Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (46)
Raspunsuri - Pagina 13
plateea spune:
elefantica... ce frumoasa e...
cris.m.... te invidieeez... rosuuuu.... vreau si iooo... sigur reusesc zilele astea! AM ZIS! e mai usor sa fac pedi si mani decat sa reusesc sa fac asa printesa frumoasa cum ai tu. raman cu pedi...
cristies... tare gargaritzul... uite asa o sa speli tu geamurile zilnic, numai ca sa doarma el...
danasor, tot asa face si bbTo. are program in special dimineata si seara. in rest... isi canta cand il adorm!
roxy, clar de la huta huta adoarme... as adormi pana si eu de la atata sus jos, daca nu as face-o pe varfuri. dar daca asta functie zilele astea ca si NO CRY SLEEP SOLUTION, io o fac fara prea multe comentarii... ce-mi plac pozele voastre de la botez ...
nikole... ce norocoasa esti! fete frumoase si cuminti... sa tot ai 2 copii in felul asta!
alexutzzza, al meu, cu metodele astea spartane de adormit, se incadreaza per total la 15 ore de somn pe zi. capul... si-l tine din maternitate, nu am nici un merit. nu stiu de ce, toata lumea care il vede se mira. dar... nu a mai fost nevoie sa i-l sprijin c mana de... pe la 7-8 saptamani! cat despre caciulita... la mine in casa bate alizeul. eu stau cu geamul larg deschis, iar soacra lasa mereu usa de la balcon deschisa, sa se aeriseasca sufrageria. asa ca... ii scot caciulita numai cand am geamurile inchise. paza buna... intelegi tu!
ruxita, masaj??? nu vb de lucruri sfinte, ca as da un regat pt un masaj...
pastaia are 5 kile . si daca ii spun sotului ca vreau leg magic, mi-l da de cap. si asa ca astea le scot numai cand sunt singura acasa, altfel urla socrii ca ce, iar tin cura de slabire? maritata sunt, la ce-mi mai trebuie sa slabesc...????
decenuela... asa-mi place mie cand ma tine pustiul si ma verifica daca-s aclo si nu plec... si cand doarme, si in marsupiu nclusiv ma tine de mana si ma strange aleator sa fie sigur ca nu dispar... ma topeste! spor la facut nik...
ayanna... iata-ma si... sut in fund! dar daca e de bine, accept cu placere! zbor placut! si nu uita sa mai aterizezi si pe DC din cand in cand! beto semnatura!
elefantica, sa vezi ce simpatic e sotul cand face ca fluturasul in urma mea, cu limba scoasa... la plimbarea de 10 km... fetele
Plateea, fluturas indragostit de viata...
www.flickr.com/photos/48923265@N03/" target="_blank">bbTo
povestea unei pastai...numita bbTo
Nik0le spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ayanna_xem PLATEOOOOOO, esti bestiiiiiialaaaaaa, fato...si arati de milioane... Gata, ma apuc de gym...si nu de luni, ci de azi...AM ZIS!!! Thanks...for the impuls! Na, ca m-ai inspirat si pentru semnatura! mami de strumfita scumpa Daria-Ioana my pictures Am nevoie de ceva ca zbor! Nu de aripi, nu de ingeri, nu de Dumnezeu...si totusi...am nevoie de ceva ca sa zbor! Poate...de un simplu...sut in fund! |
ayanna, esti tare cu semnatura ta! Si pe mine m-a mobilizat plateea, asa ca prestez cu drag si spor 8 min abs in fiecare zi. Si burta mea arata exact cum mi-o doresc. Daca o sug bine. Problema e ca tre' sa si respir din cand in cand...
Edit ca m-am incurcat in citate.
Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)
plateea spune:
ayanna, nikole... uite ce face o nebuna din voi...
puteti sa luati si exemplul cu cozonacul cu lapte la miezul noptii, sa stiti...
larisel spune:
citat din mesajul lui miremia Am editat sa spun ca o invit si pe larisel duminica la o plimbare. Sper sa nu se fi mutat deja si sa vad si eu gemanutele. Mirela fericita de Mara Ioana |
Nuuu nu am plecat. Asteptam sa facem vaccinul...Asha k ne vedem duminica. Mai ales ca e ziua mea singura cu fetele (tati in tura la munci) si atunci ramanem loco (prin cartier). Abia ashtept!
din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena
Albume: L0-3; L4; L5
Filmuletze
plateea spune:
evyme, si tu, brutus, cu ridichile?
cu citricele cum va impacati?
Eleysa spune:
Ati observat fetelor ca trag tare cu mesajele ...dar vreti sa stiti si de ce ...mai am putin putin si primesc si eu a doua stelutza ...am ramas printre ultimele veterante care nu au a doua steluta cred
_
Elena, fericita de Maria Isabela (28.01.2010)
"Alaptatul care starneste furtuni" - o poveste reala de AngeliquedeS, mamica de clopotel de ian- feb 2008
Alaptatul - My Story
Poze mai vechi si mai noi
larisel spune:
Aseara cand terminasem de citit tot mi-a fost lene sa raspund... ai azi gasesc iarashi un capitol aproape plin. Dar sunteti de-o harnicie rara ...
din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena
Albume: L0-3; L4; L5
Filmuletze
Eleysa spune:
alexutzzza ca bine zici tu cu reclama aia .... mi-a trezit pitica ...clar azi ma dau pe scutece de la babylove ...no pampers ...tzzzzz cu reclama lor cu tot
_
"Alaptatul care starneste furtuni" - o poveste reala de AngeliquedeS, mamica de clopotel de ian- feb 2008
Alaptatul - My Story
plateea spune:
elefantica, alexutzzza, io am dat pe mute laptopul, si poa sa urle reclamele pana ragusesc...
larisel, poti s-o mai spui o data, de 2 ori... daca nu citesc juma de zi, am sfeclit-o! de parca 9 luni am avut copii, si de acum suntem gravide, asamult timp de forumeala avem!
ce-o fi insemnand asta???
in ritmul asta le luam pe fetele de nov-dec!
Eleysa spune:
citat din mesajul lui larisel Aseara cand terminasem de citit tot mi-a fost lene sa raspund... ai azi gasesc iarashi un capitol aproape plin. Dar sunteti de-o harnicie rara ... din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena Albume: L0-3; L4; L5 Filmuletze |
vai ...m-am uitat la ultimele poze ...m-am topit toata ...sunt criminale cum stau ele amandoua si negociaza ...si mi se facu un dor de mareeeeeeeeeeeeeeeeeeee .........vai, vai ...si am zis ca anul asta cu silueta mea o sa zic pas, dar cred ca o sa dau o fuga chiar si asa durdulie ...
_
Alaptatul - My Story