Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (44)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luy spune:

LilianaR, lucianna, sa veniti de la dr cu vesti bune si un zambet maaare pe fata. Doar o sa va vedeti minunile din burtica...

Eu am primit ieri telefon de la clinica si mi s-a comunicat ca dr respectiv are nu stiu ce situatie neprevazuta si a anulat toate programarile de azi . Mi s-a oferit o reprogramare pt 20 mai. Insa atunci ar fi prea tarziu sa mai fac triplul test, asa ca am renuntat.
Ramane ca urmatoarea intalnire cu bebe va fi pe 28 mai, cand am programata echo morfologica de trim II la Medicover.
Oooof, ce mult mai este pana atunci ...

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) si 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Acum am reusit sa intru si eu, ca de dimineata sar din o prezentare in alta. Fug sa citesc ce ati scris pana acum, ca vad ca ati avut spor, nu gluma

Kiti, 16+ si mami de Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Luy, ce aiurea , nu se poate sa mergi la altcineva pana atunci, dar mai repede, nu pe 20?

Buna Kiti

--------------------------------------------------
Sunt o 16+

Ingerasul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucianna_83

Si-a luat cineva burtiera pt burtica? Sau mamicile care au nascut deja ati folosit vreo centura imediat dupa?

14+ si mamica de baietel nazdravan, Raul 22.08.2008

Poze Raul

Eu imi cumparasem la prima sarcina, dar n-am folosit-o niciodata si nici n-am ramas cu burta dupa nastere. N-o mai am, oricum, nu stiu ce-am facut cu ea. Bine, ca primele 2-3 sapt. dupa nastere tot am avut burta, nu scade deodata...cand m-am uitat prima data in oglinda m-am speriat, am crezut c-a mai uitat vreun bebe dr. inauntru...

Maricicutz, felicitari!

Nici eu n-am facut DT, TT sau alte analize decat cele uzuale, o data pana acum. Dr. mi-a zis ca trebuie sa mai fac in saptamana 30, ca au iesit f. bune si nu e cazul pt. altele.

Lora, mami de Iustina si 22+

Bazar DC - ajutati copiii

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoredanaB spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionela.n

Loredana, pretul pt perna e foarte de bun simt , pacat ca nu am card ca sa fac cumparaturi in afara tarii

of of mai mai...

--------------------------------------------------
Sunt o 16+

Ingerasul meu

nu ai nevoie de card....plata o faci dupace itit ajunge coletul pe baza de factura fiscala

19 + Eric Joshua
(05.09.2008) ... o minune de la Dumnezeu!

Eric Joshua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianna_83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui luy

LilianaR, lucianna, sa veniti de la dr cu vesti bune si un zambet maaare pe fata. Doar o sa va vedeti minunile din burtica...

Eu am primit ieri telefon de la clinica si mi s-a comunicat ca dr respectiv are nu stiu ce situatie neprevazuta si a anulat toate programarile de azi . Mi s-a oferit o reprogramare pt 20 mai. Insa atunci ar fi prea tarziu sa mai fac triplul test, asa ca am renuntat.
Ramane ca urmatoarea intalnire cu bebe va fi pe 28 mai, cand am programata echo morfologica de trim II la Medicover.
Oooof, ce mult mai este pana atunci ...

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) si 17+

Multumesc, abia astept, numar orele pana la 7

Cred ca dupa 22 sapt cand bebe va fi cam in tot spatiu disponibil, si o sa-l simtim si in somn, o sa ne treaca sa-l mai vedem super des, o data pe luna, controlul normal si e suficient.

Poze Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabu_dk spune:

Citat:
citat din mesajul lui fulguta28

Multumesc mult pt. sfaturi!
Trebuie sa mearga unul dintre ele. Sabu, lapte cu struguri... yummmyyyy... sigur o sa aiba efecte!

uta28 este 16+

http://zaleboutique.wordpress.com

Deci, pe bune... Works like a charm. Si nici macar nu dau in diaree, cum as fi facut de obicei... Ci este pur si simplu normal

Sabina 19+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui LoraG76

Citat:
citat din mesajul lui lucianna_83

Si-a luat cineva burtiera pt burtica? Sau mamicile care au nascut deja ati folosit vreo centura imediat dupa?

Poze Raul

Eu imi cumparasem la prima sarcina, dar n-am folosit-o niciodata si nici n-am ramas cu burta dupa nastere. N-o mai am, oricum, nu stiu ce-am facut cu ea. Bine, ca primele 2-3 sapt. dupa nastere tot am avut burta, nu scade deodata...cand m-am uitat prima data in oglinda m-am speriat, am crezut c-a mai uitat vreun bebe dr. inauntru...

Maricicutz, felicitari!

Nici eu n-am facut DT, TT sau alte analize decat cele uzuale, o data pana acum. Dr. mi-a zis ca trebuie sa mai fac in saptamana 30, ca au iesit f. bune si nu e cazul pt. altele.

Lora, mami de Iustina si 22+

Bazar DC - ajutati copiii

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Eu am avut una de la farmacie ieftina si proasta care nu mi-a convenit deloc ca ma durea unde se prindea ariciul....dar spre norocul meu am slabit repede si burtica si-a revenit frumos. Numai ca acum fiind a 2a intindere am niste indoieli si as vrea ceva dar de calitate.

Poze Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clary spune:

buna ziua ,fete!
Acum am venit si noi de la eco morfologica.Totul e bine..e dezvoltata normal pt varsta sarcinii..oficial este fetita si rog fetele care se pricep sa-mi puna caruciorul roz pe prima pagina...sunt asa de bucuroasa..are 390 grame si 19 cm lungime-sper ca pana la nastere sa mai recupereze la lungime
Am asa un zambet tampit pe fata..voi ma intelegeti...cred ca o sa ma tina toata ziua.

cununie civila

21+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui clary

buna ziua ,fete!
Acum am venit si noi de la eco morfologica.Totul e bine..e dezvoltata normal pt varsta sarcinii..oficial este fetita si rog fetele care se pricep sa-mi puna caruciorul roz pe prima pagina...sunt asa de bucuroasa..are 390 grame si 19 cm lungime-sper ca pana la nastere sa mai recupereze la lungime
Am asa un zambet tampit pe fata..voi ma intelegeti...cred ca o sa ma tina toata ziua.

cununie civila

21+

felicitari!

Poze Raul

Mergi la inceput