Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (44)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

Felicitari clary!
Noi nu stim ce purtam in burtica, poate miercuri cand merg la control aflam. Nu am preferinte. Sanatos sa fie!
Am inceput instructajul cu taticul. Il punem sa citeasca despre cresterea copilului, apoi o sa incepem sa ne uitam la desene animate ca sa ne obisnuim, cumparam carti cu povesti si suntem foarte atenti la mamicile pe care le intalnim afara. Fiind la primul bebe, o sa avem multe de invatat.

uta28 este 16+

http://zaleboutique.wordpress.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoredanaB spune:

Ionela te rog sa ma scuzi dar am gresit...in celelalte tari UE neaparat se plateste cu cardul:( scuze inca odata

19 + Eric Joshua
(05.09.2008) ... o minune de la Dumnezeu!

Eric Joshua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

ionela, sa fiu sincera, nu tineam neaparat sa fac TT-ul.
De fapt situatia mea este urmatoarea : dr cu care am nascut-o pe Maria ( si cu care anterior facusem tot felul de investigatii, monitorizari si insemniari ) lucreaza la CF2. Intentionez sa nasc tot cu el, ca a fost totul ok atunci ( si sper ca pana in septembrie se va reglementa si situatia din spitalul respectiv ). Vreau sa-mi urmareasca el sarcina, evident; insa pt ca daca ma duc la el la spital astept ff mult si nu-mi permit sa ma invoiesc de la serviciu, am ales sa merg la una din cele 2 clinici cu care colaboreaza pt echografiile mai importante. Practic, pana acum am fost la el in saptamana 7, cand mi-a confirmat sarcina ( atunci am fost la spital si am asteptat vreo 2 ore si jumatate ) si la echografia morfologica de trim I ( in saptamana 12 ).
Dar... pentru ca am de mai multi ani abonament la Medicover si abonamentul acopera costurile analizelor de sarcina si ale echografiilor uzuale, am ales si de acolo un medic care imi urmareste sarcina in paralel. Astfel, nu am mai platit analizele si am facut si 2 echografii. Tot acolo am facut si DT-ul, care a iesit bine. Dr de la Medicover mi-a spus ca nu are sens sa mai fac si TT-ul in aceste conditii si astfel mi-a dat trimitere direct pt echo morfologica de trim II ( pe care o am programata deja pe 28 mai ).
Revenind acum la dr cu care vreau sa nasc... Astazi trebuia sa merg la el sa facem o echografie si urma sa-i spun ca am facut deja DT-ul si sa-i arat rezultatele. In functie de ele, urma sa decida daca facem si TT-ul.
Dar cum s-a anulat programarea... ramane ca 'sar' oricum peste TT. Si ma voi mai intalni cu el la echo morfologica de trim II pe care mi-am programat-o la clinica respectiva pe 3 iunie. ( Si uite asa o sa fac eu cate 2 echo morfologice / trim ).

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) si 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Loredana, stiam ca e asa , de aia nu am mai zis nimic.
Asta e...Dupa ce iti ajunge perna, te rog sa ne spui cum e si daca esti multumita

--------------------------------------------------
Sunt o 16+

Ingerasul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Citat:
citat din mesajul lui LoredanaB
eveline cand ai timp poti sa postezi un link cu o bustiere ...pe eric l-am nascut prin cezariana si nu suportam sa ma vad in continuare"gravida" pana am scapat de burta.

19 + Eric Joshua

Eric Joshua

Am sa caut ceva sa vad daca gasesc, in tot cazul am mai precizat: era o centura luata de la aia care vand la taraba, elastica....fara de care nu mi-as fi putut sustine greutatea burtii fara durere. Nu m-am putut incinge cu ea in asemenea mod incat sa nu se mai vada burta, a avut un scop strict practic, nicidecum estetic.

