Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (44)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Clary felicitari! Iti inteleg pe deplin zambetul

17+ si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Clary, felicitari pentru vestile bune

Loredana, m-am uitat din nou si se pare ca oricum nu pot comanda ca nu inteleg nimic in germana

--------------------------------------------------
Sunt o 16+

Ingerasul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Clary, felicitari pt. mica domnisoara!

Lora, mami de Iustina si 22+

Bazar DC - ajutati copiii

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoredanaB spune:

Ce nepoliticoasa sunt...nici nu v-am salutat
Buna dragelor! Va cresc burticile,simtiti bebelusii agitandu-se...nimic mai minunat.
Spun bun venit noilor burtici, sarcini usoare si bebelusi sanatosi.
N-am scris de ceva vreme desi citesc zilnic ce scrieti.Ma bucur pentru vestile pe care le aduceti.
Noi nu avem noutati, abia marti avem echo morfologica.Speram sa venim cu un carucior colorat.Cred ca voi fi putin "scuturata" de doctori dupa ce le voi spune istoricul medical a lui Joshua.Trebuia sa le spun de la prima vizita dar sunt cam aeriana in ultima vreme.
Mai avem o saptamana pana plecam in concediu.Nu mai am rabdare.
Aici 1 Mai e ziua nationala,inca nu avem planuri....poate mergem cu piticul la circ.

19 + Eric Joshua
(05.09.2008) ... o minune de la Dumnezeu!

Eric Joshua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Cat despre burtiera, recunosc ca nu m-as fi descurcat fara ea. Eu am luat multe kg in sarcina, am avut o burta imensa si dupa nastere nu a scazut imediat, a ramas de parca nu s-ar fi intamplat nimic. Muschii burtii si uterul au fost sectionati si drept urmare simteam ca-mi cade burdihanul pe jos...muschii sectionati abia puteau sustine greutatea aia...era foarte dureros. Cand am pus centura, greutatea a fost preluata de ea si am mai putut si eu sa rasuflu, sa ma simt mai omeneste. Nu-s ce am facut cu burtiera aia, dar cu siguranta o sa-mi mai cumpar una. Si nu cine stie ce burtiera sofisticata, ci una din aia de la tarabe cu incuietori dintr-alea mos-baba...alea nu se desprind sigur. Pentru cine va naste prin cezariana va zic eu ca-i o binecuvantare.

17+ si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui clary

buna ziua ,fete!
Acum am venit si noi de la eco morfologica.Totul e bine..e dezvoltata normal pt varsta sarcinii..oficial este fetita si rog fetele care se pricep sa-mi puna caruciorul roz pe prima pagina...sunt asa de bucuroasa..are 390 grame si 19 cm lungime-sper ca pana la nastere sa mai recupereze la lungime
Am asa un zambet tampit pe fata..voi ma intelegeti...cred ca o sa ma tina toata ziua.

cununie civila

21+

Claryfelicitari pentru bebelina.Lasa ca are timp sa recupereze la cm...nu e graba.Sa creasca mare si sanatoasa

19 + Eric Joshua

Eric Joshua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Clary felicitari pentru printesa, sa fiti sanatosi sa va bucurati de ea.
Eu va citesc, dar am asa multa treaba incat interventiile sunt ..rare..Am pe mine o rochita baby doll foarte frumoasa care ma sufoca sub sani, cred ca mi s-a marit cutia toracica si am desfacut-o..noroc ca am sacou pe mine..Nu ma vad purtand-o decat inca vreo 2 saptamani..dupa ..la depozit cu ea..
Va pupicelizez

Klarisse graviduta 16+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ionela.n

Clary, felicitari pentru vestile bune

Loredana, m-am uitat din nou si se pare ca oricum nu pot comanda ca nu inteleg nimic in germana

--------------------------------------------------
Sunt o 16+

Ingerasul meu

Ionela te ajut cu cea mai mare placere sa pui comanda.VOi avea nevoie de datele tale,nume,adresa etc.Eu zic sa te uiti bine pe site ceai avea nevoie si cand te hotarasti ce vrei imi spui ca e mai rentabil cand comanzi mai multe produse.Au lenjerie de pat pt bebe,sticlute (avent are set in promotie la20 euro) suzete,jucarii,carucioare etc si foarte multe sunt aproape la jumatate de pret.
Eu cand mi-am pus comanda m-am grabit si am uitat cateva lucruri acuma mi ciuda.
uite aici am selectat sa iti arate doar lucrurile care sunt in reducere pt bebelusi
http://www.mytoys.de/0-bis-1-Jahr/KID/de-mt.sl.sl03.01/
hainutele nu prea se merita sunt cam scumpe

19 + Eric Joshua

Eric Joshua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdyi2001 spune:

Buna fetele!

Haideti ca scriu si eu repede si apoi recuperez ce ati sris voi.

Ieri am fost la doctor la Liege pt controlul rinichilor si a fost cat se poate de multumit de cum s-au comportat pana acu rinichii mei(tinand cont de faptul ca functioneaza doar 60%); mi-a recomandat repaus cat mai mult si mi-a spus sa ma duc peste doua luni din nou; daca vor fi probl, acestea vor aparea in trim 3 de sarcina. Doamne ajuta! Sa speram ca nu or sa fie...

Azi dimineata am fos la gine, la eco si totul este bine. Bb este miscaret, masoara 11cm si cantareste 150gr. Se dezvolta bine si nu-i lipseste nimic. Asadar pot veni in romania!!!.

Ma duc sa vad ce ati mai scris.

Magdy, de Gabriel (05.03.2009) si Theodora ingeras.
Acum 16+ cu

Cei trei Palmieri

Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui eveline

Cat despre burtiera, recunosc ca nu m-as fi descurcat fara ea. Eu am luat multe kg in sarcina, am avut o burta imensa si dupa nastere nu a scazut imediat, a ramas de parca nu s-ar fi intamplat nimic. Muschii burtii si uterul au fost sectionati si drept urmare simteam ca-mi cade burdihanul pe jos...muschii sectionati abia puteau sustine greutatea aia...era foarte dureros. Cand am pus centura, greutatea a fost preluata de ea si am mai putut si eu sa rasuflu, sa ma simt mai omeneste. Nu-s ce am facut cu burtiera aia, dar cu siguranta o sa-mi mai cumpar una. Si nu cine stie ce burtiera sofisticata, ci una din aia de la tarabe cu incuietori dintr-alea mos-baba...alea nu se desprind sigur. Pentru cine va naste prin cezariana va zic eu ca-i o binecuvantare.

17+ si mamica de Bianca

eveline cand ai timp poti sa postezi un link cu o bustiere ...pe eric l-am nascut prin cezariana si nu suportam sa ma vad in continuare"gravida" pana am scapat de burta.

19 + Eric Joshua

Eric Joshua

Mergi la inceput