LMA Ghiocei de martie-aprilie 2009 !! *201*
Raspunsuri - Pagina 20
ramona7575 spune:
Acum a adormit si Stefan, i-am dat un paracetamol supoz. pt.ca avea 39.1 , nu dadea semne de febra,era vesel, ne-am jucat frumos, avea un pic fruntea fierbinte...
Fetelor, daca copii fac febra in timpul noptii, se trezesc ? Ca eu nu sti, el nu a mai facut febra asa mare pana acum... Sper sa nu ajung pe la spital .
simonapro spune:
Ramona: nu tot timpul se trezesc cand au febra, trebuie sa te mai trezesti si sa-l controlezi la un anumit interval de timp. O seara usoara va doresc!
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
dyana27 spune:
uau ce liniste e pe aici.... cateva pagini toata ziua, ieri la fel...; asa e cand vine vremea frumoasa si ne plimbam la greu; vad ca sunteti multe plecate la distractii... super... eu am suferit ca n-am plecat nicaieri; am plimbat mutzunelu' azi de i-am scos si ultima farama de rabdare si energie; am ajuns acasa, a mancat si a adormit singurel in patut la el; pana acum n-a suportat sa adoarma ziua singurel, dar azi probabil ca era asa obosit ca n-a vazut decat somnicul; poate reusesc sa mai repetam figura si sa adormim singurei si ziua;
in rest, joaca la nisip la greu - aici dovada - , plimbarica la greu (- asta ca sa vedeti cam cum l-am adus azi acasa, rupt de oboseala), cu mancarica are zile si zile, nu e mare mancacios, refuza multe chestii pe care incerc sa i le fac, am tone de mancare pe care ajungem sa le mancam noi- adica eu, ca el nu vrea sa le vada; ce ii place acum este branzica tnuva-cottage, dar are smantana si nu stiu cat as putea sa-i dau; ieri i-am facut cu mamaliguta, azi a vrut iar ca a vazut cutiuta si i-am dat cateva lingurite asa simpla dupa un iaurtel cu cereale... dar tot a luat cateva lingurite bune; budinci nu vrea de nici un fel, omleta .... asa si asa, cum are el chef, dar nu-l pasioneaza prea tare; si in plus are un program destul de ciudat de mancare.... in functie de cele 2 somnicuri care sunt dupa chef la diverse ore; si obligatoriu la somnicurile de zi adormim la titi.... si uite asa isi zapaceste si pofta de mancare; eu nu mai stiu ce sa-i dau dimineatza sa pape, ca refuza fructele de vreo 3 saptamani; si nu mai vrea nici iaurturi de la humana, nici cereale.... intr-un final ajungem la titi si somnic.. eu n-am nimic impotriva, ca doar nu plec nicaieri, sunt la dispozitia lui oricand.... dar chiar nu nimeresc eu ceva sa-i placa??? din cand in cand papa banana si biscuite, tine banana intr-o mana si biscuitele in cealalta... si cam atat.
hai sa-l trimit pe asta, ca daca-l pierd ma spanzur, ca eu atat nu mai scriu iar
Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
UN ANISOOOOOOOOOOOR!!!!
dezMOTZarea
cum am venit pe lume
Monnvas spune:
Helau. Va salut pe seara, sanatate copiilor bolnavi. Noi avem muci + un fund rosu de maimuta ca l-am lasat cu tat-sau si nu s-a prins cand s-a kkt copilul. Dreg ciorba si ma bag langa pui.
Nb si spor la buhuhu.
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
mihaelacg spune:
LA MULTI MULTI ANI NOVUSICA
SA FII SANATOASA, IUBITA, FERICITA ALATURI DE PRINTESA TA SI DE MR. NOKIA
SA AI PARTE NUMAI DE BUCURII, SA AI O VIATA MINUNATA SI SA DEA DOAMNE DOAMNE SA SE ADEVEREASCA VISUL MEU. SA-I FACI ALEXANDREI SI UN FRATIOR.
DISTRACTIE PLACUTA.
din 10 martie 2009, mami fericita de
GHIOCICA CU GHIOCEI
PETRECEREA MARIEI
MOTUL MARIEI
mihaelacg spune:
multa sanatate lui stefan si lui calin sa le scada febra.
merge un si la funducu rosu a lu chiscuta si-l iertam pe tati ca n-a fost pe faza cand s-a kkcit domn` injiner.
GHIOCICA CU GHIOCEI
PETRECEREA MARIEI
MOTUL MARIEI
mihaelacg spune:
l-am vazut pe mutzu cel frumos cum se joaca el in nisip.o dulceata de baiat are mama.
despre floricica lu tati si iubirea vietii mele nu mai zic nimic. gazulica la fel de frumoasa si cocheta ca de obicei.ce fac fetele noastre din tatii lor....vedem noi si cand se mai maresc.
GHIOCICA CU GHIOCEI
PETRECEREA MARIEI
MOTUL MARIEI
mihaelacg spune:
is rupta de oboseala.
am de povestit dar nu mai rezist.
sper sa-mi fac timp poate maine.
dimineata stabilim ora exacta pt intalnirea estica(vb lu` floric)
ne auzim la telefoane fetelor din zona estica
fug si eu , nopte buna buna.
GHIOCICA CU GHIOCEI
PETRECEREA MARIEI
MOTUL MARIEI