Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (44)
Raspunsuri - Pagina 18
kiti2205 spune:
Tot eu - Office parca intreba ce metoda am folosit pt a stii cand avem ovulatia? Sau ceva de genul asta. Pai eu, ca sa fiu sigura ca nu ratez momentul, am folosit la maxim fiecare zi a lunii ianuarie si ceva din februarie
. Si a iesit 
Felicitari Clary pentru fetita!!
Bafta celor care merg la eco azi 
..si dc imi mai aduc aminte ceva, mai scriu 

Kiti,
16+ si mami de Vlad 15.05.2006
Klarisse spune:
Kiti si eu am zis ca acum sunt viteaza si de neclintit insa realitatea o sa imi demonstreze ce si cum..Am exemple in jurul meu de familii care au reusit si familii care au 'esuat' in tentativa de instaurare a independentei
..
Klarisse
graviduta 16+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
luy spune:
Mi-am adus aminte ca saptamana trecuta zicea cineva ca a vazut magazinul "Gravidutze si pitici" de la piata Sf.Gheorghe si se intreba daca merita un drum pana acolo.
Va zic ca am fost eu sambata ( daca tot am ajuns la Piata Unirii ). Aveau numai modele si materiale de acum 30 ani, cel putin mie asa mi s-au parut. Iar preturile sa nu va inchipuiti ca erau mici - in jur de 80 ron o bluza 
Si cum citisem tot aici despre magazinele Kiabi, duminica am ajuns si eu in cel din Berceni. Da, acolo gasesti o multime de modele actuale si la preturi decente. Bluze, pantaloni, fuste, blugi, lenjerie... Tot ce vrei... Pana la urma eu nu mi-am luat decat o camasa pt serviciu (deh, buget restrans ), dar mi-am promis ca o sa revin la urmatorul salariu
.
Si pentru copii oferta era bogata.
Merita vizitat !
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 ) si
17+
Klarisse spune:
Inca un exemplu personal vis a vis de dormitul cu parintii. Ai mei m-au tinut cu ei in pat pana pe 6 ani, din comoditate, din dragoste..din diverse motive. Cand am crescut am vorbit cu mama si mi-a povestit ca le-a trebuit ani de zile sa isi recapete relatia, sa se simta confortabil din nou doar ei, unul cu altul in dormitorul lor. Gandindu-ma la experienta aceasta atat de apropiata sufletului meu, sunt si mai indarjita..
..
In fine..om vedea..
Klarisse
graviduta 16+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
kiti2205 spune:
Pai bafta si tarie atunci!
Si eu sunt de acord ca ar fi mai bine in camera lui si noi in a noastra, dar pana in iarna, cand o sa ne mutam nu avem cum. O sa vad atunci daca ne iese.
Kiti,
16+ si mami de Vlad 15.05.2006
maitreyi spune:
fulguta ce mai mergea la mine a fost suc din grapefruit stors dimineata proaspat si baut pe stomacul gol si 5 kiwi mancate seara inainte de culcare. asta inainte sa descopar compotul de prune ![]()
luciana pt cele cu cezariana e obligatorie burtiera aia. in maternitate mi-am luat una super scumpa de la sana numai ca defectul ei era ca se prindea cu scai si eu singura nu puteam sa trag de ea sa o prind asa ca mi-am luat cea mai simpla burtiera, vreo 200 de mii vechi m-a costat, insa era cu capse
si m-a ajutat foarte mult pt ca simteam cum mi se balangane toate organele prin burta si ea mi le mai tinea la loc
deci recomand sa fie cu capse insa e bine sa astepti sa vezi cum vei naste si eventual sa iti cumpere husbandu'. in primele zile ti se da oricum una de la maternitate in caz de ceza si abia apoi treci la a ta.
clary felicitari 
magdy ma bucur ca e bine
sanatate si drum bun spre tara!
da, da. burtiera ca cea purtata de eveline am avut si eu. la mine dupa vreo 3 zile a fost nevoie de o alta mai mica ca deja imi era larguta prima.
fistiq noi am rezervat sala cu vreo luna dupa ce am nascut iar botezul a fost cand baby avea 2 luni. deci cu o luna inainte de party ![]()
uitati www.devintatic.ro/" target="_blank">AICI un link in special pt mamicile la primul bebelus ![]()
-----
Mami de
roza +
18 s 
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE 
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
ionela.n spune:
De partea cu dormitul in camera cu noi, imi fac si eu putin griji. Patutul o sa fie in camera noastra, dar mi-as dori ca bebe sa doarma in patut si nu la noi in pat. Asa vreau eu acum, nu stiu cum va fi.
O sa ne auzim si dupa ce o sa aducem bebeii acasa si vedem atunci ce si cum, nu? ![]()
--------------------------------------------------
Sunt o 
16+
Ingerasul meu
Olivia26 spune:
Special pentru viitorii tatici
17+
si
de David, barbatel iubit - 5 nov. 2008 
Made in the Holy Land
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
maitreyi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Olivia26 Special pentru viitorii tatici ![]() 17+ si de David, barbatel iubit - 5 nov. 2008 ![]() Made in the Holy Land Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present! |
f tare
asta l-am pus si eu 2 post-uri mai sus 
-----
Mami de
roza +
18 s 
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE

Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
Olivia26 spune:
Maitreyi, acum am vazut ca ai pus si tu linkul
17+
si
de David, barbatel iubit - 5 nov. 2008 
Made in the Holy Land
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!