""Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *139*""

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

clodute da, a fost in parc cu tati, cu nasul si fetita lui. imi place tare s-o imbrac in rochitele .. si mai nou imi cere ea cu ce s-o imbrac, i-am spus lui ta-su sa pregateasca protofelu peste cativa ani ca o sa faca ravagii in magazine eva ..

miha si anna doarme la fel .. cate 30' de 2 ori pe zi .. ma zapaceste complet dar n-am ce-i face.

manga chiar ma gandeam la voi .. am vazut statusul pe mess si ma gandeam la problemele cu norul .. bine ca ati ajuns cu bine. lasa ca se acomodeaza aidan.

fragutza pupam cucuiata mica. sunt sigura ca e bine piticuta.

aricelul absolut superba mariuca ta!!!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Uka vii asa pe sustache,nu spui nimic,vii pe furis,dai un pup ,doua la fete si fugi?

Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

ok,gata,nu mai zic nimic,noapte buna! Ne citim maine.Va pup sa visati frumos,iar pe fetele suparici,pupici la dublu!

Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lali_mete

Uka vii asa pe sustache,nu spui nimic,vii pe furis,dai un pup ,doua la fete si fugi?

Fac bagaje..nu vreti sa stiti cate sunt de luat..
Scuze ca nu stau, am vrut doar s-o pup pe cuscra mea cand am vazut ca e suparata, imi pare rau ..
Salut si pe Luto, missed u girl, la fel si pe Maria. Va pup pe toate!

Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Elle, eu am un Moulinex, e ok, sunt multumita de ea. Nu stiu exact ce model e, ca e bagata la mama dracu cu o mie de chestii peste ea si mi-e teama sa nu trantesc ceva.
Vezi ca sunt multe subiecte despre masina de paine pe la bucatarie pe acolo..

If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Multi ani traiasca,
Multi ani traiasca,
La multi ani,
Cine sa traiasca,
Cine sa traiasca,
La multi ani,

MANGA SA TRAIASCA
MANGA SA TRAIASCA,

La multi ani!!!

La multi ani, Magulica noastra scumpa!! Sa fii santoasa, fericita, iubita si rasfatata de cei doi baieti ai tai si sa aveti parte numai de clipe de bucurie!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

Gata baita,ne-am descurcat,am si papat dupa iaurtel cu branzica si cereale si acum dormim dusi
MANGA ma bucur ca sunteti acasa in romania si sper sa se obisnuiasca si Aidan cu atata lume iar de sfatuitori din jurul tau eu zic sa te faci ca nu ii auzi
FRAGUTZA imi pare rau de cazatura lui Natalix,sper sa treaca si cucuiul repede iar in ceea ce priveste invinovatirea stiu ca suferim si noi cu ei dar de multe ori nu avem ce sa facem,se intampla in fractiune de secunda
ARICELUL e frumoasa foc fetita ta
RALU80 la multi ani,sa fi sanatoasa si sa te bucuri de familia ta
In ceea ce priveste somnul la pitici,eu ma pot declara norocoasa caci Iri are 2 reproze pe zi cand doarme cate 2-3 ore sau una singura cand ne trezim la 11.In rest toata ziua o tine intr-o joaca,ba pe afara ba in casa.Cu dintisori nu a fost atat de marait pe cat ma asteptam,sper sa fie asa si in continuare.
Multumesc inca odata pt comentariile de pe picasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

MANGA SA FI SANATOASA,FERICITA SI SA AI PARTE DE TOT CE E BUN ALATURI DE FAMILIA TA FRUMOASA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Neata!!
Ce zi speciala!! Este ziua Mariei! Te pupam dulce draga noastra, sa fii toata viata fericita langa baietii tai, sa creasca Aidan mare si frumos!! La multi ani!!!
Eu nu-ti cant ca nu am voce

Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Good morning

First of all, La multi ani Maria!!! Sa fii sanatoasa si sa ai parte de o viata traita din plin alaturi de baietii tai!

Nela dear,abia astept sa intri si sa ne spui cum e Ana si cum e ACASA.Va

Mada,Iri e un scump,s-a facut atat de maree un baietel in toata regula

Noi suntem ok,ne chinuim cu niste dintisori,iesim afara de 2 ori pe zi (dupa-masa stam si cate 4 ore), papam foarte bine...per ansamblu,super ok
Insa e foarte greu ...am inceput si eu sa simt ca am 2 copii in casa,Razvi nu mai sta singur aproape deloc,Alex are si el nevoie de mine ....dar cum zicea Miha,e minunat!
Mai avem doar un pic,fetelor.In cazul meu,pana va avea Razvi 2 ani si ceva.

Mely , implinita de Alexandru si Razvan

Primavara e modul in care natura ne spune : "Sa inceapa petrecerea !"

_

"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."

Mergi la inceput