LMA Ghiocei de martie-aprilie 2009 !! *201*

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramona7575

Acum a adormit si Stefan, i-am dat un paracetamol supoz. pt.ca avea 39.1 , nu dadea semne de febra,era vesel, ne-am jucat frumos, avea un pic fruntea fierbinte...
Fetelor, daca copii fac febra in timpul noptii, se trezesc ? Ca eu nu sti, el nu a mai facut febra asa mare pana acum... Sper sa nu ajung pe la spital .

ai mei cand au avut febra mare s-au trezit noaptea plangand. asa m-am prins ca ceva nu e in regula.

Mergi la inceput

NOVUS
sa fii sanatoasa, voioasa, si sa-i faci Alexandrei si un fratior.

Mergi la inceput

dyana27 nici ioana nu mananca fructe. rar putina banana. i-am amestecat marul si banana cu iaurt, dar nu are succes. andrei manca fosrte bine fructele amestecate cu iaurt.
cand vad ca nu vrea sa manance fructe ii dau iaurt, sau ceapa verde, sau masline.
astept sa inceapa sezonul fructelor ca atunci va manca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

asta ii place lui Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

am fost si eu la farmacie sa iau diclofenac sa am in casa ...la Navodari nu exista si mai si sustin ca nu-i decat pentru adultim-am enervat de dimineata.Trebuie sa fac un drum in Ct poate acolo farmacistele daca nu au cel putin sunt mai citite

Bazar general pe DC

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

La multi ani, Monica (Novus)! Sa fii fericita alaturi de frumoasa ta familie ( pe care ai putea sa o mai imbogatesti macar cu un membru, ca, la ce minunatii de copii faci, ar fi si pacat altfel!)

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

NOVUSICA
sa ai o viata minunata, inconjurata numai de dragoste si fericire; sa te bucuri de zambarici si sotul minunat pe care-l ai, si sa va iubiti toata viata cu aceeasi pasiune si daruire de acum; si mai asteptam un zambaret care sa ne fure inimile
te pup din tot sufletul, esti o fiinta minunata si deosebita; sa nu uiti niciodata asta

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
UN ANISOOOOOOOOOOOR!!!!
dezMOTZarea
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Intru si eu sa ii spun LA MULTI ANI MONICAI (NOVUS).
Multa sanatate si iubire si tot ce iti doresti sa ti se implineasca.

Noi ne pregatim de plecarea la Iasi. Cred ca o sa ajungem mai tarziu...adica pe seara

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

LA MUUUULTI AAAAAAAAAANI pentru o super-tauroaica, NOVUS, draga noastra "clubber-itza" de scutece, mama de zambarici superb si nevasta deloc disperata.

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicky09 spune:

La multi ani,Novus, sa fii fericita si sa te simti iubita, sanatate si mult noroc sa ai alaturi de familia ta minunata....si, au dreptate fetele, sa nu pierzi reteta de facut minunatii!
si petrecere frumoasa!

Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"
1 an

Mergi la inceput