""Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *139*""
Raspunsuri - Pagina 4
miha74 spune:
hai sa va povestesc una buna de astazi. Noi nu i-am dat inca lui Matei prostiute, gen acadele, bombonele, ciocolati...si astazi in parc prietenul lui, Eric de 2 ani si jumatate, avea caramele sugus in buzunar. Ii desface una si ii da si lui. Incerc eu sa ii explic si lui si bunicului ca ...stiti Matei nu a mancat inca...prea tarziu. Bomboana ajunge in mana lui Matei, care vine la mine si imi spune ca e o piatra (pe limba bebeluseasca biensure) si o arunca cat colo
la fel am facut si cu Laura, si doar dupa 3 ani a descoperit dulciurile din comert, si asta tot de pe la prieteni, parc, gradi...
gata ma bag la nani, ca acusica se scoala Matei ... sper ca Iris sa doarma mai mult ca ieri, cand s-a sculat la 5.30, si nu a mai vrut deloc sa doarma , iar dupa 2 iesiri afara cu 2 plozi, sunt un pic obosita
maine dimi merg la control si sa imi fac si un papanicolau.
Sa aveti o noapte linistita, sa se incarce bateriile bine, bine, bine
miha74 spune:
lali- nu ma pot plange, atat cat e el treaz, se ocupa de Matei, dar sunt momente cand nu ma vrea decat pe mine. iar de obicei seara cand vine de la servcici, Matei este al lui, cu papa, baita si tot tacamul, plus ordine prin toata casa. Cand eu merg la nani, casa e luna, pregatita pentru o noua zi
aricelul spune:
Ma retrag si eu incet, incet .... sa aveti o noapte frumoasa si un somn usor !!!
_
Maria (28.08.2009)
Ellenuta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex25 Fetele, va multumesc din suflet, nu am vrut sa creez aici valuri, de aia m-am si retras...m-ati facut sa imi dea lacrimile ca v-ati gandit la mine...va multumesc inca odata. Suntem bine, ca sa zic asa, au iesit la suprafata o tona de probleme vechi pe care le aveam, plus ca am facut multe greseli cu mandra si mi-e frica sa nu ramana cu ceva urme...ma rog, poate exagerez, dar asta simt acum. Nu pot vorbi inca despre asta, dar va pup mult de tot. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009) Da Doamne sa fim sanatoase! |
alex, tu esti cea mai buna mamica pentru copilasul tau si sunt sigura ca faci tot ceea ce este mai bun si mai bine pentru ea. printesa mica te iubeste neconditionat si sunt sigura ca va creste mare si frumoasa cu ajutorul tau.
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
bio bebe
Ellenuta spune:
cine ma ajuta si pe mine cu ceva?/
aveti masina de facut paine? as vrea sa-i luam cadou tatalui meu si nu stiu ce sa aleg ... as vrea sa si rumeneasca paine (sa aiba coaja crocanta) si sa o si poata programa .. multumiri anticipate.
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
bio bebe
Lali_mete spune:
Manga bine ai revenit iubita.Cred si eu ca sunt o gramada de lucruri noi,mai intai v-ati mutat de unde locuiati cand s-a nascut,acum venit in tara,oameni noi pentru el,multe fete care "te iupesc de obraji",vorba sora-mii.Si in plus iti vine sa le dai palme la toti care stiu sa faca totul mai bine decat tine,mai ales stiu sa creasca copii.La sfaturi toata lumea "fa-i aia,fa-i ailalta",dar daca il lasi o noapte cu unul dintre ei cedeaza nervos si zice ca nu mai vrea copii.Te pup si iti urez sa ai inima calda si larga,sa incapa in ea toata bunavointa celor dragi,care nu e intotdeauna pe placul nostru.Cat despre socri...parca ar fi ruda cu ai mei. De craciun ne sfatuia mama soacra: Vai Lali,vezi ca tre sa dai jos burtica de la nastere,ca la vara o sa se vada urat la costumul de baie,dar mai ia 2 sarmale,ca ai mancat doar 3;si sa stii ca poti slabi usor daca nu mananci paine-ia si o bucata de pui,ia si una de porc,hai ca e destula mancare,si sa il pui si pe Vali la slabit,ca parca acum naste.Auzi,dar voi ati mancat cand ati plecat de acasa? Sa va dau si la pachet?Iti venea s-o bati.Vali doar radea,nu i-a mai spus nimic.Ea oricum e ca bagata in priza,cu lista in fata . Tii ce m-am intins...
Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
aricelul spune:
Acum chiar ca ma retrag la somn ...dar inainte sa plec mai las si cateva poze de azi
_
Maria (28.08.2009)
happy_uka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ioanna81 Buna seara dragelor de la o mamica din milioane de motive independente de copilul meu. Va pe toate Ioana mama lui Carol Ioan Pataniile noastre |
Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009
Lali_mete spune:
Ariceeeel,ne intarati doar cu o poza ? Da si tu mai multe,hai nu fi fata rea .Zice ca nu ai albm public,si ne arata doar poza cu fetita si cu prajitura aia care ma face sa imi ploua in gura...torential
Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!