multumita"... ma sperie ema: doarme la mine in brate/tzatza de 2 ore.mi-a amortit de numa... iar antebratzul nu-l mai simt. daca nu-i bonava, las'ca-i bine
Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 3 kile!
poze
povestea noastra
cris_mario spune:
danasor multam de aprecieri
catalutza
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
decenuela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris.dogarel CRISTIAN, LUCA STEFAN MAMIDEPUIUTI, si ana la fel. a primit o helanca de i-a placut si.. ce s-a gandit: a luat foarfeca si i-a taiat gatul. apoi, cica, mami poti s-o repari, sa arate ca o bluza normala? din ciclul "nici cu sufletu-n rai nu-s multumita"... ma sperie ema: doarme la mine in brate/tzatza de 2 ore.mi-a amortit de numa... iar antebratzul nu-l mai simt. daca nu-i bonava, las'ca-i bine Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003) AMR: 3 kile! poze povestea noastra |
mda ai dreptate cu aeroterma...bine n-o pun mult...incercam sa renuntam usor, usor...soarele nu ne prea ajuta k gars e orientata cred spea N-E...vara e fffff bine.
tu faci cu ema k io cu jiji....cand doarme mai mult ..sau nesteptat..zic ca-i bolnav...
si jiji s-a trez la 6...i-am mai dat tt la 8 juma...acu doarme..se mai trez...iar bag tt....e pe pat asa k mi-e usor
banuiesc k daca o lasi jos..se trez, nu? io asa pateam cand ii dadeam sa suga din bratze..
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR....AMP....doamne, fereste-ma de toate dulciurile si carbohidratzii la care ravnesc cu nesimtzire...
cris.dogarel spune:
s-a trezit intr-un final si...hai sa spal vasele, sa strang, sa pipi...ma rog: o pun la loc de joaca, 2', ma cheama, o pun in scoica langa mine, 5', plange, o duc sus la baie, pe blat, locul preferat, inepe si tzipa ascutzit, cautand cu capul in p-artzi. ii e foaaaame. zic: 2 ore ce-ai facut? dupa fluturarea de gene si galgaiala din gat bag seama ca a dormit cu suzi, paron, tzitzi in gura
Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 3 kile!
poze
povestea noastra
xela_07 spune:
Buna dimineata!
Multumim de urari. Eu uitasem complet ca azi face 3 luni, mama denaturata ce sunt .
Facem cinste deci ... mancare, bauturi de toate felurile si poate si niste tigari la cele care servesc?
Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010)
poze botez
rox_y spune:
neatza si de la mine
decenuela mersi de cafea..vai ce-as mai bea o cana de lapte cu cacao..
31.12.2009 Roxi de Diana
Poze
Bebe Diana
Poze botez
ale1212xa spune:
neatza
azi sunt odihnita ca a dormit tati in camera cu bebe si eu pe canapea in sufragerie. La 10 nu am mai rezistat..i-am zis sa ma scoale la masa de 3 ca sa doarma si el linisit dar dragul de el m-a lasat sa dorm toata noaptea...m-a trezit la 7 sa ii pun si lui sa manance ca se grabea la munca. Bebe a mao dormit pana la 8, a papat si de atunci tot doarme Asa ca m-am apucat de mancarica..e aprope gata...
Oricum obosita sunt..am umblat pe jos zilele astea cu bebe in port bebe..m-a rupt de oase, am o febra musculara generalizata si zilele astea tre sa imi vina si uratii asadar ma dor si ovarele...o bucurie...si pe langa toate astea am asa o stare de ameteala, noroc cu fetele ca mi-au deschis ochii ca ar putea fi o anemie desi eu nu alaptez, nu strica sa imi fac ceva analize.
Daca reusesc sa il mai fac sa doarma pana pe la 11 apoi papam si afara cu noi...de data asta iau carutul ca nu mai am de umblat prin magazine
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
pozele noastre