Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (47)
Raspunsuri - Pagina 9
rox_y spune:
elefantica...felicitari pentru steluta
si io va fac cinste cu ce vreti voi...ca facem 4 luni...in 31 aprilie (care nu exista)
31.12.2009 Roxi de Diana
Poze
Bebe Diana
Poze botez
xela_07 spune:
se pare ca am uitat sa raspund ieri, oani multumim de intrebare acum sunt bine, a trecut de tot durerea.
sper ca si voi sunteti OK si Andre e spre bine.
Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010)
poze botez
Andre_lina spune:
neata fete dragi!
incepem o noua zi... da, ne-am trezit la 9.30...hehe
acum o zbughim iar la administratie... si la posta sa pun perna de alaptat, caci am vandut-o.. noi nu o folosim deloc.
PUPAM! O zi frumoasa!
=============================================================================
Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009)
Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama!
poze - Viata de Patriot
ale1212xa spune:
cum spuneam uratii astia sunt ceas...au auzit ca vorbeam de ei si gata au aparut offf si ce ma doare burtica...
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
pozele noastre
cris.dogarel spune:
va anunt oficial ca o iau pe campii...a mancat sanul 2, am incercat sa o imbrac sa iesim afara. urla de zici ca o tai:oriunde, in brate, carut. cauta iar tzatza cu disperare. am pus-o iar, k d-aia scriu... face 3 ore de cand e la san si tot il cauta... nu mai am bibe la congelator, nici LP in casa. nici nu stiu daca de foame... ufff, chiar am crezut ca la al doilea e mai simplu de "citit" copilu... ma rog, acum mi-am primit raspunsul: ceva are, dar ce?: foame, alta chestie? plansul e cam a foame, ascutzit,aii-aii, nu seamana cu oaa-oaa de colici/oboseala.
...it's just another day in paradise..
Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 3 kile!
poze
povestea noastra
mamidepuiuti spune:
cuscra,imi pare rau de tine...sincer ...
daca-ti spun ce a facut je de la ultimul mesaj postat dai cu oo : BAITZA... ca mi s-a facut o pofta de tolanit/lenevit in apa calda si daca tot ai zis tu ca alex e cuminte ,l-am pus in balansoar si l-am dus cu mine in baie ... mi-am tras perdeaua de dush si m-am considerat la spa...ce? numa' cristies poate?
btw...alex nu a scos nici un sunet de protest...se uita in jur si vb cu tot ce vedea
de-ar fi toate zilele asa...
cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
asa creste Alex
onitza spune:
CRIS, noi iar suntem pe aceeasi lungime de unda: si al meu are azi o zi din aia "superba" cu urlaturi din orice, oriunde il pui; iar eu sunt racita cobza, el de asemenea fornait de la muci, simt ca o iau pe aratura; tie ti=a mai ramas ceva rabdacol? sa-mi dai si mie te rog ca nu ami rezist mult; azi tb sa fac si curatenie/ bagaje ca maine plecam iar in provincie, de data asta la gratar ca e ziua taticului meu, dar eu nu ma gandesc decat ca va fi f obositor drumul cu copiii si statul vreo 6-7 ore afara cu ei.
RATUSCA, nu am apucat sa citesc din urma mult, dar pe la cap 43 parca, am vazut ca ti=a scazut drastic lactatia si ca ti=e teama sa nu fi pierdut laptele; nu ami stiu acum care este situatia la tine, dar voiam sa te sfatuiesc sa faci o vizita lui Culcer cu tzatzicele la inaintare si iti spune ea ce e de facut is daca intr=adevar nu ami aai laptic....bineinteles ca tu decizi dar eu asa as face. Copilul mi se pare ca a luat f bine in greutate , la 3 luni sa aiba peste 6 kile e f ok, nu? Sanatate din plin.
CRIS, nu=i nevoie sa o cantaresti pe Ema, parerea mea, arata fff bine. Te mai intreb o data ca nu cred ca ai apucat sa imi rasp sau poate nu am vazut eu , scuze, dar cum ai slabit la brate sus????? Acolo mi-e cel mai greu sa dau jos!
xela_07 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris.dogarel va anunt oficial ca o iau pe campii...a mancat sanul 2, am incercat sa o imbrac sa iesim afara. urla de zici ca o tai:oriunde, in brate, carut. cauta iar tzatza cu disperare. am pus-o iar, k d-aia scriu... face 3 ore de cand e la san si tot il cauta... nu mai am bibe la congelator, nici LP in casa. nici nu stiu daca de foame... ufff, chiar am crezut ca la al doilea e mai simplu de "citit" copilu... ma rog, acum mi-am primit raspunsul: ceva are, dar ce?: foame, alta chestie? plansul e cam a foame, ascutzit,aii-aii, nu seamana cu oaa-oaa de colici/oboseala. ...it's just another day in paradise.. Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003) AMR: 3 kile! poze povestea noastra |
chiar vorbeam ieri cu nikole ca asa ar fi trebuit sa fie, mult mai usor cu al doilea copil ...
nu stiu ce sa-ti zic, multa multa rabdare iti doresc .
poate a mancat prea des si s-a "incalecat" laptele in burtica cum spunea cineva p-aici .
iar de LP ... eu as fi cedat de mult in locul tau. stiai tu de ce nu cumperi sa ai in casa ..
adevarul ca e si aiurea sa iti planga copilul afara, eu am impresia ca se uita lumea la mine ca la urs atunci cand se intampla treaba asta, cred ca e totul la mine in cap totusi
poze botez
xela_07 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamidepuiuti cuscra,imi pare rau de tine...sincer ... daca-ti spun ce a facut je de la ultimul mesaj postat dai cu oo : BAITZA... ca mi s-a facut o pofta de tolanit/lenevit in apa calda si daca tot ai zis tu ca alex e cuminte ,l-am pus in balansoar si l-am dus cu mine in baie ... mi-am tras perdeaua de dush si m-am considerat la spa...ce? numa' cristies poate? btw...alex nu a scos nici un sunet de protest...se uita in jur si vb cu tot ce vedea de-ar fi toate zilele asa... cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010) www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze asa creste Alex |
hi hi, eu cand intru la dus il iau si pe el cu mine si dau drumul la feon in baie. suntem linistiti si eu si el
poze botez
mamidepuiuti spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui xela_07
hi hi, eu cand intru la dus il iau si pe el cu mine si dau drumul la feon in baie. suntem linistiti si eu si el Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010) poze botez |
la dush nu-l iau,ca-s gata rapid in 5-10 min max,dar acum am stat o ora ... a obosit omuletul...acum a adormit in balansoar
cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
asa creste Alex