Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (46)
Raspunsuri - Pagina 14
Eleysa spune:
Plateea, larisel ...umplem capitolul asta ??? sau poate ar fi bine sa ma urnesc din loc sa ma duc si eu cu dosarul ala o data ....
_
Elena, fericita de Maria Isabela (28.01.2010)
"Alaptatul care starneste furtuni" - o poveste reala de AngeliquedeS, mamica de clopotel de ian- feb 2008
Alaptatul - My Story
Poze mai vechi si mai noi
plateea spune:
io am dus din martie dosarul, ca sa vna mai rpede banii...
asa ca lasa capitolul si stelutele, ca te asteptam! nu fugim nicaieri!
ar fi si greu! bafta la infruntat birocratia!
Plateea, fluturas indragostit de viata...
www.flickr.com/photos/48923265@N03/" target="_blank">bbTo
povestea unei pastai...numita bbTo
miremia spune:
Eu nu ma mai joc!
Pai cand termin si eu de citit si vreau sa va scriu, scartaie Mara, cand ma intorc iar gasesc jde' mii de pagini. Si tot asa o tin de azi dimineata.
fete harnicute.
Mirela fericita de Mara Ioana
larisel spune:
Pt capitolul trecut:
Multzumim tutror pt aprecieri.
miremia Fetitzele adorm singurele ziua iar Natalia de regula si seara dupa baitza. Dar Alena nu adoarme seara decat la mine in bratze si musai intr-o anumita pozitzie. Altfel se zbate ceva de groaza. Nici eu nu le fac baie infometate. Mi-au urlat o data si m-am lecuit. Acum cum imi iese…eu incep baia in jur de ora 19 si termin cu tot cu masaj, gimnastica si papica-rareori pe la ora 21. Pana la 21,30 maxim adorm duse. Ideal e sa fie pe la mijlocul perioadei dintre mese, dar nu-mi iese mereu schema.
cris.d Legat de dormitul noaptea ... daca la 3 luni fetele dormeau toata noaptea (ultima masa la 19-20 cu trezire tocmai la 5-6 dimineatza), de la 4 luni s-a schimbat treaba. Se trezesc cel putzin o data pe noapte (pe la 1.30-2 si uneori pe la 5) cu trezirea finala undeva in jur de 7.30-8.00. Alena mai doarme si fara trezire, dar Natalia de cand si-a "revenit" cu se trezeshte ... Dar m-am shmecherit si eu. O iau cu mine in pat si o alaptez culcata si binentzeles ca adorm inaintea ei, dar nici ea nu se mai foieshte pana dimi. Doar ca abia ma mishc de intzepeneala a doua zi...
ayanna Cand le cumpar eu hainutze intr-adevar caut sa fie acelashi model sau modele asemanatoare dar culori diferite. Doar nevoita le iau identice (de exemplu blugii sau adidashii). Dar hainutzele primite sunt 90% identice.
La multi ani! cu intarziere... (am vrut sa scru ieri dar lenea...)
mamidepuiuti Fetele mele nu par mici in poze dar sunt… Exact ca florile de pe plicurile cu semintze din comertz: pe plic e o poza cu o lalea uriasha si cand infloreshte abia daca se face cat degetul mic.
ana_g Ovarele dor la ovulatzie. Asha ca ai grija ce faci...poate inca un ...
haircut Wow…dintzishori… deja???
ioana Eu taiam supozitoarele in 4.
Beatrice Da ai slabit nu gluma...
rox_y Nu shtiu daca ti-a mai raspuns cineva... pampersi babylove gaseshti la magazinele DM din complexele Real. M-am uitat pe pozele voastre... deja calare???
tomaca Bine ca acum sunteti bine...off...
decenuela Eu am tzinut dieta south beach 3 luni in care am slabit 7 kile mancand la greu. Rezultatul a fost 2 bb-line superbe. Rezultatele de la dieta monti nu le mai tzin minte (din 2003) dar au fost... e super dieta asta...macar nu te infometezi, ca alea bazate pe infometare au rezultate pe cat de rapide pe atat de efemere.
lorex Noi baitza facem in fiecare seara (exceptand serile cand sunt singura) mai mult pt ca fetele cunosc deja programul: dupa baitza si masaj se freaca instantaneu la ochi (sper sa nu le deochi ).
din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena
Albume: L0-3; L4; L5
Filmuletze
miremia spune:
Larisel pe B1 este o emisiune despre dermatita atopica preluata de pe DW-TW.
Mirela fericita de Mara Ioana
cris.dogarel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexutzzza feteleeeee! copii vostrii au auzit de tabelu' asta? Al meu...se face ca il stie numa din cand in cand..ptr sperantze false asa: http://www.babycenter.com/0_how-much-sleep-does-your-child-need_7645.bc?scid=mbtw_post3m:728&pe=2UxBM7l de Yannis AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure |
cuscra, te iubesc! tabelu m-a luminat:ema doarme de la 8 seara la 6 dimi (=10 orele lor) si are exact 3 naps ziua: 1 pe la 8 juma de 30 de minute, apoi de la 10.45-11 afara in carutz, 2 ore jumate-3, apoi de la 4-5 dupa amiaza inca unul afara, de cam o ora.. total 5 orele lor somnic ziua. deeeci, ma'sa e cu capul.. ii iubesc si pe americani ca au zis asta. nu am citit nik altceva si somnul la tzatza e inclus, plansul dinainte de somn asemenea, dar....nu-mi pasa!!doarme destul!
Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 3 kile!
poze
povestea noastra
larisel spune:
Si eu ma stresam ca si voi cu neluatul in greutate, v-am si zis dealtfel. Dar m-am linishtit dupa ce o dr destupata la minte mi-a zis ca toate celulele grasoase se formeaza in primul an pt toata viatza urmand ca apoi ele doar sa se umple sau nu cu grasime. Deci nu ar fi mai bine sa nu aiba chiar asha de multe celule din astea? Asha ca eu ma multzumesc cu 500 grame pe luna si lapte 600 ml pe zi, deshi in carzti scrie altfel...
din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena
Albume: L0-3; L4; L5
Filmuletze
Eleysa spune:
citat din mesajul lui plateea io am dus din martie dosarul, ca sa vna mai rpede banii... asa ca lasa capitolul si stelutele, ca te asteptam! nu fugim nicaieri! ar fi si greu! bafta la infruntat birocratia! Plateea, fluturas indragostit de viata... www.flickr.com/photos/48923265@N03/" target="_blank">bbTo povestea unei pastai...numita bbTo |
gata ...de indata ce termina isabela de o iau din loc ...AM ZIS!!!!
_
Elena, fericita de Maria Isabela (28.01.2010)
"Alaptatul care starneste furtuni" - o poveste reala de AngeliquedeS, mamica de clopotel de ian- feb 2008
Alaptatul - My Story
Poze mai vechi si mai noi
cris.dogarel spune:
citat din mesajul lui cristies Fi-miu cred ca a auzit de spalat geamurile si s-a culcat. Puturosul... ce-o fi zis? Ca-l pun pe el? _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc |
singur, asa? daca da, maine spal geamurisi ma apuc sa ii zic de azi, asa ca o mantra
Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 3 kile!
poze
povestea noastra
plateea spune:
larisel
miremia... join the club! asta cu vesnic in urma logoreicelor e povestea vietii mele!
cris.d... e molipsitoare ast cu spalatul geamurilor? sa nu va auda soacra-mea, ca fac greva foamei!
Plateea, fluturas indragostit de viata...
www.flickr.com/photos/48923265@N03/" target="_blank">bbTo
povestea unei pastai...numita bbTo