""Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *139*""

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Iulia multumim de telefon. Sper ca Raducu e mai mancacios.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Alex,felicitari pt dintocul Zeinei.
Pupam papusa si pe mamica ei ;noi iaurtul il bagam peste spanac,cartof sau peste ou. I-am dat si simplu de cateva ori,dar nu ca o masa,mai mult de gust

Elle,Fragutza

Anamaria,sanatate puiutului

De la Iulika () asteptam poze muuulte maine seara

Mely , implinita de Alexandru si Razvan

Primavara e modul in care natura ne spune : "Sa inceapa petrecerea !"

_

"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

buna dimineata! alex, multam de cafea, ca tare buna mai e si imi pare bine ca te "aud" mai optimista, felicitari si pentru iepuras ; poti pune putin iaurt si cand ii dai fructele cu branzica; eu cateodata ii dau iaurt cu branzica si banana sau iaurt cu branzica si mango.
la multi ani manga, sa fii sanatoasa si sa te bucuri de dovlecel
nela imi pare bine ca sunteti ok si felicitari pentru cresterea in greutate
noi am fost ieri la tara la bunici si tare bine a mai fost. aer curat, soare, cald, copii jucandu-se in voie, mor de dragul lor sa-i vezi ce se pupa toata ziua , inca nu am poze sa demonstrez, dar in curand voi fi in posesia lor. si eu as fi vrut sa imi fac bagaje ca Uka, dar se pare ca planurile de 1 mai vor fi deturnate, stam in stand-by.
azi e un pic innorat si busu anunta dimineata canicula ; sper sa se mai incalzeasca, sa pot merge si eu la sala.
hai ca v-am pupat si sa aveti o zi asa cum va doriti!

POZE
TOT ANDREI DAR PE PICASA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

cine ma ajuta si pe mine cu ceva?/

aveti masina de facut paine? as vrea sa-i luam cadou tatalui meu si nu stiu ce sa aleg ... as vrea sa si rumeneasca paine (sa aiba coaja crocanta) si sa o si poata programa .. multumiri anticipate.

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
bio bebe

Ellenuta, nu stiu daca ti-a mai raspuns cineva, dar eu am masina Panasonic si e singura pe care o recomand dupa muuuuulte comparatii cu cele ale prietenilor si vecinilor. Toti cred ca eu am un secret care face painea asa buna dar, de fapt, e doar masina.

_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Unde or fi frate temperaturile alea pe care le anuntau pentru astazi, ca mie mi se pare oribil afara.

Macar in weekend sa fie cum zic ei...deja ma gandesc cum sa o imbrac pe mandra la 27 de grade (stiti voi, vesnica mea problema cu imbracatul copilei)...cred ca merg deja rochitele!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui biaz29

Citat:

aveti masina de facut paine? as vrea sa-i luam cadou tatalui meu si nu stiu ce sa aleg ... as vrea sa si rumeneasca paine (sa aiba coaja crocanta) si sa o si poata programa .. multumiri anticipate.

Eva
Anna
papa bun
bio bebe

Ellenuta, nu stiu daca ti-a mai raspuns cineva, dar eu am masina Panasonic si e singura pe care o recomand dupa muuuuulte comparatii cu cele ale prietenilor si vecinilor. Toti cred ca eu am un secret care face painea asa buna dar, de fapt, e doar masina.

_

saru-mana. ce model ai exact?

Eva
Anna
papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui biaz29

Citat:

Eva
Anna
papa bun
bio bebe

_

saru-mana. ce model ai exact?

Eva
Anna
papa bun
bio bebe

De obicei la Panasonic nu au decat un singur model pe piata. Eu am unul mai vechi, ca am cumparat-o acum mai multi ani, dar o prietena si-a luat modelul care e acum si e foarte multumita.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Buna dimineata!!!
Eeeee,asa mai merge,intru dimineata si vad cateva pagini scrise,si nu de doo persoane purtand un dialog ci scrise de mai multe fete dragi care ne-au ocolit in ultimul timp.
Acu nu am timp,ca am o gramadoaie de treaba,nu stiu de unde naiba tot iese mizerie,parca ii curge cuiva din buzunar.De luni tot sterg,spal,aspir si toate alea,si tot mai am cate ceva de facut.
Va pup pe fiecare in parte,multumesc de cafelutza,mai pe seara o sa am mai mult timp.

Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

LA MULTI ANI MARIA!!!!
SA fi sanatoasa si fericita si sa te bucuri de minunatia ta pana la adanci batraneti. Un brat mare de de la mine

DEspre noi... suntem bine oarecum. Ne chinuie gingiile rau de tot dar nici urma de dinti inca. Se pare ca ramanem ultimii. M-a mai incurajat si ieri o mamica in parc spunandu-mi ca si fii-su s-a chiuit de l a6 luni si i-au spart abia la un an si atunci vreo 7 o data . Am un feeling ca asta ne paste si pe noi. Asta este. Prin urmare in casa suntem razgaiati si imi pune creierul pe moate asa ca stam cat se poate de mult pe afara.
DE mancat inca mancam bine, i-am facut luni o ciorbita de loboda si s-au batut turcii la gura lui. Imi lua castronul din mana si sorbea el singur si mai facea si bulbuci. Era tare simpatic. Azi avem in program o ciorbita de legume fara bors, cu iaurt. Sa vedem daca ne place.
In rest nici gand sa mergem de-a busilea, in schimb vrea numai in picioare si paseste foarte bine insa nu are mare stabilitate singurel. Se catara pe tot ce prinde si incearca sa se ridice in picioare. MI-am luat gandul ca va busila. Nu-i place si basta.

Mie imi este tare dor de voi dar din pacate nu mai pot tine pasul deloc. Nu am reusit sa citesc mare branza din urma. Insa am vazut ca Nela si Ana Banana sunt bine . MA bucur din suflet.
Am vazut poze frumoase cu Irinel .
Vreau sa o mai si pe Alex si sa o sa treaca supararea. Eu tot te mai astept in IOR. SI nu te ambala ca afara e cald si nu va ploua azi. Iar pe 27 de grade o sa o imbraci in tricou, FARA CACIULITA si cu ceva subtire jos gen colanti sau chiar pantalonasi trei sferturi subtiri AI vazut-o pe techila cum ii calea pe baieti si nu s-a plans vreodata ca ar fi fost raciti asa ca , virgula, curaj mamico!!

Va pup ma duc la ciorba mea

Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

buna dimineataaaaaaaaaaaaaaa,

fetelor va multumesc din sufletul meu pentru urari. Mi-ati facut ziua mai frumoasa si mai insorita! nela, fraguto, mely, elle, alex, mamideandrei, anamaria, lali, uka(oare am uitat pe cineva???) va pup si va multumesc. ma bucur sa aud ca dovleceii sunt bine sau inspre bine. Sper ca sa ma pun si eu la punct cu ce s-a mai petrecut pe aici in lipsa mea. acum ma duc in oras cu o prietena si apoi revin acasa sa hranesc copilul...iar apoi ma duc sa ma tund si sa ma vopsesc...ca sa arat si eu a om. dar va pup cu drag si revin mai pe seara...dupa ce ma duce coautorul la cina :)

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009

www.bebestepz.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput