Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (47)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns myky791 spune:

maine ii fac ziua puiului cel mare, asa ca o sa fie o zi plina si va doresc de pe acum un we placut! un 1 mai cum vil doriti voi si cu mult soare!
ale1212xa imi pare rau ca si voi aveti colici. ca sa va treaca mai rpd

Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)

Mergi la inceput

mam uitat si la poze la mickimica si ce ochi albastri are puiul tau!

Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)

Mergi la inceput

ii dau bataie cu mesajele ca mai am vreo 280 si imi iau si eu a doua steluta

Mergi la inceput

ruxita nu cred ca ai dc sa iti faci griji probabil a descoperit ca ebuna la molfait buza. nu stiu zic si eu. dak nu plange...

Mergi la inceput

fetelor la 1000 de pct pot sa imi schimb titulatura nu?

Mergi la inceput

tot eu singura pe aici mai am putin si umplu pagina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

fetele, SOS, despre ce o fi vorba? isi roade buza de jos si miorlaie tot mai des si tot mai ciudos? sunt tentata sa ma gandesc la dinti, dar s-au bucurat si altii la dinti si totusi am inteles ca ar fi prea devreme, desi nu-i exclus.

Pot fii dintii. Nu e obligatoriu sa sparga gingia, e suficient sa creasca in gingiuta si sa il incomodeze. Si Sebi face la fel. In plus are baluteeeee, roade tot ce prinde si urla cand il apas pe gingia de jos. Oricum eu astept primul dintisor pe la 7 luni, asa i-au dat si Sarei si tot de la 3 luni ne-am luptat cu durerile de gingii.

Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_y spune:

HEEEELP!!!
fetita mea dupa ce papa laptic da afara in acel moment, mai tarziu, cu ragaiala, fara ragaiala, daca o tin in brate cu fata la mine, daca o tin cu spatele la mine, daca o tin pe burta.nush ce sa mai fac. in fiecare zi spal covoarele din casa. si treaba asta se intampla de mai multe ori pe zi. Lapticul e tip branza.de ce face asa?

31.12.2009 Roxi de Diana

Poze
Bebe Diana
Poze botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

fiimea doarme de pe la 11

am facut curat toata casa+la bunicamea+ baie(bunicii) = calcat o tona de rufe ptr micuta + spalat 3 masini...akm merg sa fac si eu o baitza

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

am trimis un mail dedicat tie pe yahoo comun

Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 3 kile!
poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Citat:
citat din mesajul lui rox_y

HEEEELP!!!
fetita mea dupa ce papa laptic da afara in acel moment, mai tarziu, cu ragaiala, fara ragaiala, daca o tin in brate cu fata la mine, daca o tin cu spatele la mine, daca o tin pe burta.nush ce sa mai fac. in fiecare zi spal covoarele din casa. si treaba asta se intampla de mai multe ori pe zi. Lapticul e tip branza.de ce face asa?

31.12.2009 Roxi de Diana

Poze
Bebe Diana
Poze botez

Cum da afara? In jet? Pare deranjata de ce se intampla? Daca nu o deranjeaza, nu vomita masiv si in jet si ia in greutate e relativ normal. E posibil sa aiba reflux si se va ameliora odata cu introducerea alimentelor semisolide. Oricum intreaba medicul.

Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)

Mergi la inceput