""Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *139*""
Raspunsuri - Pagina 8
MangaGirl spune:
monikule te pup si eu pe tine. sa stii ca la dinti si noi suntem la fel. ii curg balele si roade tot de pe la 5 luni juamte. maine, poimaine face 7 si tot nimik. asteptam, asteptam.
mada si pe tine pe pup cu drag. ma bucur ca Alin sta cu Iri si te ajuta. asa si trebuie sa fie.
iuliko nu te-am mai vazut de o mie de ani si tare mi-e dor de tine.
am plecat la shopping.xx
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009
www.bebestepz.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
NelaM spune:
Monica, te imbratisez! Ce ma bucur sa te citesc, sa stii ca m-am gandit la tine zilele astea, nu stiu de ce.
Il pupa mama pe Dragoselu'!
Sa stii ca, cu toate ca suntem mai mici, nici la noi nu sunt urme de dintisori. Eu nici nu mai zic de dinti, ca imi este rusine. De pe la 4 luni, de fiecare data cand Ana era maraita ii ziceam lui Sorin de dintisori... Nici noi nu busim, nu ne ridicam, nu stam nesprijinite in fundulet. Eu insa, iti mai ziceam eu odata, nu ma stresez in legatura cu performantele fizice ale Anei. Chiar sunt convinsa ca fiecare copilas are ritmul sau de dezvoltare.
Ma bucur din inima ca este sanatoasa, atat il rog pe Dumnezeu, sa mi-o tina asa. Vom intra si noi in randul lumii, n-am griji, si cu busitul, si cu statul in fund, si cu mersul in picioare, toate la vremea lor.
Tu cum faci ciorba de loboda? Eu sincera sa fiu nici nu stiu cum arata loboda, nu ca as fi vreo referinta in de astea, culinare...dar o sa ma uit si eu de ceva frunze pe la noi sa vad ce si cum. Ii dai la Dragoselul asa, ca un piure, sau supica simpla? Ii mai pui ceva in ea?
Selen, LA MULTE LUNITE lui Ebruska! Este o frumoasa. De fiecare data o admir in pozele ce le postezi, este superba! Un copil foarte foarte expresiv.
Fram, mami, si mie imi este dor de timpurile demult apuse, sa stii. Ieri chiar am simtit o nostalgie, tot asa, ca si tine.
Pozici cu Natalix ai mai facut? Cum mai sunteti cu dermatita? Ma gandesc ca mult mai bine. Pana la urma i-ai dat mar golden sau de care? Te pup.
Luto, draga mea, crestinare frumoasa lui David! Sunt absolut convinsa ca o sa fie tare emotionant momentul si ca o sa il savurezi la maxim!
Elle, te pup!
Alex, felicitari pentru dintisorul Zeinei! La mai multi si nedurerosi! Si sa ii revina apetitul cat mai curand de-acuma, c-a scapat de o grija!
Anuska babuska doarme. Draga de ea, e bulversata cu diferenta asta de fus orar.
Eu sunt calare pe net, nu am vazut netul o saptamana, iar eu sunt dependenta de el, vorba lui Fram, eu si copilul mi-l cresc de pe net...
Nela si Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...
monica_dicut spune:
NEla, eu ii dau lui Zgatix bucatele deja. NU am pasat nimic la ciorba. AM ras morcovel pe razatoarea cea mai mica, ceapa marunt marunt tocata si loboda la fel. Le-am firt cu putin ulei, am pus bors si leustean si gata. Vad ca nu se inneaca, ba chiar mesteca dragul de el cu gingiutele. E tare haios. De vreo saptamana ii dau totul pasat la furculita sau tocat la cutit de mana si nu s-a innecat nici macar o data. Loboda arata asa in forma asului de cupa (inima neagra)atat ca este rosiatic-rozulie-grena (nu prea pot defini culoarea) sau verde. E frageda tare. Sincer nu cred ca este in Asia, nu stiu ce sa-ti zic.
CU dintii si noi ca tine , de fiecare data cand maraie putin, e de la dinti. Mama mea chiar mi-a zis intr-o zi sa o mai las cu dintii ca daca era de la dinti ieseau de mult . Asa ca nu mai zic nici eu nimic si cand or iesi or iesi. DAr sti ca se zice ca e bine sa iasa mai tarziu El saracul tot baleste si isi mananca pumnii de pe la 3 luni. Vai de lui...
Maria, spor la shopping, sa petreci frumos azi
Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
alex25 spune:
Ahaa, acum am inteles si eu cum faceti voi ciorbita ca mi-era si rusine sa intreb...v-am zis doar ca sunt habrnista rau la bucatarie...o sa incerc si eu cu bors si leustean, sa vedem ce zice mandra.
Monica sar'mana, sigur vom ajunge in IOR, insa trebuie sa vad la ce program de masa se stabileste mandra, azi va fi prima zi cu 4 mese...si dupa ce ma prind ce si cum, sigur vin. Chiar, voi cate mese mai aveti, cand si cum?
Nela nici nu stii cat de mult ma bucur sa te vad din nou asa activa pe aici.
Lali spor la treaba.
Manga spor la cumparaturi si distractie placuta astazi.
Elle nu stiu ce sa iti zic de masina de paine, dar daca zice Biaz, atunci trebuie sa fie buna aia.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
NelaM spune:
Alex, te-am vazut necajita zilele trecute si tare mi-a parut rau. Sincer, nu credeam ca pot empatiza atat de mult cand vine vorba de vreo mamicuta care sufera, dintr-un motiv sau altul. Si cu ocazia asta mi-am adus aminte si de Ioana, pe care o imbratisez cu drag si sper din tot sufletul ca azi este mai bine!
Sincer, eu am experimentat pe proprie piele cat de subtire poate fi linia aceasta care ne tine sanatoase la cap, ca si mamici. Este atat de usor sa treci de partea cealalta... Asa ca eu zic sa intri mai des, forumul poate fi si o terapie. Pe mine ma relaxeaza, dispozitie de net sa am si mandruta linistita!
Monica, tiii, ce baiet mare ai de-acuma! Ce frumos, nu mai pasezi... Eu in ritmul asta la care suntem cu diversificarea, poate undeva, pe la un an, sa incerc si eu sa ii dau bucatele mai mari Anei. Ei, dar poate ma surprinde si imi cere cartofiorii mai mari, vorba Fragutei.
Intre timp eu sortez si pozici. Am pus deja cateva pe net, daca vreti sa ne vedeti, sunt la semnatura.
Moaria, distractie placuta azi!
Ce ti-a facut cadou coautorul, ia zi-mi?
alex25 spune:
Nela sar'mana de gandurile bune....exact cum spui si tu, s-au creat aici niste relatii foarte speciale, mi se pare incredibil, avand in vedere ca multe dintre noi nu ne cunoastem in realitate si poate nu o vom face niciodata.
Am vazut pozicile, iar Anuta este minunata, atat de finutza si de draguta.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
monica_dicut spune:
Alex, mai nou noi avem zile cu 4 mese si zil cu 5. E in functie de ora la care se trezeste dimineata. Mai nou am scos fructele de la ora 10-11 si papam direct pranzul in jur de 12-13 cu 2 feluri ciorba si fel doi (spanac cu ou, cartof cu carnita, orez cu legume si carne, ficatel cu cartof si dovlcel, a papat la mama mea chiar sarmalute in foi de vita din piept de pui si orez, totul fiert si cu iaurt si se bateau turcii la gura lui, nu i-am dat decat jumatate) Pentru noi a fost yak rau mancare de dovlecel si cartof la cuptor cu smantanica. Lu mami i-a placut teribil el saracul se stramba si isi facea sila asa ca nu am insistat. NU credeam ca este ceva care sa nu-i placa. A fost bun in schimb cartoful copt in coaja cu ficatel si unt.
