Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (44)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

eveline, merci de pontul cu burtiera.
Am vazut eu ca sunt expuse printre articolele pe tema sarcinii, dar nu intelegeam la ce anume foloseste exact. Credeam ca se foloseste in timpul sarcinii in ultimile luni, cind e burtica foarte mare si are nevoie de suportul unui astfel de articol.

--------------------------------------------------

cu burticuta aproximativ bleu de 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Fistiq, sper sa nu fie probleme, bafta!
Magdy, felicitari!

Lora, mami de Iustina si 22+

Bazar DC - ajutati copiii

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Chiar ca bebe iti poarta noroc.
La sfaturile voastre, am depus si eu actele care atesta sarcina. Asa e cel mai bine si cel mai sigur pentru mine
Multumesc fetelor care m-au sfatuit sa fac asta, desi ziceam ca nu e nevoie ca sunt sefii ok, dar nu se stie niciodata ce va fi.
Better safe than sorry, nu?

Sunt o 16+

Ingerasul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Citat:
citat din mesajul lui office

Ce vroiam eu sa va mai intreb: voi credeti in "copii programati"? adica astazi e ziua fertila, avem activitate, peste 5 zile facem testul si iese pozitiv.La voi cum a fost?Dupa calendar sau pur si simplu cand a fost sa fie?!

cu(22+) si fetita(2 ani)

:), noi am lucrat la asta in fiecare zi din luna si la Aidan si acum si am ramas gravi dupa 1 luna la amandoi copii.Nu suport masuratorile, calculele si sexul programat, cred ca se creaza multa frustrare asa.

Adriana 21+ si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

Mergi la inceput

Merci fetelor pt sustinere, cu ajutorul lui Doamne-Doamne o sa fie bine.

Noi am ramas "insarcinati" fara "munca" suplimentara, doar cea obisnuita. Ba din contra cica ne protejam de sarcina
In 8 ani cu aceleasi metode de protectie n-am ramas insarcinata, dar uite ca mi-a expirat timpul de copilarit, fix de ziua mea. 33 de ani. Oricum mi se pusese gind rau anul asta mai spre toamna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

clary, felicitari pentru printesa !
Pregateste-te pentru coditze, rochitze ( si mai tarziu eventual si fitze )

Cred ca s-a egalat 'scorul' la carucioare

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) si 17+

Mergi la inceput

A, si dupa 5 zile de intirziere a CM, am avut un vis in care mi se spunea ca sunt gravida. A doua zi mi-am luat 2 teste. Eram asa sigura ca nu sunt insarcinata incit am zis ca e expirat testul. Avea inscris termenul de garantie intr-un mod mai ciudat… adica anul si apoi ziua si luna, numai ca eu am interpretat in forma zi/luna/an. Deci, concret termenul era scris asa 2010.20.09 (fara punctele pe care le-am pus eu). Expira deci in sept. 2010. Eu am citit sub forma 20.10.2009.
Asa ca imediat l-am facut si pe al 2-lea si au iesit niste liniute atit de evidente si aproape grena, de rosii ce erau

Mergi la inceput

De atita activitate ce am, mi-a mai zburat gindul la ceva. Si anume la botez. Mamicile cu experienta, cum ati procedat cu rezervarea salii pt petrecerea de dupa ceremonia religioasa?
Sper ca nu e ca la nunti, si sa fie nevoie de vreun an inainte sa gasesti o sala. Eu zic ca un botez nu necesita o incinta prea mare, ma rog in functie de neam, dar sper ca nu trebuie sa-mi mai fac griji si pentru asa ceva acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghiocela13 spune:

LoredanaB, ai un baietel minunat! M-au binedispus pozele cu el. Nu ma mai saturam sa-l privesc. E vesel si dragut, cu ochisori minunati!
E un scump!
Sa-ti traiasca!

Ghiocela 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Gata, am reusit sa citesc tot, ca pe la pagina 4 a mai intervenit o situatie de criza si am fugit iar
Acum sa vedem ce imi mai amintesc...
Klarisse - eu eram mai catolica decat papa inainte sa nasc. Copilul va dormi DOAR in patutul lui, nu cu noi in pat si alea alea. Ei bine, cand ma trezea la 2 ore sa manance si adormeam cu el la san, ma trezeam dupa o ora si ceva si ma gandeam ca dc il mut la el, in jumatate de ora ma trezeste iar... Asa ca de epuizare a dormit si cu noi in pat si la el in pat, cum se nimerea. Si tinand cont ca patul este oricum in dormitorul nostru, nu am avea cum sa "prestam" acolo nici dc ar dormi la el. Pentru "activitati recreative" exista sufrageria, bucataria sau baia. In camara nu avem loc de diverse chestii depozitate, ca era buna si aia
Ma rog, ce voiam sa zic este ca de multe ori planul initial nu are nimic a face cu ce se va intampla in final

Hai ca m-am intins, sa recuperez pentru orele in care nu am postat nimic

Kiti, 16+ si mami de Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput