Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (45)
Raspunsuri - Pagina 14
Eleysa spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui rox_y
ce tare e melodia...nush cum de adoarme... in timp ce o alaptam pe matza mea i-am dat drumul la muzicuta ...cand s-a auzit in boxe a incetat sa mai suga s-a strambat la mine atat de dragutz ca-mi venea sa o pap si apoi s-a uitat serios la mine.gata cu papa.acum avem chef de joaca 31.12.2009 Roxi de Diana Poze Bebe Diana Poze botez |
sincer ..habar n-am nici eu ...prima oara am sarit revoltata ca ce ii fac copilului, si cand am vazut cum i se inchid ochisorii dupa primele ritmuri m-am inchinat si cu stanga si cu dreapta ... fatita jucausa
_
Elena, fericita de Maria Isabela (28.01.2010)
"Alaptatul care starneste furtuni" - o poveste reala de AngeliquedeS, mamica de clopotel de ian- feb 2008
Alaptatul - My Story
Poze mai vechi si mai noi
decenuela spune:
jiji mic a adormit langa jiji mare...io eram intre ei...k nu pot adormi...m-am ridicat si... fata bine crescuta...forumesc sa nu fac galagie...
mda muuult a durat,,,a sunat tel lui tasu....si...disparu ene..
acu prestez..poate mainadoarme....oare are un puseu...a mancat toata ziua...
gata a readormit...
DECI DACA MAI AUD O DATA ZALUDUL ASTA CARE ORACAIE
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR....AMP....doamne, fereste-ma de toate dulciurile si carbohidratzii la care ravnesc cu nesimtzire...
ale1212xa spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Beatrice1982
marul si morcovul crud????? si cu ce scoti sucul din morcov? si cat i-ai dat la inc? prima data lapte apoi suc? sau numai suc? Bea de Ivan, iubirea noastra! Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi! Poze |
da, si marul si morcovul i le dau crude, le dau pe razatoare apoi le pun in tifon si le storc in biberon. Am inceput cu marul: cate o lingurita in prima zi, apoi 2 in a doua zi si asa mai departe pana am ajuns azi de exemplu la 80 ml de mar. Dupa vreo 2 saptamani numai de mar am inceput si morcovul. Acelasi procedeu, dar nu ii dau mai mult de 20-30 ml pe zi...cica e suficient atat si ar cam da si o culoare portocalie a pielii in exces. Ii dau mereu sucul la inceput si apoi lapticul. Cateodata nu vrea laptele imediat dupa suc asa ca il mai las o jumatate de ora si apoi bem si lapticul, masa normala.
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
pozele noastre
ale1212xa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tomaca [quote]citat din mesajul lui ayanna_xem Deci bantui singura-singurica pe aici...numai bine...am timp de bucatarit si cand va treziti va astept cu (a la Motignac!) ba chiar si cu pentru ca azi implinesc douazeci (si unshpe) de ani Deci...uite motivul meu de bucurie...e prima mea aniversare cu pufuletele langa mine...e tot ce mi-am dorit! La multi ani, sa fii sanatoasa ca sa-ti poti creste fata mare si sa te bucuri de ea. Noi am fost astazi la kinetoterapie, ca de obicei miercurea si vinerea. Tudor s-a nascut cu torticolis pe partea stanga. N-a avut loc in burta mea si stat cu capul intors spre stanga. Asa ca a iesit cu torticolis pe stanga, capul turtit pe dreapta si oasele capului putin incalecate, iar piciorusele putin strambe. De la 1 luna mergem la kineto ca sa-i corctam forma capului si sa nu ramana cu asimetrie pe stanga. n-ar fi ceva foarte vizibil, dar oricum acum se poate corecta orice asa ca vrem sa facem gimnastica. Torticolis s-a corectat destul de mult, nu mai sta prea mult in pozitia de virgula, capul il roteste pe ambele parti (mai triseaza la pozitia stanga), piciorusele sunt bine. Suntem pe drumul cel bun pentru ca vreau sa se corecteze cat mai repede (netratat corect poate acum poate sa ajunga la operatie la 3 ani si sa-i afecteze vederea). Am avut niste sesiuni de plansete!!! Cam asta este problema adevarata pana acum si speram nici sa nu mai apara. Caci in rest suntem veseli, gangurim intruna, radem, ne mancam mainile, apucam zornaitoarea si aproape ne dam cu ea in cap. Nu mai vrem sa dormin ziua in casa decat afara in carut. Asa ca la nevoie folosim carutul si in casa. Am scapat de reflux si constipatie, colici nu prea am avut cu adevarat. Dormin noaptea intre 6-8 ore. Astazi am facut vaccinul Rotarix. Speram sa nu ne deranjeze prea mult. La 2 luni a fost ok. mami tomaca si bebe Tudor Ioan |
ce bine ca ai descoperit torticolisul...pe vremea cand m-am nascut eu cu torticolis medicii nu si-au dat seama asa ca am ramas netratata. Am ajuns la 6 ani sa am capul lassat de tot pe dreapta..lumea zicea ca asa il tin eu pana a ajuns mama cu m ine la un chirurg bun care stia problema.Evident ca (virgula) corctura nu a mai fost posibila decat prin operatie. Sa ma fi vazut apoi 3 luni de vara cu capul si trunchiul pana la brau in ghips alergand baietii prin cartier=)) mic robotel eram..urechiile, fata si mainile le aveam fara ghips in rest tot tot pana la buric:D
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
pozele noastre
lorex spune:
Am fost la dr
Am facut eco la sani
E un canal infundat
mi-a zis sa masez bland cu diclofenac si sa pun frz de varza strivita! Atat!!!
...................
_
www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Iuria inimii mele... (01.03.2010)
lorex spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miremia
Asa si noi. Dupa masa, de cele mai multe ori, ramane langa mine in pat. Mirela fericita de Mara Ioana |
Si noi la fel
_
www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Iuria inimii mele... (01.03.2010)
decenuela spune:
tomaca...saracutza de tine...ai avut si inca ai de tras...doamne ajuta sa fie bine...
roxy....ai sa razi...ma uitam cand ai nasc si mi-am adus aminte ca ai scris pana in ultimul moment pe forum...eram k sufletul la gura si..daca nu ma insel pana sa ne dezmeticim ai nascut,...repede...asa e sau ma insel io...neuronul scuze
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR....AMP....doamne, fereste-ma de toate dulciurile si carbohidratzii la care ravnesc cu nesimtzire...
lorex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rox_y eh...dormea matza..si am pus niste poze de la botez...si dupa. S-a trezit...papam si apoi un pic afara ..sa platesc regia...ca e ultima zi din luna 31.12.2009 Roxi de Diana Poze Bebe Diana Poze botez |
Ce bolfoshica e! Sa fie sanatoasa!
_
ioana_fota spune:
Gata am umplut un pampers.Sper sa nu ne invatam asa.Va pup
de Maria Alexandra 26.03.2010
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine
poze
Sa ne descretim fruntile
poze Maria Alexandra
lorex spune:
Tomaca, nu stiam prin ce treceti! Sa va fie cat mai usor si cat ma rapida vindecarea!
Bea...ce-ai facut mama cu palatul lui Ivan???? L-ai amanetat?
Haircut, merci
Ayanna..21-22...hmm...as vrea eu...suntem de-o seama, numa ca eu ii implinesc la toamna
La multi ani Isabela!Sa cresti mare si frumoasa!
_