Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (44)
Raspunsuri - Pagina 19
ionela.n spune:
maitreyi, foarte frumosa povestea voastra de dragoste si nasterea fetitei. Sa va traiasca si sa fiti fericiti, alaturi de urmatorul bebe care e pe drum

--------------------------------------------------
Sunt o 
16+
Ingerasul meu
Olivia26 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui maitreyi
f tare asta l-am pus si eu 2 post-uri mai sus ![]() ----- Mami de roza + 18 s ![]() MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE ![]() Slava Tie, Doamne! The colder the winter the warmer the spring |
Si sa ma fi vazut cat mi-a luat sa-l gasesc printre Favotite...de unde sa stiu ca eram gand in gand
17+
si
de David, barbatel iubit - 5 nov. 2008 
Made in the Holy Land
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
maitreyi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Olivia26 Maitreyi, acum am vazut ca ai pus si tu linkul ![]() 17+ si de David, barbatel iubit - 5 nov. 2008 ![]() Made in the Holy Land Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present! |
nu-i nimic
m-a distrat pt ca se vede ca avem primul bebelas nascut cam in aceeasi perioada pe cand toti stiau de ghidul ala 
-----
Mami de
roza +
18 s 
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE

Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
Olivia26 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui madutza_bra azi am un program incarcat, dar diseara promit sa completez lista de pe prima pagina cu noile gravidute si carucioare (daca nu o face altcineva intre timp). Despre surioare si fratiori tb sa va hotarati voi daca vreti sa-i adaugati ![]() multi ![]() ![]() ![]() Povestea nasterii Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008 Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! |
Madutza

17+
si
de David, barbatel iubit - 5 nov. 2008 
Made in the Holy Land
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
chichiutza spune:
Am revenit si eu temporar!
Klarisse trebuie sa recunosc ca si eu sunt de acord cu tine! Stiu ca multe lucruri se vor schimba, dar n-as vrea ca intimitatea noastra sa lipseasca cu desavarsire. Din pacate la noi nu exista camera copilului, dar sper ca in max 1 an sa fie. Patutul deci va sta la noi in camera, dar nu pot sa zic ca ma impac bine cu ideea. Dar n-am incotro!
Felicitari fetelor pentru eco! Gata e egalitate la carucioare?![]()
Cristina
17+
chichiutza spune:
Ce haioase sunt linkurile!
Super!
Zicea cineva de un test chinezesc pentru aflarea sexului? Ce test e asta?![]()
Cristina
17+
kiti2205 spune:
Uite www.reclama ilegala - avertizare.ro/afla-sexul-bebelusului-tau-cu-calendarul-chinezesc-al-sarcinii" target="_blank">aici
Kiti,
16+ si mami de Vlad 15.05.2006
kiti2205 spune:
Mie la bebe2 se potriveste, dar la Vladut se pare ca trebuia sa fie fetita si el nu a stiut ![]()
Kiti,
kiti2205 spune:
Credeam ca dc il pun asa nu il restrictioneaza.
Il copiez cu spatii si fara www, le scoateti voi
utile copii. ro /afla-sexul-bebelusului-tau-cu-calendarul-chinezesc-al-sarcinii
Kiti,

asta l-am pus si eu 2 post-uri mai sus