""Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *139*""

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui NelaM

Hai ca azi sunt in forma de zile mari, tre' sa recunoasteti... imediat termin capitolul. Daca mai e muson si zilele urmatoare, cum se anunta, nu mai prindeti rand de mine sa postati ceva...eu pe ploaie nu ies afara din casa, am zis, am zis!! (Fram )

Nela si Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...

Hihihi, las' ca tin eu aproape ca si mandra mea doarme de rupe ziua si am timp...si nici eu nu ies pe ploaie sau vant!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia0807 spune:

Buna ziua!
La multi ani sarbatoritilor de astazi!
Nela bine ati revenit acasa si bineninteles pe forum.Noi nu putem fi prea activi din motivele amintite de tine: tati plecat in Canada si noi singurei cuci!Pupam si revenim.

Raducu si mamica lui Iulia-29.09.2009
Bebe voios de mami Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

ce zi frumoasa ca au intrat atatea fete dragi sa ne spuna despre ele si bebici lor
NELA ce ma\ bucur ca ai scris si ca sunteti bine,ma bucur ca Anuta a luat in greutate asa de bine,imediat intru si la pozici
MONICA ma bucur ca si ti ne-ai dat vesti chiar ma gandeam sa te abordez pe mess sa vad ce mai faceti.Imi pare bine ca Dragoselul papa iar cu dintoci stai linistita sunt copii care le-au dat si la 1 an si 2 luni primul dinte iar cu mersul al tau o sa o ia direct in picioare.Sa sti ca nici Iri nu merge de-a busilea dar pot spune ca alearga in prmergator
MARY ce papapcios ai tu acolo,sper sa treaca si maraiala de la dintisori,ce imi place de tine ca stai atat afara cu copii
ALEX multumim de cafeluta si ma bucur ca te-ai hotarat sa ramai cu noi aici.In ceea ce priveste trezirea pentru papa eu zic ca ai facut foarte bine ca nu o mai trezesti,o sa vezi ca acum va manca mai cu pofta tot ce ii dai.Eu iaurtul il bag seara ori la 7 ori la 10 depinde de cum doarme dupa-masa si cat de infometat se trezeste
ELLE imi pare rau ca si tu ai avut o noapte agitata,presupun ca tot dintisori sunt de vina,sper sa treaca.In privinta masinii de facut paine nu te pot ajuta
ANAMARIA multa sanatate beicului,ma bucur ca ati scapat de temperatura si sper sa scapati si de rosu in gat
MANGA sa ai o zi frumoasa si asteptam poze cu tine aranjata si rachitoare
Si mie imi e dor de Iulika,abia astept poze cu intalnirea ei cu Techila
Sa va spun ca m-am trezit la 11:50?pai da ca m-am culcat la 1,o trezire la 5:30 de papa,leganat la 6:40 ca pana atunci s-a jucat in patut singur,trezit la 8 ca a venit un idiot de la apa-canal sa trag masina si de atunci am dormit intr-una cu piticu langa mine care se trezeste intotdeauna inaintea mea si care si-a gasit o metoda tare "buna" sa ma trezeasca:ma trage de par,dar cu putere nu asa usor,mie tare drag de el dar ma si doare ca mereu ramane cu par in mana.In rest el e un cuminte,se joaca singur in patut pana se plictiseste,se plimba cu premergatorul ca pe bulevard,trage tot ce prinde,ma cert cu el pe tastatura si pe mouse,imi trage de laptop sa-l dea jos hmm d-astea de copil nazdravan
Vad ca incepe sa dea soarele afara,ma duc sa-i fac fructe si apoi iesim afara
Va si sa aveti o zi frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Si al meu doarme de pe la 10 si ceva . VAd ca si copii nostri sunt frati. Se trezeste dimineata intre 7 si 8 si in jur de 9-10 mai baga un somn lung in jur de 2 ore 2 ore jumate. O fi bine n-o fi bine, nu stiu. Eu am zis ca vreau sa-i schimb programul asta. Nu de alta dar vine vara si vom putea iesi afara doar dimineata si seara si daca el doarme pana la 12-1, ce ma fac? Asa se va trezi la 7-8, va papa si in jur de 9 s aiesim afara si sa stam pana la 11-12, intram, papam si somn de dupa amiaza mai lung (sper eu dar daca seamana cu mine care nu dormeam neam la pranz e jale) Si apoi iar papa si afara dupa ora 5. Zic bine oare??

NEla, sa sti ca si eu la fel ca tine. Documentat o gramada, salvat si citit tot ce e posibil despre diversificare si pana la urma actionat la impuls: hai sa-i bag si asta, hai sa-i dau si asta sa vedem daca ii place (acum nu i-am dat sare si zahar, albus, dulciuri sau mai stiu eu ce, ma refer la legume, fructe, cereale, carne). Momentan vad ca am ales bine si ii merge bine, nu mi-a facut nicio alergie. Ba mmint, la avocado. Acum vreau sa incerc si cu peste. I-am dat intr-o seara pastrav la gratar ca mancam noi, asa cateva bucati mici si s-a aratat interesat. Din ce am citit eu ar fi bun peste alb si de preferinta oceanic

In alta ordine de idei nu sti uincotro sa o apuc astazi cu el. Mi-e tare urat sa merg singura in parc . Alex, te bagi la un tineretului? Ca m-as risca.

Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Monicaaaaaaaaaaaaaa daca vii in Tineretului azi te voi iubi pe veci! Hai ca te intru pe mess.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Buuun, eu cu Alex am stabilit sa ne vedem astazi la ora 2 in fata la Polivalenta. Se mai baga cineva la intalneala???

DEsi cred ca doar noi haladuim inca pe aici, restul lumii e deja pe afara

Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Salutare dragelor!

Ce ma bucur ca a revnit Nela. Te imbratisez cu drag si tare ma bucur pt Ana. Ati tras ceva, dar bine ca a trecut si acum sunteti ok.

Fragutza – bine ca Natalia e bine. Cred ca te-ai speriat…. Pup micuta mea draga .

O salut si pe iulia08. M-am gandit la tine. Ma bucur ca ai reusit sa intri. Sper ca sunteti ok. Cand se intoarce tati din Canada?

Mai, eu sunt intr-un mare butoi de depresie. Simt ca nu mai pot, ca-mi fuge pamantul de sub picioare, iar perspectivele sa se intample si lucruri mai bune sunt apropiate de zero. Rutina asta ma omoara, faptul ca fac zilnic acelasi lucru si n-am niciun ajutor ma dispera. Am ajuns sa ma surprind zicand..”aoleo, e si maine o zi”. Groaznic. Cand ma uit in oglinda nu ma mai vad, m-am abandonat de tot, nu-mi vine sa cred. Si culmea, nici chef sa fac ceva pentru mine nu am. Cred ca se numeste DEPRESIE. Am incercat, ce credeti, sa ma vopsesc, sa schimb ceva, sa fac ceva si pentru mine. Aveam acasa un flacon de vopsea, injumatatit, prima jumatate am folosit-o cand am nascut cred. Era in termenul de valabilitate, totusi. Am zis, hai sa-mi ridic putin moralul. De unde? Am stat cu ea in cap 1 ora aproape si dupa ce m-am spalat, am constatat ca nu “m-a colorat” deloc. Nu a prins, dracu s-o ia de vopsea, nu stiu ce-a avut. Mai rau m-a daramat. Sunt 100% dedicata Maiei, dar totusi simt nevoia sa fac si pentru mine ceva. Nu mai merg la coafor, la manechiura, la , la, la….oriunde…eu nu mai merg. Azi dimineata la 7 m-am suit in masina si am zis ca plec oriunde…. Am ajuns cu 100 km/ora pana in clinceni…si m-am intors. Unde dracu sa ma duc? Stau singura cuc in campul asta, vorbesc doar cu nenea asta care mai vine si face chestii prin curtea noastra. Seara abia astept sa vina sot de la serviciu ca sa mai vorbesc si eu vorbe cu un om normal la cap. Din nefericire sot vine foarte tarziu de la serviciu, noroc ca-mi mai trimite mesaje in care-mi aminteste ca ma iubeste. Si culmea, cand mai evadez in w/e, nu stiu cum sa ma intorc mai repede la Maia, cu toate ca o stiu in siguranta. Mi-e dor de serviciu, de adrenalina, de haine cu care sa ies pe strada, de fardat, de sofat, de facut cumparaturi, de intrat in magazine, de mers la restaurant, de mers la un film, de facut ceva….., de schimbat lucruri.
Mi-o trece starea asta, dar m-am saturat. Sunt momente cand pur si simplu sunt coplesita de rutina asta si de singuratate. Vorba fragutzei, imi vine sa fug de acasa.

Hai ca am reusit sa va fac si voua ziua de cacao. Va pupacesc. Ma duc sa-mi plang de mila. Noroc ca ma mai inveseleste Maia cu mutrisoarele ei, draga de ea. O iubesc atat de mult. Nu mi-as fi imaginat sa existe vreun motiv pe lumea asta pentru care sa ajung in starea asta, iar “motivul” asta sa-l iubesc pana la cer. Sunt cam tuta azi.

Sa aveti o zi frumoasa!