APoi mai mancam in jur de 2-3 in zilele cu 5 mese iaurt cu banana si in jur de 5-6 ceva fructe cu biscuite iar in zilele cu 4 mese in jur de 3-5 tot asa, una din cele de sus. Mai nou am papat si gris cu lapte care a fost yammi rau. Si seara in jur de 8-9 lapte 240 aproximativ. Mai nou ne si culcam in jur de 10 dar imi convine ca e vara si stam mai mult pe afara.
De dormit si noi tot asa in timpul zilei vreo 2 reprize de cate 30 min maxim sau vreo 3 de 15-20 de minute cat sa recapete energia sa incarce duracellu
Sfatul meu, daca ceva nu ii place si se stramba sa nu insisti Incerci cu altceva sau ii dai mai tarziu cand cere ea. Daca te stresezi tu cu papa ea mai rau va face. Daca insisti isi va crea aversiune fata de mancare si o dai in altele.
Hai ca azi iar am avut o zi plina de tastarnita
Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
NelaM spune:
Sper sa mai doarma Ana si la noapte, la cat a prestat azi!
Biaz, ma bucur sa te citesc si pe tine. Ce-ti mai fac puiutii?
Of, cu serviciul, e tare rau ca ti s-au marit sarcinile!
In ceea ce ma priveste, nu stiu cum o sa o scot la capat din iunie, cand planific sa incerc sa lucrez de acasa. Vom vedea. Vine mama la mine la sfarsit de mai, sa ma ajute cu Ana. Sper sa mearga.
Of, incerc sa imi aduc aminte ce am mai citit din capitolul trecut.
Doamna Hepilica, va rog sa dati un semn de viata, sa va stiu si pe dumneavoastra in regula, sa imi iau o grija.
Ce face dulceata Maia? Ce mai mananca?
Sa stii ca eu te urmaresc cu mare atentie sa vad cum ii introduci Maiei alimentele. Deciziile tare sunt tare bine documentate, te admir mult pentru asta.
Eu sunt genul care se documenteaza o tona si actioneaza intr-un impuls de moment! Prost, tare prost soi sunt... stiu.
Asa, si am inteles ca Santorini se uita sa isi ia casa noua? Frumos, frumos. Lali, zi-i ca mi-e dor de ei, daca va mai vedeti.
Iulia, mami de Raducu, cum sunteti singurei? Mai e tati in Canada? All ok?
alex25 spune:
Monica sar'mana de exemplificare si de sfaturi...din pacate nu am cum sa nu ii dau cand se stramba pentru ca se stramba la ORICE, si crede-ma ca nu exagerez....dupa 5 lingurite nu mai vrea, indiferent ce e acolo, am testat sute de variante...asa face si la lapte, dupa o anumita cantitate (de la 50 la 150) nu mai vrea sa deschida gura...si am incercat cu multe tipuri de lapte, cu cereale sau fara, cald sau rece...etc...deci nu tine...trebuie sa ii dau sa manance, nu am ce face....asa cum zicea si Elle nu am parte de copil mancacios si trebuie sa ma impac si cu asta, se poate sa fie asa mult timp de acum incolo...de aia am si lasat-o sa aiba cate mese vrea ea, in functie de trezirea de dimineata, la fel cum spui si tu...chiar sunt curioasa astazi daca ii e foame si papa mai bine avand in vedere ca distanta dintre mese e mai mare...sper si eu, na, ce sa fac. Cat despre somn, a mea doarme bine, spre ex acum doarme de la 11 si nu s-a trezit inca. Cand suntem fara sau in vizite nici ea nu doarme mai mult de 30-40 minute, insa aca e alta treaba. Deci iaurtul as putea sa il dau la masa de legume, sau chiar la fructe, in combinatie cu branzica...eu tot incerc sa ii introduc lactate ca sa suplinesc lipsa de lapte.
Hai ca m-am intis ca o placinta.
NelaM spune:
Hai ca azi sunt in forma de zile mari, tre' sa recunoasteti... imediat termin capitolul. Daca mai e muson si zilele urmatoare, cum se anunta, nu mai prindeti rand de mine sa postati ceva...eu pe ploaie nu ies afara din casa, am zis, am zis!! (Fram )