No more Happy Meals

No more Happy Meals | Autor: desprecopii

Link direct la acest mesaj

Cat de des mergem cu copiii la McDonalds? (doar pentru a participa activ la sondaj - va spun ca merg cu copilul cam o data la 12 luni) Ati observat ca ei/copiii sunt atrasi nu neaparat de mancare cat de de jucariile stupizele de acolo? Cate aveti aruncate prin cutii, absolut inutile si ne-interesante dupa cateva zile?
Ei bine - avem stiri.
In zona in care fiecare kilogram conteaza si nu numai, poate si pentru ca sunt multi copii obezi, Happy Meal se opreste.

http://www.dailymail.co.uk/news/worldnews/article-1269583/California-bans-Happy-Meal-toys-McDonalds-restaurants-fears-boost-obesity.html

ce spuneti?

Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu |

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Fimea e mare fan al jucariilor de la Mc, mancarea de acolo n-o atrage sub nici o forma asa ca ii cumpar separat jucariile si cu asta basta. E drept ca avem o groaza aruncate prin diverse cutii, dar acelasi lucru se intampla si cu ouale Kinder. Ea ia jucaria si oul il mananca mama...sau tata . Nu mai discutam de jucarioarele ieftine de prin diferite reviste (barbie, hannah montana, etc)..alea-s cele mai frumoase

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Noi suntem deja mari pt happy meal, dar exul meu ii duce regulat, cel putin de 2-3 ori pe luna la Mc. Bietul de om, nu stie sa inventeze alt mod de-a hrani trupa

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

Noi nu mergem la McD, acasa mergeam, aici numai mirosul imi intoarce stomacul pe dos.
Da, mergeam pentru jucarelele care erau cool, orice s-ar zice! Pentru vremea aia, pentru timpurile alea, jucarelele erau cool!
Na ca am depasit varsta, dar o data pe saptamana tot ne mai porcim cu fast food, facut in casa, ca de, poftele sunt mari. O data pe luna e seara de pizza, face un sarb acilea la doi pasi o pizza de iti bati copkilul si ii furi felia!
Miscarea in schimb e solutia! Copilul face inot 3 zile pe saptamana, o alta seara bate cartierul la picior cu flyierele lui, si tot asa...

urmaream aseara la BL ca Texas are 5 din cele mai obeze orase din State!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

noi cumparam jucariile separat. alexutzei nici nu-i place mancarea de la Mc sau de la alt fast food. spune ca "are gust de plastic" si chiar asa si este...

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Din pacate nu jucariile ii fac obezi ci porcariile mancate acolo...

http://www.reuters.com/article/idUSTRE62R23O20100328

Jucaria e doar un bonus...

Adriana 21+ si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Din fericire, eva e prea mica deocamdata pt a cere la Mc. Si eu nu o duc. Sper sa pot sa aman momentul cat mai mult.

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Poti ajuta si tu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

Citat:
citat din mesajul lui maru

Noi nu mergem la McD, acasa mergeam, aici numai mirosul imi intoarce stomacul pe dos.
Da, mergeam pentru jucarelele care erau cool, orice s-ar zice! Pentru vremea aia, pentru timpurile alea, jucarelele erau cool!
Na ca am depasit varsta, dar o data pe saptamana tot ne mai porcim cu fast food, facut in casa, ca de, poftele sunt mari. O data pe luna e seara de pizza, face un sarb acilea la doi pasi o pizza de iti bati copkilul si ii furi felia!
Miscarea in schimb e solutia! Copilul face inot 3 zile pe saptamana, o alta seara bate cartierul la picior cu flyierele lui, si tot asa...

urmaream aseara la BL ca Texas are 5 din cele mai obeze orase din State!

Emma Aida e inger
Doamne'ajuta!
http://maru-incotro.blogspot.com/

Inseamna ca nu mi s-a parut! In Canada miroase la McD de-ti muta nasul la spate. Bine... nici la noi nu miroase prea ademenitor, de multe ori cand treci pe la Unirii prin fata iti cam tii respiratia.
Ai mei copii nu servesc fast food, este exclus din meniul nostru.
Insa ce m-a dezamagit in Canada a fost multitudinea de fast-food-uri. Efectiv la tot pasul. Iar inauntru, o populatie majoritar obeza. Si un alt paradox ai indolentei pe care l-am vazut acolo: obezi (si cand zic obezi zic oameni la peste 130-140 kg) care se deplasau dintr-o parte intr-alta intr-un soi de carucior electric si care, de multe ori, in timp ce se deplasau, RONTAIAU CHIPSURI sau mai stiu eu ce alte tampenii.
Foarte greu am gasit acolo un loc unde sa mancam cat de cat sanatos.
Prin comparatie, in restaurantele la noi e chiar foarte fain, mancarea mult mai buna, chiar si ambianta...

Scoaterea jucariilor din meniurile alea mi se pare o idee foarte buna, nici macar nu ar fi trebuit sa le introduca vreodata.

Elle

_
www.immunocal.ro" target="_blank">Despre glutation si Immunocal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Foarte rar, daca avem vreo zi de nastere sarbatorita acolo. Cred ca nu am mai fost de trei ani dar aseara am primit o invitatie la o zi de nastere acolo.

Nico

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Pai elle_seb, mergi si tu la restaurant aici, nu la food courts unde domenste fast foodul si sigur gasesti ceva la fel de sanatos ca la restaurantele din ro. Daca aici nu ai varietate la retaurant, nu stiu unde ai. Un client de-al meu mi s-a plans de aceeasi chestie cand a vizitat ro si lui i-am spus la fel, not to worry.

Eu cred ca nu stiai pe unde sa cauti, e doar chestie de diferenta culturala.

Edit sa ma bucur de scoaterea jucariei din vitrina cu junk.
Eu trebuie sa recunosc... odata pe luna trebuie sa ma porcesc, ma face fie-mea sa ma simt ca... atare.

pepit
Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Elle, fast-foodul e in cultura lor, asa e, dar sunt locuri...cum sa zic, fara absolut nici un fel de pretentii, la fel si lumea care intra in ele, mai sunt si altele.
Pe aici de ex sunt jdemii de restaurante etnice, tot felul, asiatice, mexicane, braziliene, portugheze, greci, polonezi; si afgan am gasit, n-am mancat gratar mai bun in viata mea (scump la afgani, bravo lor ca au high standards). Am niste prieteni/vecini indieni niste mancaciosi odiosi, ei ne-au dus la un restaurant indian care cica e dupa standarde, acolo merg cand n-am mancare acasa, au si salad bar si gratar. Chinezi sunt ca ciupercile dupa ploaie peste tot personal nu prea ma omor, fain mai e si intr-un loc japonez, practic carne si legume la gratar, ti le prepara in fata ta. Si sushi, bineinteles. O sa le gasesti in timp, ca exista, e mancare pe aici din toate colturile pamantului.
Sa vedem ce efect va avea interdictia jucarelelor, sa speram ca unul pozitiv si vizibil.
Am o prietena care e cercetator in consumer behaviour, imi zicea de un proiectel al lor, concluzia fiind ca aportul caloric e acelasi in mancarea McD si in mancarea altor restaurante fast food percepute pe aici ca "healthy" (Subway de ex, legume proaspete, paine integrala, no fries), chiar putin mai mare la Subway decat la McD. Este important ce mananci, dar e important si cat. Numai si numai vesti rele

Mergi la inceput