LMA Ghiocei de martie-aprilie 2009 !! *201*
Raspunsuri - Pagina 19
inapreda spune:
Imi pare rau sa aud ca sinteti bolnaviori; noi nu am probat niciodata metede alternative dar, cica, functioneaza; sa treaca repede febra
Citat: |
citat din mesajul lui mababei Seara buna! Fetelor, babismele de scazut febra: sosetzele cu otet, tamponari cu iod pe talpitze, chiar sunt valabile?? Adica pe verificatelea? Am citit undeva dar nu mai tin minte daca aici sau in alta parte. Calin are 39,1 acum, cred ca maselele-s de vina ca n-are nici un muc si nici vaccin nu am facut. I-am dat nurofen deja dar as incerca si din astea, mai vechiutze. Si-s zombilica rau dupa o saptamana agitata. Ma duc sa-mi pregatesc tzitzi pentru schimbul trei! Daca a incercat cineva alternativele sus mentionate, rog sa-mi impartaseasca metoda de lucru! mihaela, mama de nazdravan Calin Cristian. din 14 martie 2009 |
Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Dodo-pui spune:
La Isabella nu am folosit nici o metoda de scaderea febrei caci nu a fost nevoie.Dar la Bogdan in atatia ani am verificat si algocalminul si sosetele cu otet mi-a fost frica de apa la temperatura camerei...si la el prima febra 39,8 a fost tot la masele prin urmare astept cu mare atentie ivirea lor si la .
Am citit ce scria mamica din Japonia ...la noi functioneaza alt sistem...dr asa indica scaderea febrei cu antitermice...sau si cu antitermice..dar nu stiu care cea mai buna varianta.
sa dea DD ca toti copii sa fie sanatosi,sa nu faca niciunul febra mare sau convulsii( febrile sau nu)!
Bazar general pe DC
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
ramona7575 spune:
Buna fetele !
Stef al meu face febra mai mare, azi dimi 38,7 si se repeta cam la 7 ore ... ii dau nurofen si inca un sirop din usa...daca nu trece febra pana maine sa trec pe Ospamox (nici nu stiu cata doza se da)? Ii curge nasucul si tuseste mai des ca ieri (dar se rupe din gat)
I-am pus sotele cu otet aseara si a dormit bine pana la 6 dimi.apoi a inceput sa se vaite si a adormit iar pana la 10 dimi.
gigelica20 spune:
bebe de Alica
Pentru mami Alice un buchet mare de .
www.helpioana.com/" target="_blank">HELP IOANA
Gigelica,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009
pisigri spune:
Ramona, eu nu i-as da antibiotic fara a cere parerea unui medic. Multa sanatate!
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
m_monique spune:
eu le-am administrat copiilor novocalmin la febra peste 39, si in special noaptea. ca noaptea temperatura creste mai tare.
zilele trecute a facut ioana dupa amiaza 39,6 si i-am dat novocalmic. noaptea pe la 2 s-a trezit din nou cu febra, si i-am dat diclogesic.
din cauza febrei ioana si-a amintit de tzitzi. miercuri refuzase sa suga. in schimb joi si-a adus aminte. astept sa-i treaca mucii, apoi vaccinul de 1 an si poate se hotaraste sa se intarce.
m_monique spune:
citat din mesajul lui ramona7575 Buna fetele ! Stef al meu face febra mai mare, azi dimi 38,7 si se repeta cam la 7 ore ... ii dau nurofen si inca un sirop din usa...daca nu trece febra pana maine sa trec pe Ospamox (nici nu stiu cata doza se da)? Ii curge nasucul si tuseste mai des ca ieri (dar se rupe din gat) I-am pus sotele cu otet aseara si a dormit bine pana la 6 dimi.apoi a inceput sa se vaite si a adormit iar pana la 10 dimi. |
ioanei i s-a recomandat 5ml la 8 ore.
Dodo-pui spune:
citat din mesajul lui m_monique i-am dat diclogesic. |
L-ati cumparat fara reteta??Are in componenta lui diazepam?
Bazar general pe DC
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
m_monique spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Dodo-pui
L-ati cumparat fara reteta??Are in componenta lui diazepam? Bazar general pe DC Blogul Speranta moare ultima Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! |
l-am cumparat fara reteta. e diclofenac pt copii.
asta mi l-a recomandat medicul.
simonapro spune:
Buna, fetele!
Am revenit si noi dupa coclauri, adica iarba verde, am stat cam toata ziua, Lucian s-a comportat tare bine, a papat carnita de pui la gratar, a dormit o ora in carut si in rest alergatura in voie cu copiii.
La subiectul febra, eu lui Sebi ii scadeam febra mare cu impachetari si novocalmin, Lucian a facut febra mai usoara de la dinti si a mers cu Nurofen.
Multa sanatate copilasilor bolnaviori! Si Lucian are cativa mucisori, sa speram ca nu se fac mai multi!
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)