17+ si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui eveline

Cat despre burtiera, recunosc ca nu m-as fi descurcat fara ea. Eu am luat multe kg in sarcina, am avut o burta imensa si dupa nastere nu a scazut imediat, a ramas de parca nu s-ar fi intamplat nimic. Muschii burtii si uterul au fost sectionati si drept urmare simteam ca-mi cade burdihanul pe jos...muschii sectionati abia puteau sustine greutatea aia...era foarte dureros. Cand am pus centura, greutatea a fost preluata de ea si am mai putut si eu sa rasuflu, sa ma simt mai omeneste. Nu-s ce am facut cu burtiera aia, dar cu siguranta o sa-mi mai cumpar una. Si nu cine stie ce burtiera sofisticata, ci una din aia de la tarabe cu incuietori dintr-alea mos-baba...alea nu se desprind sigur. Pentru cine va naste prin cezariana va zic eu ca-i o binecuvantare.

17+ si mamica de Bianca

eveline cand ai timp poti sa postezi un link cu o bustiere ...pe eric l-am nascut prin cezariana si nu suportam sa ma vad in continuare"gravida" pana am scapat de burta.

19 + Eric Joshua

Eric Joshua

Am vrut sa scriu burtiera....sunt o zapacita

19 + Eric Joshua

Eric Joshua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Am inteles, Luy. Important e sa fii si tu multumita de dr si atunci e ok

Si eu am facut DT, dr a zis ca a iesit bine dar nu a zis nimic de TT. Stiu de la alte paciente ale dr, ca nu mai recomanda TT daca DT iese bine si te trimite direct la eco morfologica de trim 2.

Sunt o 16+

Ingerasul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Citat:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui eveline

Cat despre burtiera, recunosc ca nu m-as fi descurcat fara ea. Eu am luat multe kg in sarcina, am avut o burta imensa si dupa nastere nu a scazut imediat, a ramas de parca nu s-ar fi intamplat nimic. Muschii burtii si uterul au fost sectionati si drept urmare simteam ca-mi cade burdihanul pe jos...muschii sectionati abia puteau sustine greutatea aia...era foarte dureros. Cand am pus centura, greutatea a fost preluata de ea si am mai putut si eu sa rasuflu, sa ma simt mai omeneste. Nu-s ce am facut cu burtiera aia, dar cu siguranta o sa-mi mai cumpar una. Si nu cine stie ce burtiera sofisticata, ci una din aia de la tarabe cu incuietori dintr-alea mos-baba...alea nu se desprind sigur. Pentru cine va naste prin cezariana va zic eu ca-i o binecuvantare.

17+ si mamica de Bianca

19 + Eric Joshua

Eric Joshua

Am vrut sa scriu burtiera....sunt o zapacita

19 + Eric Joshua

Eric Joshua

Uite exact una ca asta am avut insa luata din piata de la o taraba, undeva la jumate de pret decat asta.
http://www.okazii.ro/catalog/37066934/Burtiera-mamici-dupa-nastere.html

17+ si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Am revenit si eu de la masa. Acum normal ca mi-e somn.
La mine in firma are loc o revolutie. De la mic la mare, au primit cite o hirtiuta prin care sunt informati ca trebuie sa li se scada salariul, intr-o forma sau alta. Au de ales intre concediu fara plata, somaj, scaderea pe cartea de munca a salariului. Singura care nu a primit sunt eu, din motive de burtica nici nu au incercat macar. Bebelica deja ii poarta noroc mamei sale. Acum sper sa mai faca o scamatorie sa nu intram in faliment mai devreme de 2 luni, cel putin. Greu, dar ne vom descurca cumva, stiu ca la o adica am metode sa ma pun la adapost.

cu burticuta aproximativ bleu de 18+

Mergi la inceput

Eveline merci pentru link .
Eu nu inteleg cum unele femei se intorc din spital fara burta.Zici ca nu ele au fost gravide.E cazul a 5 prietene.Pur si simplu fara un strop de burta.

19 + Eric Joshua

Eric Joshua

Mergi la inceput