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Buna fetele!!!!!!
Am intrat si eu sa va mai salut ca nu am mai facut-o cam de multisor.
De azi dimineata ma lupt cu bagajele, azi plecam la munte pana duminica. Nu pot sa va explic cam cate bagaje am avut de facut, pentru noi doi si doi copii. Sotu imi daduse indicatii sa incapa toate intr-un singur geamantan, lucru care bineinteles ca e SF. Asa ca tocmai l-am sunat si m-am crizat la el, ca sa cumpere in pana mea o masina cu portbagaj mare, ca eu chiar nu stiu se vraji sa fac sa incapa toata casa cat am eu de luat in masina lui. Mi-a zis ca atunci cand a cumparat masina nu se gandea ca o sa aiba asa familie mare!
In alta ordine de idei, le salut si eu pe fetele aparute azi.
Nela si Manga, ieri ma gadeam la voi, ca nu mai stiam nimic de voi de atita timp. Ma bucur mult ca preferata mea Ana cea frumoasa e bine, ca a luat 1 kg in greutate si ca a inceput sa pape.
Maria, La mult ani, sa fii toata viata sanatoasa, fericita si iubita asa cum meriti!
Lucia, ma bucur ca ai mai intrat si tu sa ne povestesti despre Davidutul. Eu iti zic sincer ca m-am speriat sa nu te fi suparat de cand cu incidentul cu Monikus, ca de atunci am vazut ca nu ai mai scris. Ma bucur ca nu ai facut-o!
Monica, ca rau imi pare nu stam mai aprape sa ne vedem mai des! Pana in IOR eu habar nu am cum sa ajung, si oricum, eu nu pot iesi decat dimineata, pana la 3. Dragoselul vad ca se ia de mana cu Emma, nici ea nu merge de-a busilea, nici nu vrea sa auda de asa ceva, dar de pasit paseste binisor, alearga cu premergatorul, etc.
Monikus, si tu pleci la munte zilele astea? Ce fain, sa va distrati si sa ai parte de niste zile minunate, iar Rareselul sa fie baiat de comitet!
Alex, imi pare tare rau ca esti necajita. Sper sa nu fie nimic grav si sa iti revii repede!
Mada, am vazut pozele, esti faina rau de tot, iar Irinel e un baietel de nota 20!
Ellenuto, ce povestesti tu acolo despre copiii tai e si la altii in casa! (adica la mine ) Dar eu am noroc ca doar dupa amiezile apuc sa stau cu amandoi, ca altfel as fi luat-o demult pe aratura.
Hepilico, te inteleg perfect cu depresiile alea. Dar am o solutie pentru tine. Vino, mami, la plimbare cu noi. Nu e asa departe Moghiorosul asta, ii poti da sa pape Maiei in parc sau la terase, mai razi cu noi, mai povestesti, si iti garantez ca o sa vezi lucrurile mult mai roz. Hai, te rog eu mult, vino si tu in parc! (te primim si cu o sticluta de vinisor din ala rosu, treaca de la mine). Ce bine mi-ar fi prins niste vinisor la munte zilele astea, offf, doamne!
Acuma sa nu crezi ca noi suntem chiar asa de amuzante. Lullaby mi-a facut mie si Fragutzei un "compliment" tare fain zilele trecute. A zis ca ea iese mereu afara fericia, vesela si cu chef de distractii si noi astea doua suntem mereu triste si deprimate . De, nene, varsta, pai ea la 26 de ani nu se compara cu babaciunea de mine de 34 si cu Fragutza care e pe la mijloc. Noi mai rarut cu distractia. (Eu cred ca ea vrea sa isi faca alte prietene si nu stie cum sa ne zica ) Acuma suntem in cautari de terase faine in zona, pentru papa bun la pranz. Ca ultimele dati numai peste mancare naspa am dat.
Hai ca nu mai stiu ce vroiam sa mai zic, si cui.
Aaa, vroiam sa va zic ca m-am hotarat sa ma fac frumoasa si sa ma "bronzez" cu crema din aia cu bronzare treptata. Si azi dimineata cand ma uit mai la soare, in geam, aveam niste pete pe mine de zici ca se depusese jegul de o saptamana. Ca urmare am mai aplicat un strat de crema, sa repar dezastrul. Si crema asta e naspa tare, intra greu in piele si trebuie sa stau dezbracata prin casa pana se usuca. (Aseara am uitat sa trag draperiile si m-am uns cu acea crema, dezbracata complet, va dati seama ce au vazut aia din blocul de vizavi ).

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Anamaria, multa sanatate micutului!
Miha cand mai iesi dupa-amiezile prin vreun parc mai in zona mea (poate sa fie si Sebastian, Carol), da un telefon, ca vin si eu cu Andrei sa se joace cu Matei.

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

hello!

profit ca dorm bebelacii si hop - top pe forum.
alex- s-a facut! astazi am program, ma intalnesc cu o prietena, ea cu un copil, io cu 2. Maine nu pot ca are sot liber, asa ca petrecem impreuna.
dar ce zici de luni dupa amiaza? bagam un Tineretului? aleea principala, sa dam si de clodute? eu ajung in jur de 16-16.30, dupa ce se scoala Matei. Oricum mai vorbim, sa vedem cum e vremea.
ahhh, Cristina ce te invidez ca pleci. Noi vara asta mai usor cu vacantele...din cauza de casa mai mare. Cu Laura am rezolvat, vrea din nou in tabara internationala din Grecia, unde a mai fost si anul trecut, dar a pastrat legatura cu copii care au fost acolo, si au stabilit sa se vada si anul asta
eu ies in fiecare zi, de doua ori cu ei.Te astept sa te intorci de la munte si ne vedem. Joia am rezervat-o, sa ma intalnesc cu voi, fara Matei, ca sa putem manca linistite...la terasa .
Distractie placuta la munte!

mely-[pup] baietii mancaciosi si pe mami curajoasa.

MARIA LA MULTI ANI FERICITI! sa fii iubita, sanatoasa si sa te bucuri de baietii tai pana la adanci batraneti.

Mergi la inceput