Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (44)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns office spune:

Citat:
citat din mesajul lui clary

buna ziua ,fete!
Acum am venit si noi de la eco morfologica.Totul e bine..e dezvoltata normal pt varsta sarcinii..oficial este fetita si rog fetele care se pricep sa-mi puna caruciorul roz pe prima pagina...sunt asa de bucuroasa..are 390 grame si 19 cm lungime-sper ca pana la nastere sa mai recupereze la lungime
Am asa un zambet tampit pe fata..voi ma intelegeti...cred ca o sa ma tina toata ziua.

cununie civila

21+

Felicitari pentru fetita!si zambet!

cu(22+) si fetita(2 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_flo spune:

vin si eu cu vesti de la eco...bebelina are 469g+/-68g
concluzia este ca parametrii grafici de dezvoltare se incadreaza in limite normale...dar, ma nelinisteste totusi ceva, am cautat pe net si nu prea inteleg "Focar hiperecogen la nivelul valvei mitrale"...o sa merg la doctorul meu abia pe 24 mai
in rest sunt bine. sunt incantata ca am pe dvd toate filmuletele de astazi de la eco
si ca sa ma pregatesc bine pentru venirea pe lume a bebelinei am cumparat astazi cateva carti de povesti

21+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andre_flo

concluzia este ca parametrii grafici de dezvoltare se incadreaza in limite normale...dar, ma nelinisteste totusi ceva, am cautat pe net si nu prea inteleg "Focar hiperecogen la nivelul valvei mitrale"...o sa merg la doctorul meu abia pe 24 mai
in rest sunt bine. sunt incantata ca am pe dvd toate filmuletele de astazi de la eco
si ca sa ma pregatesc bine pentru venirea pe lume a bebelinei am cumparat astazi cateva carti de povesti

21+

Felicitari!sper sa nu fie ceva ingrijorator!

cu(22+) si fetita(2 ani)

Mergi la inceput

Fetelor abia astept sa se contureze mai bine prima pagina acum ca sunt carucioare noi!In curand toate vom avea cate un carucior acolo! Semn ca ne-am facut mari!

cu(22+) si fetita(2 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_flo spune:

Citat:
citat din mesajul lui office

Citat:
citat din mesajul lui andre_flo

21+

Felicitari!sper sa nu fie ceva ingrijorator!

cu(22+) si fetita(2 ani)

multumesc.
presupun ca daca era ceva grav imi recomanda sa ma intalnesc de urgenta cu medicul meu...oricum o copie de la masuratori raman la clinica...probabil pentru medicul meu

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dri spune:

Buna la toata lumea!

Sunt si eu viitoare mamica de octombrie 2010!

O sarcina usoara tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaElenaM spune:

LoredanaB mercic pentru link chiar am sa rog pe cineva din Germania sa imi cumpere una..sau poate 2 si pentru ionela e pretzul foarte bun daca mai gasesc ceva pe acolo merita sa imi cumpere si sa trimita cu atlassib coletarie..pacat ca eu credeam ca se gasesc si in RO de toate...Eu am facut comanda pe un site cu cardul meu si e nasoala traba in sensul ca banii pe card raman blocati 30 de zile banca noastra spune ca sunt la dispozitia vanzatorului...insa vanzatorul nu ii vede este vb de sistem la noi se lucreaza altfel oricum e nasol...nu sfatuiesc pe nimeni sa faca plata cu cardul mai ales daca acesta este de la o banca romaneasca....
Pupici la mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Dri bine ai venit!
Iti doresc sarcina usoara.Va trebui sa scrii cat mai repede cateva mesaje sa scapi de moderare,sa te vedem in timp real.Poti sa iti lasi si datele:UM,DPN si DN.

http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

http://s47.photobucket.com/albums/f153/mari_paun/?action=view¤t=100_7438.jpg eu , scapata de emotii

http://s47.photobucket.com/albums/f153/mari_paun/?action=view¤t=100_7402.jpg se vede si Ema , e tinuta de mana de mamaia

http://s47.photobucket.com/albums/f153/mari_paun/?action=view¤t=100_7392.jpg plini de emotii, Marius abia mai respira

am aceste poze de la colega de brou, desi pe langa mine erau numai oameni cu cam foto, zici ca erau paparazzi...inca nu am decat cateva poze... dar dragute

BAZAR GENERAL PE DC

ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea!
BLOG

Mari 15+ si mami de Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Mari felicitari,foarte frumoase pozele.

http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png

Mergi la inceput