""Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *139*""

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Doamnelor, va salut!

LA MULTI ANI, MARIA! Sa fii sanatoasa si sa iti dea Dumnezeu tot ceea ce iti doresti! Te imbratisez cu mare drag! Sedere placuta in Ro, de asemenea. Tare repede trece timpul, o sa vezi.

Mely, te pup. Am citit ultimul capitol doar si ma intrebam cum sunteti, ca n-am vazut mesaj de la tine. Ma bucur ca sunteti bine.
Ce mai mananca dulcelul cel mic?
Noi mancam dovlecel cu pui de doua saptamani, multumita Danei, pe care o pup (si care ne-a sugerat dovlecelul). Mai adaug eu si alte legume cand fierbem supica, dar baza este tot dovlecelul, pe care il mananca multumitor.
Nu stiu ce sa incerc in continuare. Nici nu ma grabesc pentru ca ne merge bine asa. Mananca un dovlecel mai mare (cam 150 gr) si cam 50 gr de pui (ochiometric, ca nu stiu cat cantareste fasia aceea ce i-o pun in piureut) in doua mese. Completam inca cu laptic, insa nu ma grabesc sa inlocuiesc complet o masa.
Masa de seara este cu cereale, pe care le mananca cu mare placere! Cerealele astea "burtica sanatoasa" sunt iarasi o mare descoperire pentru noi.
Nu mancam inca fructe. O sa le introduc si pe astea, mai incolo, cand o sa pape mai bine legumele.
Mancam san noaptea mult. Ii multumesc lui Dumnezeu ca inca mai am, ca nu stiu ce ne-am fi facut, mai ales ca Ana nu mananca lapte praf deloc cu biberonul. Sunt fericita ca il acepta cu cerealele, dar numai cu lingurita.

Sunt tare fericita ca a luat in greutate cam 900 gr - 1kg in ultimele trei saptamani. Suntem inca sub grafice cu greutatea, dar in ritmul ultimelor saptamani o sa ajungem in grafic curand.
Ne ajuta tare mult probabil si acel complex de vitamine B pe care le luam la recomandarea doctorului, ma gandesc eu.

Abia astept sa mai povestim, mi-a fost dor de voi. Sper ca mai spre seara sa pot face lucrul asta.

Va pup!

Nela si Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Nela,multi pupici Anei
Noi suntem niste mancaciosi,ieri de ex i-am facut un cartof,o mana de spanac si o jumate de iaurt..a lins tot si inca mai vroia
Am inceput sa papam si bucatele,nu mai blenduiesc fin ca la inceput
Spanacul ii place tare mult,puiul de asemenea

Ma bucur ca Ana a luat asa mult,Doamne ajuta sa-i mearga tot la fel cu greutatea.Va pup,abia astept sa iti faci timp sa mai intri,mi-e dor de povestile cu tine
Si nu in ultimul rand,astept pozeee

Mely , implinita de Alexandru si Razvan

Primavara e modul in care natura ne spune : "Sa inceapa petrecerea !"

_

"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Buna dimineata si poftiti la !

Mi-am dat seama ca nu fac bine ce fac si m-am decis sa stau din nou cu voi aici pentru ca imi sunteti tare dragi si numai cu voi pot vorbi despre toate, si numai aici gasesc sfaturi si ajutor. Va multumesc din suflet.

Asaaaa, si ca sa terminam cu lacrimogenele ca nu e stilul meu, am un anunt de facut: Biba are un dintzoc, Biba are un dintzoc....l-am descoperit aseara si nu mai pot de fericire.

Si acum sa trecem la lucruri serioase:

Elle, Monikus, Lali, X_ggg, Clodute sper sa nu fi uitat pe nimeni, si daca am facut-o imi cer mii de scuze si mai impart un brat de

Miha nu imi vine sa cred ce de dintzoci aveti voi acolo, ma topesc cand aud.

Ioanna

Fragutza vai mami ce cosmar, bine ca e ok printesa.
Si lasa invinovatirea deoparte ca sunt inevitabile astfel de mici accidente, si vom avea parte de ele mult si bine.

Mada Irinel este un super copil...m-am topit.

Mihaaaaa nu ma cauti si pe mine cand vii in Tineretului?

Luto sa aveti parte de un botez minunat, asa cum este si David si voi.

Manga ma bucur ca ati ajuns cu bine si imi inchipui ce e pe capul tau, dar e frumos acasa si asta conteaza, nu?

Miha esti o fericita cu asa sotz langa tine, sa fiti fericiti 1000 de ani. Sper ca ai de gand sa ne zici ci noua cum ai facut si nu i-ai dat dulciuri pana acum, ca tare mult as vrea sa reusesc si eu cu mandra mea.

Aricelu mami, de revista sunteti, zau asa. Sa iti traiasca minunea.

Uka spor la facut bagaje. Eu nici nu vreau sa ma gandesc ce se va intampla cand o sa vreau sa plec undeva.

La multi ani MANGA

Nelaaaa ce bine ca ne spui de Ana, si ca isi revine incet incet!!!

Despre NOI nu va zic decat ca astazi nu am mai trezit-o pe mandra la 7 sa ii dau sa pape ci am lasat-o in voia ei....nu stiu ce program de masa ii voi face astazi, dar tind sa cred ca ii cam ajung 4 mese pe zi, pentru ca la programul cu 5 mese mananca foarte prost, aproape fortat...asa ca, incerc sa o las pe ea sa aleaga, sper sa fie alegerea buna.Deocamdata nu s-a trezit, sa vedem cum ne intelegem astazi.

Va pup si va doresc o zi minunata.

La multe lunitze fericite EBRU

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Mai, sa fie, ce greu mere forumul... sau o fi de la internetul meu, te pomenesti?! Am imbatranit pana sa mi se deschida pagina de reply...

Mely, mi-a fost dor de tine. Ce ma bucur ca mananca bine Razvanel.
Eu de cand cu virusachele Anei sunt asa de precauta, aproape panicata. Nu imi vine sa ii mai introduc nimicuta, desi uite, un iaurtel ar fi indicat. Oricum sapatamana asta nu modificam meniul, o schimbare de fus orar ii ajunge Anuskai (am revenit pe meleaguri asiatice). Si fructele trebuie sa i le reintroduc, incet, incet... In fine, o sa prind mai mult curaj, acum ca incepe si ea sa puna carnita. Doamne ajuta!

Fram, mami, te imbratisez. Am citit de cazatura Natalixului, asa de rau imi pare. Nu cred ca are nimic draga de ea, dar imi inchipui prin ce ai trecut.

Elle, mi-a stat inima in loc cand am citit ca febletea mea a facut un salt de mai sa-si rupa gatul. Offf, draga de ea! Bine ca e mai bine acum.

Uka, mami, drum bun si distractie la munte! O sa fie super!
De asemenea drum bun si Techilei, am inteles ca pleaca in calatorii in Europa. Ce faaain!

Mai, dar sunt atat de multe lucruri pe care imi doresc sa le zic fiecareia, sper sa nu ma lase memoir-ul taman acum.

Sunt cu Ana, prin casa.
La noi ploua de rupe, musonic!
Hand in hand cu starea mea blue, dupa revenirea de acasa!

Nela si Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

La multi ani MANGA! Sa fii sanatoasa si fericita!
Alex felicitari pentru dintele zeinucai.
Aricel mi-a placut mult de mariuca da arati si tu doar o poza. Uite ca punem si noi cateva sa ne cunoastem mai bine.
In alta ordine de idei fiul meu este mai bine. Suntem la a treia zi de antibiotic si numai facem temperatura. Am avut o saptamana de cosmar, are rosu in gat putin gingiile umflate n-a mai dormit bine urla saracul cu pumnul in gura. In fine s-au cumulat mai multe probleme la el, mai avem de ridicat rezultatul la urocultura.
http://family.webshots.com/album/575086402IpuwTB?start=140

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neataa

iara am avut o noapte agitata .. treziri, marailei etc .. incerc sa rezist eroic .. afara e urat .. am toate motivele sa ma deprim ..

alex felicitari pentru .. ai vazut tu de ce nu papa fetita .. ma bucur ca ai revenit. sunt sigura ca tot ceea ce faci, faci bine pentru printesica ta. daca ea vrea 4 mese pe zi, las-o in pace, e ok asa.

mary ma bucur ca sunteti bine si ca razvanici papa bine.

nela scumpa mea .. cat ma bucur ca e bine anita si ca papa bine. ma bucur tare ca a luat bine in greutate .. o sa vezi tu ce rapid recupereaza .. va pup dulce!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

La multe lunite fericite EBRU!

Mergi la inceput

Ellenuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Normal ca acum vine si intrebarea

Fetele cu 4 mese pe zi ajutati-ma si pe mine cu ceva idei...cam cum arata mesele la voi?

Ceva genul asta ar fi ok?

09:30 - bibe 180-210 + 1 cupa cereale
13:30 - Legume cu carnita/ou/ficatel
17:30 - Fructe cu branzica
21:30 - bibe 180-210 + 1 cupa cereale

Ce ziceti? Sau mai exact, la voi cum e? Si iaurtul unde il bagam?? Hai ca acum sunt in ceata rau.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Neatza dragelor!

Manga, La multi ani! Sa fii sanatoasa, fericita si sa ai parte numai de lucruri bune in viatza! Te imbratisez cu drag!

Alex, bravo mami!Felicitari pentru decizie..si pentru dintzoc!

Nela,te pup si ma bucur mult ca e bine dragalasa Ana. Si cu introducerea altor alimente nu-i graba, dc ii place dovlecelul, gda-i dovlecel..cel putin pana iti va spune mami vreau cartofi prajiti
Si eu m-am oprit la mere, vad ca pe astea le mananca, pe astea i le dau.

Mely, chiar ma gandeam la tine, de ce nu mai scrii!
Si mi-e dor tare si de Iulika..sper ca este ocupata cu gratarul ala pt Techila & sotz.

Si la Dana ma gandesc cu drag, dar presupun ca e in pline impachetari...

De fapt mi-e dor tare de gasca mai veche, de mesajele Nelei de dimineata, de mistourile lui Luto, de Manga, de Cristina ( cu ea ma vad mereu, dar tot imi face mare placere sa-i citesc posturile)..etc

Noi suntem bine, Natalie inca se lupta cu dintisorii dar din cate vad nu mai au mult si sparg gingiuta.

Pupici cu sclipici!

If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.

Mergi la inceput